Categorieën: Winnen! / Tags: , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

13 Days of Celebration #6 | Win Fandom merchandise van My Moviestuff {Afgelopen}

Win Fandom merchandise van My Moviestuff

Fandoms, er zijn zoveel! Of je nou van boeken, films of series houdt, iedereen houdt wel van één of meer fandoms. Op deze zesde dag van de 13 Days of Celebration – ter ere van de derde verjaardag van Reviews & Roses! – kun je fandom merchandise winnen. Wendy van My Moviestuff heeft een aantal fantastische items behorende bij verschillende fandoms uitgezocht. Omdat we zoveel mogelijk mensen blij willen maken geven we niet één groot pakket weg, maar vier kleine pakketjes:

  • Pakket 1: Deathly Hallows ketting en TimeTurner oorbellen (t.w.v. €17,-)
  • Pakket 2: Captain America’s schild ketting en Star Wars sleutelhanger Millennium Falcon (t.w.v. €18,-)
  • Pakket 3: Pirates of the Caribbean ketting amulet Azteeks goud en The Hunger Games Mockingjay ketting (t.w.v €17,-)
  • Pakket 4: Game of Thrones ketting Targaryen Dragons en The Vampire Diaries Elena locket ketting (t.w.v. €18,-)

Waarschijnlijk wil je nog wat extra informatie over de verschillende items inwinnen (lengte, materiaal, etc). Hiervoor raad ik je aan de specificaties te lezen op de website van My Moviestuff. Voor foto’s: bekijk bovenstaande header.

Amsterdam Comic Con - My Moviestuff
Wendy en Bram vorig jaar op Comic Con

Over My Moviestuff

My Moviestuff is dé website voor sieraden, replica’s en merchandise geïnspireerd op films, tv-series en games. Ze bieden leuke producten voor betaalbare prijzen. Maar niet alleen dat is een pluspunt; de producten worden ook met zorg en origineel verspakt (voorbeeld). Letterlijk een cadeautje dat bij je op de mat valt! Oprichtster Wendy en haar vriend (twee schatten van personen) kun je ook tegenkomen op diverse events zodat je de producten ook in het echt kunt bekijken (en direct mee kunt nemen). Vaak kondigen ze op Facebook wel aan waar ze wanneer te vinden zijn.

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier compleet in én laat hierbij weten voor welk item / welke items jij meedoet. Er zullen in totaal dus vier winnaars zijn.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt.

Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 29 september 2017 23.59 uur. Het ingevulde mailadres wordt gebruikt om de winnaars op de hoogte te brengen. De ingevulde adresgegevens van de winnaars worden gedeeld met My Moviestuff, zij zullen de prijs naar dit adres opsturen. Dus zorg ervoor dat alles goed is ingevuld.

Ik wil My Moviestuff enorm bedanken voor het sponsoren van deze winactie!

Deze post is al 2058 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “13 Days of Celebration #6 | Win Fandom merchandise van My Moviestuff {Afgelopen}

  1. Mariska

    Ik vind het wel tof eruit zien altijd.. maar ik draai zulke dingetjes echt niet.. Hahah.. dus ik laat deze Winactie over aan de echt echt fans!!