FEEST | Win €25,- tegoed voor een Telefoon Houder {Afgelopen}

Win tegoed Telefoonhoudercenter.nl

Zit je ook wel eens in de auto of op de fiets en zou je willen dat je een handige telefoon houder had om jouw telefoon in vast te zetten? Dan is vandaag jouw lucky day! Vandaag maak je namelijk kans op €25,- shoptegoed te besteden bij telefoonhoudercenter.nl.

Over Telefoonhoudercenter

Telefoonhoudercenter biedt een uitgebreid assortiment telefoonhouders aan voor onder andere in de auto, op de fiets of zelfs op de motor. Maar dat niet alleen, want misschien komt een houder voor de iPad, iPhone of tablet jou beter uit. Ook die hebben zij!

Wat moet je doen om te winnen?

 • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres waarin staat dat je meedoet; én

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

De winactie is gesloten, bedankt voor het meedoen. Gefeliciteerd Tamara.

Deze winactie loopt tot en met zaterdag 29 september 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Telefoonhoudercenter hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en de prettige samenwerking.

Deze post is al 4199 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 16 september 2018 door Jessica

Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geef een antwoord

46 responses to “FEEST | Win €25,- tegoed voor een Telefoon Houder {Afgelopen}

 1. Tamara D

  Ben er erg blij mee, maar het bestellen lukt niet. Krijg continue de melding Geen verzendmethode voor het gekozen land gevonden ???

  • Dag Tamara,

   Wat vervelend dat het niet lukt. Ikzelf werk niet bij deze webshop, dus ik kan niet achter de schermen kijken naar het probleem. Zou je contact willen opnemen met de persoon die jou de code heeft gestuurd? Hij of zij kan direct meekijken naar de mogelijke oorzaak. Zou jen mij op de hoogte willen houden? Mochten jullie er niet uitkomen dan neem ik contact op met mijn contactpersoon.

   Je mag mij ook e-mailen op jessica@reviewsandroses.nl

 2. Sylvia

  Ik zou heel graag mee doen en een kansje wagen!
  Mijn broertje had het er laatst over dat hij wel een nieuwe telefoonhouder voor op zijn fiets zou kunnen gebruiken, zou fijn zijn als ik hem hiermee op weg kan helpen 😉

 3. S. Wolfswinkel

  Wat een mooie winactie! Een tablethouder komt heel goed van pas dus ik waag graag een kansje. Ik volg je via Facebook, Instagram en Twitter.

 4. will

  Dit is weer eens heel iets anders dan de fantastische boeken die we altijd kunnen winnen.
  Zo’n Telefoon Houder die kan ik heel goed gebruiken voor mijn tablet. Volg Bloglovin en doe graag mee.

 5. Monica Verschoor

  Handig op de fiets! Zo is het nog makkelijker de weg te vinden en hoef ik niet constant af te stappen om te zien of ik nog de goede richting uit ga.

 6. Tamara d

  Weer een hele leuke actie! Sommige acties doe ik niet aan mee vanwege genre van de boeken maar je hebt zoveel leuks voor iedereen ertussen. Met deze doe ik ook graag mee