Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | April, May en June

Winactie April, May en June

It’s the time of giving deze maand, en ook ik kan hier gezellig aan meedoen. Want vandaag mag ik van Independent Films 2 keer 2 kaarten weggeven voor de film April, May en June!

Over April, May en June

April, May en JuneTitel: April, May en June
Regisseur: Will Koopman
Cast: Elise Schaap, Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Olga Zuiderhoek, Bas Hoeflaak, Patrick Duffy
Genre: Drama
Kijkwijzer: 9+ (Angst, Grof taalgebruik)

Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: ‘Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?’ En vooral: ‘Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van AprilMay en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

Vanaf 19 december 2019 in de bioscoop

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze post is al 2089 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Winactie | April, May en June