FEEST | Win €25,- tegoed voor een Telefoon Houder

Geplaatst op 16 september 2018 door Jessica in Winnen! / 39 Comments

Win tegoed Telefoonhoudercenter.nl

Zit je ook wel eens in de auto of op de fiets en zou je willen dat je een handige telefoon houder had om jouw telefoon in vast te zetten? Dan is vandaag jouw lucky day! Vandaag maak je namelijk kans op €25,- shoptegoed te besteden bij telefoonhoudercenter.nl.

Over Telefoonhoudercenter

Telefoonhoudercenter biedt een uitgebreid assortiment telefoonhouders aan voor onder andere in de auto, op de fiets of zelfs op de motor. Maar dat niet alleen, want misschien komt een houder voor de iPad, iPhone of tablet jou beter uit. Ook die hebben zij!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet; én

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 29 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Telefoonhoudercenter hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking.

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een reactie

CommentLuv badge

39 responses to “FEEST | Win €25,- tegoed voor een Telefoon Houder

 1. S. Wolfswinkel

  Wat een mooie winactie! Een tablethouder komt heel goed van pas dus ik waag graag een kansje. Ik volg je via Facebook, Instagram en Twitter.

 2. will

  Dit is weer eens heel iets anders dan de fantastische boeken die we altijd kunnen winnen.
  Zo’n Telefoon Houder die kan ik heel goed gebruiken voor mijn tablet. Volg Bloglovin en doe graag mee.

 3. Monica Verschoor

  Handig op de fiets! Zo is het nog makkelijker de weg te vinden en hoef ik niet constant af te stappen om te zien of ik nog de goede richting uit ga.

 4. Tamara d

  Weer een hele leuke actie! Sommige acties doe ik niet aan mee vanwege genre van de boeken maar je hebt zoveel leuks voor iedereen ertussen. Met deze doe ik ook graag mee