Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win Zonderling van Laini Taylor {Afgelopen}

Zonderling - Laini Taylor

Dit najaar verschijnt het vervolg op Zonderling van Laini Taylor: Muse. Heb je Zonderling nog niet gelezen, maar wil je dit nog wel? Dan heb ik een leuke verrassing voor je; vandaag maak je namelijk kans op een exemplaar van Zonderling!

Over Zonderling

Zonderling - Laini TaylorZonderling door Laini Taylor
Serie: Strange the Dreamer #1
Verschenen: 30 april 2019 bij Best of YA
Format: Paperback, Aantal pagina’s: 464
Genre: Young Adult, Fantasy

Goodreads - Add to button

De droom kiest de dromer, niet andersom.
Wie is de blauwe godin uit Lazlo’s dromen? Hoe kon hij over haar dromen voordat hij wist dat ze bestond? En als alle goden dood zijn, waarom lijkt zij dan zo echt?
Al sinds zijn vijfde is junior bibliothecaris Lazlo Zonderling geobsedeerd door de mythische stad Ween, die tweehonderd jaar geleden gescheiden werd van de rest van de wereld. Het vergt echter meer moed dan Lazlo in zich heeft om zijn vertrouwde leven om te gooien en naar de stad op zoek te gaan. Dan doet zich een prachtige kans voor: een groep legendarische krijgers uit Ween heeft zijn hulp nodig bij het oplossen van een mysterieus probleem. Lazlo moet deze kans grijpen of zijn droom voor altijd verliezen.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram | Bloglovin’

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 10 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Best of YA hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 792 keer gelezen


Geef een reactie