Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Winactie | 22 Jump Street {Afgelopen}

22 Jump Street win banner

En daar is winactie nummer 2 al! Gezien ik op Reviews & Roses recensies van verschillende dingen plaats, waaronder boeken, films en tv-series wilde ik naast een boek graag ook een  film weggeven vandaag. 

Wat kun je winnen?

Ik heb vorige week al een enthousiaste recensie geschreven over 22 Jump Street en nu geef ik daar een dvd van weg! Ik kan enorm lachen om de Jump Street films en vind het belangrijk dat er genoeg gelachen wordt in het leven, dus vind ik het erg leuk deze komische film aan één van jullie te geven.

Wat moet je ervoor doen?

Ik ben gek op films en doe dan ook mee met de Movie Challenge die ik heb ingesteld op 100 films in 2015. Inmiddels heb ik elf films gezien, dus ik heb nog 89 films te gaan. Welke film vind jij dat ik echt gezien moet hebben? Laat mij in een reactie onder deze winactie weten welke film jij mij aanraadt en waarom, en ding automatisch mee naar de dvd van 22 Jump Street!

22 Jump Street 2

Tot wanneer kun je meedoen?

Laat mij vóór 18 februari weten welke film jij mij aanraadt en waarom, dan laat ik jullie op 18 februari weten wie de dvd opgestuurd zal krijgen. Let op dat je een correct mailadres invult, want naast dat ik via Reviews & Roses bekend maak wie heeft gewonnen zal ik de winnaar ook benaderen via e-mail. Laat me zodra je de e-mail hebt ontvangen zo snel mogelijk je adres weten, dan stuur ik de dvd zo snel mogelijk naar jou toe. Houd voor de zekerheid ook je spambox in de gaten op 18 februari.

Welke film moet ik echt gezien hebben?

Deze post is al 1731 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Winactie | 22 Jump Street {Afgelopen}

 1. Tessa

  Ik ben gelukkig net binnen de tijd om je een film aan te raden. Ik weet niet of je de film Dear John al gezien hebt maar dit vind ik zelf een hele mooie film. Ook vind ik de Maze runner een onwijs mooie film, een echte aanrader als je van een avonturenfilm houd. Binnenkort komt de film boy 7 uit/is al uit? Hiervan heb ik het boek gelezen en het lijkt me als ik het op het boek baseer een mooie film.

 2. Ik heb zo gelachen toen ik deze film in de bios zag! Zou hem heel graag op dvd willen hebben. Maar pfooeeeh die vraag! Dan vraag je iets lastigs aan een filmacademie student, ik heb een hele lijst die ik je aan zou kunnen raden! Eentje die ik laatst heb gezien is Carrie (de versie uit 2013) maar dat is wel horror dus moet je wel van houden. Anders zou ik Hachi aan je lijstje toe voegen. Zo zielig!!
  Mocht je nog meer titels willen, of even niet weten wat je moet kijken kan ik je altijd een lijstje sturen 😀

 3. Oh man, dit kan ik niet weerstaan! I’m in. Ik zou je Remember Me aanraden, want dan kun je al het gelach compenseren met een paar zwembaden volhuilen. Echt, die film krijgt mij iedere keer weer dat ik ‘m kijk aan het janken. Oh, en Robert Pattinson speelt erin: ’nuff said.

 4. Mijn voorstel is van een heel ander genre als 22 Jump Street. Ik heb zelf immers ontzettend genoten van Winter’s tale. Die film wist me echt te betoveren. De muziek, de sfeer, de acteerprestaties, de prachtige beelden, het mooie verhaal. Eigenlijk had ik eerst het boek moeten lezen, maar ik ben heel blij dat ik deze film heb gezien.

  Als dat niets voor je is, kan je natuurlijk net als ik vol ongeduld wachten op de nieuwe versie van Belle en het Beest, waarin niemand minder dan Emma Watson de hoofdrol van Belle mag vervullen.

 5. Het is echt feest op je blog! Een film die ik altijd aanraadt is Mr. Nobody. Het is na Black Swan m’n all time favoriete film. Het concept achter de film is zo sterk (elke keuze die je maakt heeft andere gevolgen) en de uitwerking prachtig. Echt een must see.