Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Gods and Monsters | Unboxing – Illumicrate

Gods and Monsters

Ik was het helemaal vergeten, maar eind februari zou ook de laatste kwartaallijkse Illumicrate binnen komen. Ontzettend jammer vind ik het dat ze van een box elk kwartaal overgaan naar een box elke maand. Ik vind de Illumicrate namelijk geweldig, maar het wordt mij eigenlijk iets te duur om zowel de Fairyloot box als de Illumicrate box maandelijks te bekostigen. Dat wordt dus nog even goed nadenken over welke box ik maandelijks blijf kopen en welke box ik sporadisch zal kiezen. Voor nu heb ik voor beide boxen eventjes een drie maanden abonnement, en dat geeft mij nog even tijd om erover na te denken en een goede keuze te maken. Welke box vinden jullie het leukst?

The Orphanage of Gods by Helena Coggan

The Orphanage of Gods by Helena Coggan The Orphanage of Gods by Helena Coggan The Orphanage of Gods by Helena Coggan

Illumicrate | A compelling fantasy that asks: betweem gods and humans, who are the monsters? Enjoy the exclusive cover, signed and sprayed edge edition with author letter and metallic notebook.

Mijn mening | Ik vind de blauwe randen van de pagina’s van The Orphanage of Gods echt ontzettend mooi. Het boek kende ik nog niet, maar ik ben er wel benieuwd naar geworden. Ik vind deze blauwe cover trouwens echt veel mooier dan de originele rode.

Character Bookmark Set

Character Bookmark Set

Illumicrate | Stunning fan art of your series favourites.

Mijn mening | Eerst dacht ik dat de personages misschien personages uit het boek van de box waren, maar toen zag ik in het klein op de boekenleggers gaan dat het om Daughter of Smoke and Bone van Laini Taylor gaat. Het leuke van Illumicrate vind ik dat ze altijd all out gaan. Ze doen niet 1, 2, 3 of 4 boekenleggers. Nee ze doen gewoon 6 boekenleggers van goede kwaliteit! Geweldig!

Strange the Dreamer Umbrella

Strange the Dreamer Umbrella

Illumicrate | Spend your time dreaming up wild and improbable things underneath it.

Mijn mening | Wauw, dit is niet zomaar een paraplu met opdruk. Dit vind ik helemaal fantastisch! Alle stukken van de paraplu zijn bedrukt met een quote en beeld behorende bij Strange the Dreamer. Echt heel fijn!

Keep Me Case

Keep Me Bookmark Case

Illumicrate | You know your bookmarks will be safe with this dragon guarding them.

Mijn mening | Oh, dit vind ik echt ontzettend handig! Eerst dacht ik dat het een pennenbakje was ofzo, maar later las ik op de spoilerkaart dat je hier dus jouw boekenleggers in kunt bewaren. Op dit moment bewaar ik ze in een lade in onze tv-kast, maar dit is natuurlijk veel beter. Ik zal niet genoeg hebben aan één zo’n bakje, dus hopelijk volgen er nog meer. Jammer vind ik wel dat de case niet specifiek boekgerelateerd is met bijvoorbeeld een quote.

Girls of Paper and Fire Chopsticks

Girls of Paper and Fire Chopsticks

Illumicrate | Have all your meals be meaningful with these gorgeous reusable chopsticks.

Mijn mening | Toen ik het doosje uit de box haalde dacht ik dat er misschien potloden in zouden zitten ofzo. Chopsticks had ik in elk geval niet verwacht. Ik vind het een leuk idee, en ik kan ook wel met stokjes eten, maar ik denk niet dat ik ze echt ga gebruiken. De stokjes zijn trouwens wel van mooi en zwaar materiaal gemaakt. Niet zomaar stokjes dus.

Beautiful Thing Pouch

Beautiful Thing Pouch

Illumicrate | Store all your essentials in this stunning pouch inspired by the Monsters of Verity series.

Mijn mening | Sinds ik De kleuren van magie heb gelezen ben ik helemaal fan van V.E. Schwab, en dus blij met alle dingen rondom haar boeken. Deze pouch ziet er daarnaast ook nog eens supermooi uit qua artwork en kleuren.

Nectar of the Gods Lip Scrub

Nectar of the Gods Lip Scrub

Illumicrate | May the odds bless you with deliciously smooth lips.

Mijn  mening | Ik heb de laatste tijd vaak last van geschilferde lippen – ik ben aan het afkicken van Labello. In eerste instantie was ik dus vet blij met deze lipscrub. Ik hou daarnaast ook nog eens van de geur van perzik. Maar helaas is de geur van perzik met honing voor mij allesbehalve lekker. Dus ik weet nog niet of ik dit ook echt ga gebruiken gezien ik de geur niet prettig vind.

Extras

Extras

Conclusie

Gods and Monsters

Zoals gewoonlijk vind ik de Illumicrate weer geweldig! De box zit altijd vol met leuke en unieke items. Ik hoop echt dat ze dat vast weten te houden nu de box maandelijks wordt. Met het regenachtige weer van de afgelopen dagen komt de paraplu in elk geval goed uit, en de andere items vind ik ook erg leuk. De lipscrub ga ik waarschijnlijk niet gebruiken. Maar de rest zal ik zeker gebruiken.

Wat is jouw favoriete item uit deze box?

Deze post is al 978 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Gods and Monsters | Unboxing – Illumicrate