Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win De Kleuren van Magie & Schaduw door V.E. Schwab {Afgelopen}

Op 13 oktober komt ze naar Nederland: V.E. Schwab (koop hier je kaartje of win er twee hier). Eerder dit jaar verscheen al het eerste deel in haar Shades of Magic-serie. En afgelopen maand is ook het tweede deel verschenen. Ik kreeg twee recensie-exemplaren van De Kleuren van Schaduw, waarvan ik er nu één aan jullie kan verloten. Máár, ik heb ook nog een exemplaar liggen van De Kleuren van Magie, welke ik in een goodiebag heb ontvangen. Ik geef dus één pakket weg met daarin zowel het eerste als het tweede deel!

Over De Kleuren van Schaduw

De kleuren van magie - V.E. SchwabDe Kleuren van Magie & Schaduw door V.E. Schwab
Serie: Shades of Magic #1 & #2
Verschenen: januari & augustus 2019 bij Boekerij
Format: Paperback
Genre: FantasyYoung Adult
Goodreads

Omschrijving van De Kleuren van Magie: De meeste mensen kennen maar één Londen. Wat bijna niemand weet, is dat er vier verschillende Londens zijn. Grijs Londen: vies, saai en zonder magie. Rood Londen, waar magie wordt vereerd en de Maresh-dynastie heerst over een welvarend rijk. Wit Londen, waar men vecht om controle over de magie. En ooit was er Zwart Londen – maar daar heeft niemand het meer over.

Kell is een zeldzame magiër die tussen de verschillende versies van Londen kan reizen. Als hij in Grijs Londen zakkenroller Lila ontmoet, is dat het begin van een avontuur dat ze naar alle uithoeken van de stad brengt. Maar gevaarlijke magie ligt op de loer en het verraad achtervolgt hen. Om alle werelden te kunnen redden moeten Kell en Lila in de eerste plaats in leven zien te blijven, en dat blijkt lastiger dan gedacht.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Boekerij hartelijk danken voor dit exemplaar en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 1182 keer gelezen


Geef een reactie