Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | 2x DVD Rocketman

Win Rocketman

Begin deze maand konden jullie al genieten van vele leuke winacties ter ere van de vijfde verjaardag van Reviews & Roses. Maar stiekem heb ik er nog één achter de hand, want van Independent Films mag ik ook vandaag nog een winactie online plaatsen. Wat je kunt winnen? De DVD van Rocketman! En er zal niet één winnaar zijn, maar twee!

Over Rocketman

RocketmanTitel: Rocketman
Regisseur: Dexter Fletcher
Cast: Taron Egerton, Bryce Dallas Howard, Jamie Bell, Richard Madden
Genre: Drama | Muziek
Kijkwijzer: 12+ (Geweld, Angst, Seks, Grof taalgebruik, Discriminatie, Drugs- en/of alcoholgebruik)

Op 2 oktober brengt Universal Home Entertainment de alom geprezen film Rocketman uit op 4K Ultra HD, Blu-ray en DVD inclusief sing-a-long editie. Taron Egerton speelt, zingt en danst de sterren van de hemel in de rol van Elton John, die op zijn lijf lijkt geschreven. Dompel je vanaf 2 oktober onder in het muziekspektakel Rocketman over het leven van de iconische Elton John met deze speciale sing-a-long editie.

Taron Egerton (Kingsman: The Secret Service, Sing) is Elton John in bejubelde Rocketman, een musical fantasy gebaseerd op het bijzondere verhaal over de legendarische artiest in het begin van zijn muziekcarrière. Dans en zing mee met de meest geliefde nummers van Elton John, gezongen door hoofdrolspeler Taron Egerton. Rocketman vertelt het inspirerende verhaal van een small-town boy die uitgroeide tot een van de meest iconische personen uit de popcultuur.

Verschijnt 2 oktober 2019

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 30 september 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Independent Films hartelijk danken voor dit exemplaar en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 2992 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Winactie | 2x DVD Rocketman

  1. Annette

    O! Ik was van plan deze voor mijn verjaardag te vragen (ik heb hem in de bios gezien en vond hem echt ongelooflijk mooi!), maar winnen zou natuurlijk nog leuker zijn!