Categorieën: Winnen! / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Winactie #5 | Harry Potter pakket van My Moviestuff {Afgelopen}

IMG_2457 - Winactie 5

Met de winactie van vandaag zijn we alweer op de helft van de feest 10-daagse. Wat gaat het snel zeg! Vandaag heb ik – wederom – een fantastische winactie voor jullie. My Moviestuff is voor mij dé plek waar ik leuke merchandise koop. Mijn broertje is bijvoorbeeld nog steeds gek op de TimeTurner die ik hem voor zijn verjaardag had gegeven vorig jaar. Toen ik My Moviestuff benaderde voor deze feest 10-daagse kreeg ik direct een enorm enthousiaste reactie terug; natuurlijk wilde ze graag weer meedoen. Hebben jullie My Moviestuff ook gespot op Amsterdam Comic Con trouwens? Ze hebben leuke items hè? Maar over naar de prachtige prijs, dit is wat My Moviestuff beschikbaar heeft gesteld voor de winnaar:

  • 1x Harry Potter pakket met daarin een TimeTurner, armband, sleutelhanger en een muursticker

Over My Moviestuff

My Moviestuff is een leuke webshop met sieraden, replica’s en merchandise geïnspireerd op films, tv-series en games.

Wendy, de oprichtster van My Moviestuff, kwam met het idee voor de webshop doordat ze een grote fan is van het kijken van films en tv-series.

Haar liefde voor replica’s begon toen ze een replica van het amulet van Azteeks goud uit de film Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl voor een behoorlijk pittig bedrag kocht. En in de loop der jaren heeft ze meer replica’s en sieraden die geïnspireerd zijn op films en series aangeschaft. De prijs viel op, de items waren altijd vrij kostbaar. Ze wilde zich graag kunnen uitleven in een webshop waarbij de items niet al te prijzig zouden zijn. Zodoende startte ze My Moviestuff.

Over het prijzenpakket

TimeTurnerTimeTurner – Een prachtige ketting gebaseerd op een belangrijk sieraad uit het derde deel van de Harry Potter reeks: Harry Potter en de gevangene van Azkaban. Deze tijdverdrijver (Time Turner) wordt door Hermelien gebruikt om terug in de tijd te gaan. Het zand in de zandloper is verkrijgbaar in diverse kleuren (wordt willekeurig verzonden) en de hele tijdverdrijver kan draaien. Op de ringen staat de tekst ‘I mark the hours, every one, nor have I yet outrun the sun. My use and value, unto you, are gauged by whay you have to do’.

ArmbandArmband – Met deze mooie armband kan jij tonen dat je een echte Harry Potter fan bent! Aan deze armband, verkrijgbaar in verschillende kleuren, vind je de Snaai, Het Deathly Hallows teken en Hedwig terug. Allemaal spelen zij een belangrijke rol in de Harry Potter reeks.

SleutelhangerSleutelhanger – Een mooie sleutelhanger uit de Harry Potter reeks. Het Deathly Hallows teken, bestaande uit de Zegevlier, de steen van Wederkeer en de Onzichtbaarheidsmantel, hangt prachtig aan je sleutelbos of tas.

Lumos NoxMuursticker – Super leuke muurstickers voor bij de lichtschakelaar! Deze set bestaat uit 2 stickers met daarop de tekst ‘Lumos’ en ‘Nox’. Zoals een echte Harry Potter fan wel weet, betekent ‘Lumos’ het aansteken van het licht bij je toverstaf en ‘Nox’ het doven van het licht. Een mooie gadget voor een echte fan!

Stripes

Win Win Win!

[wd_contact_form id=”21″]

Deze post is al 4485 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “Winactie #5 | Harry Potter pakket van My Moviestuff {Afgelopen}