Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Win een leuk Robin Hood pakket (incl. vrijkaartjes voor de film)! {Afgelopen}

In Bioscoopfilms waar ik naar uitkijk #3 kwam de nieuwe film Robin Hood al voorbij. Uit Kingsman is al gebleken dat Taron Egerton een superleuke acteur is. Echter zijn ook zijn tegenspelers in Robin Hood niet de minste. Na de trailer te hebben bekeken heb ik alleen maar meer zin om de film te bekijken. We moeten nog héél eventjes wachten. Tot die tijd heb ik nog een leuke winactie voor jullie. Van Independent Films mag ik drie Robin Hood pakketten weggeven met hierin twee vrijkaarten voor de film, een Robin Hoodie en een pijl en boog pen. Mag ik zelf ook meedoen aan deze winactie..? * jaloers *

Over Robin Hood

Robin HoodRegie: Otto Bathurst
Scenario: Ben Chandler, David James Kelly
CastTaron Egerton (Kingsman-films), Jamie Foxx (Django Unchained), Jamie Dornan (Fifty Shades-films), Ben Mendelsohn (Star Wars: Rogue One), Eve Hewson (Bridge of Spies), Tim Minchin (Californication)
Release: 22 november 2018
Genre: Actie | Avontuur
Lengte: 116 minuten
Kijkwijzer: 12+ (Geweld, Grof taalgebruik)

Robin van Loxley (Taron Egerton), een door oorlog geharde kruisvaarder keert met hulp van de Moorse commandant Little John (Jamie Foxx) na jaren terug naar Engeland. Thuis blijkt zijn landgoed verwoest, heeft de liefde van zijn leven een ander omdat hij ten onrechte dood werd verklaard en heerst er armoede onder de inwoners van Nottingham dankzij de meedogenloze sheriff (Ben Mendelsohn). Robin en John beginnen een dappere opstand tegen de corrupte Engelse kroon en zetten hun nieuwe vechtstijl in om belastinggeld te onderscheppen. In een actie avontuur vol ruige slagvelden, knallende gevechten en tijdloze romantiek ontwikkelt Robin zich tot een legendarische rebel met een niet te stoppen leger.

Vanaf 22 november in de bioscoop!

Wat moet je doen om te winnen?

Vul onderstaand formulier en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden als je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is afgelopen. Bedankt voor het meedoen!

Deze winactie loopt tot en met 21 november 2018 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld!

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Independent Films hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 2679 keer gelezen


Geef een reactie