Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Win deze leuke set armbanden van Crea Bertha

Crea Bertha

Februari is voor ons altijd een feestmaand met heel veel verjaardagen. Waaronder die van mijzelf en mijn vriend. En natuurlijk vindt in februari ook nog eens Valentijnsdag plaats. Tijd dus voor een leuke winactie om jullie mee te laten genieten!

Wat kun je winnen?

Armbanden Crea Bertha

Je kunt een leuke armbanden set winnen van het merk Crea Bertha. Het gaat om de drie armbanden op de foto hierboven. Ik heb deze set zelf voor jullie mogen uitzoeken en heb er bewust voor gekozen om de kleuren van elke armband bij elkaar te laten passen. Daardoor kun je deze heel leuk met elkaar combineren. Maar je kunt de armbanden natuurlijk ook met anderen delen.

Over Crea Bertha

Crea Bertha

Crea Bertha Accessoires is een webshop vol met unieke sieraden. De vrouw achter Crea Bertha, Bertha zelf, maakt elk individuele sieraad met de hand. Er is geen sprake van bulkproductie, want van elk sieraad bestaat er maar één in de bewuste samenstelling. Hierdoor heb je altijd iets unieks. Daarnaast maakt ze zoveel verschillende sieraden (van armbanden tot kettingen en oorbellen) dat er voor ieder wel wat wils tussen zit. Bertha maakt al jaren sieraden en heeft vroeger ook bij een juwelier gewerkt, maar de webshop ging afgelopen 1 oktober 2020 dan eindelijk de lucht in. O ja, en Bertha, dat is mijn moeder! Zie je nu van wie ik al die creativiteit heb geërfd?

Hoe maak je kans?

Om deze leuke armbanden set te winnen maak je kans door één van de volgende twee dingen te doen:

Vul tot slot hieronder jouw gegevens in zodat we weten dat je meedoet aan de winactie en waar we de armbanden heen kunnen sturen als je wint.
  Deze winactie loopt tot en met 25 februari 2020 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de gewonnen producten naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

  Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

  P.s. heb je deze leuke actie bij Crea Bertha al gezien? Deze duurt nog tot en met 28 februari 2021.

  Armbanden 3 voor 10 euro

  Volg Reviews & Roses op Facebook & Instagram

  Deze post is al 1330 keer gelezen


  Geef een reactie

  2 responses to “Win deze leuke set armbanden van Crea Bertha