Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Vlam van Alice Broadway {Afgelopen}

Vlam - Alice Broadway

Hebben jullie al aan veel winacties meegedaan? Hier komt alweer de volgende, let’s go! Van uitgeverij Young & Awesome mag ik vandaag twee boeken weggeven. Het eerste is een exemplaar van Vlam, het vervolg op Inkt. Het tweede komt later vandaag online, dus kom zeker elk uur even terug om te zien welke winacties er nog meer online zijn gekomen.

Over Vlam

Vlam - Alice BroadwayVlam door Alice Broadway
Serie: Skin Books #2
Verschenen: 10 april 2019 bij Young & Awesome
Format: Paperback, Aantal pagina’s: 264
Genre: Young Adult, Fantasy

Goodreads - Add to button

Niet lezen als je Inkt niet hebt gelezen!

Elk verhaal heeft twee kanten. Maar wat is de waarheid?

Leora vlucht naar de bossen, waar de blanco’s leven. Haar hele leven heeft ze niets dan slechts over hen gehoord. Nu waagt ze zich in hun midden, met maar één opdracht: hun vertrouwen winnen. Hoe kan dat als ze zelf niet weet of ze hén kan vertrouwen, deze mensen zonder tatoeages die hun geheimen blootgeven? Ondertussen vragen de blanco’s maar één ding van haar: geen geheimen, geen leugens, slechts de waarheid. En dat is nu juist het enige wat ze hun niet kan geven…

Vlam is het spannende vervolg op Inkt.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Young & Awesome hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 988 keer gelezen


Geef een reactie