Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Winactie | Win je eigen Energy+ NASA traagschuim kussen! {Afgelopen}

Energie+ NASA traagschuim kussen

Net kwam al mijn recensie online van het Energy+ NASA traagschuim kussen en vertelde ik jullie hoe ik het bombardeerde tot het beste kussen waar ik ooit op heb geslapen. Ik gun iedereen zo’n geweldig kussen en een goede nachtrust, en het mooie is dat Living Comfort mij de kans biedt om er één weg te geven aan jullie!

Energy+ NASA traagschuim kussen

Nog één keer speciaal voor jullie een aantal kenmerken van het kussen op een rijtje:

 • Correcte ondersteuning van het hoofd
 • Ontspant hoofd, nek en schouders
 • Juiste houding van de nekwervels
 • Perfecte vochtregulatie en aangename ventilatie
 • Geschikt voor elke type slaper
 • In hoogte verstelbaar

Hoe maak je kans?

Ik ga het jullie niet extreem moeilijk maken, maar jullie moeten wel even een vraag beantwoorden. (Vergeet geen geldig mailadres achter te laten, want de winnaar ontvangt bericht per e-mail)

Verplicht:

 • Laat mij hieronder weten wat jouw ideale ritueel voor het slapen gaan is, en eindig met waarom een goed kussen zo belangrijk is voor jou.

Optioneel:

Voor extra winkans kun je onderstaande opties ook nog benutten. Voor elke optionele optie die je voldoet gaat er een extra lootje met jouw naam op het rad van fortuin! Laat wel even weten welke opties je hebt benut en onder welke naam.

 • Like Reviews & Roses op Facebook
 • Like Reviews & Roses op Twitter
 • Like Reviews & Roses op Bloglovin’
 • Deel de winactie éénmaal op één van je social media.

De winactie loopt tot en met 20 december en de winnaar wordt random bepaald aan de hand van het rad van fortuin op ClassTools.net (mits voldaan is aan de verplichte optie). De winnaar krijgt in de week van 21 december bericht (vóór kerst!), en dient binnen een week te reageren.

Ik bedank Living Comfort voor het sponsoren van deze winactie.

Deze post is al 2678 keer gelezen


Geef een reactie

46 responses to “Winactie | Win je eigen Energy+ NASA traagschuim kussen! {Afgelopen}

 1. Irene

  Ik ga altijd samen met mijn man een gebed doen aan het einde van de dag. Om zo de dag af te sluiten. Daarnaast kijk ik ook bijna altijd even op twitter, of andere interessante artikelen om mezelf moe te maken en dan te slapen.

 2. melissa

  Mijn ritueel is eigenlijk alleen even ontspannen nadat de kids naar bed zijn gegaan en dat doe ik door tv te kijken. Verder niets eigenlijk. Een goede nachtrust met een goed kussen is zeker belangrijk omdat ik er snachts nog geregeld uit moet en de uurtjes dat ik kan slapen; ook goed en comfortabel moet slapen

 3. Angel

  Ik ijk altijd eerst nog even tv in bed anders kan ik niet slapen, een goed kussen voor mij is heel erg belangrijk omdat ik geboren ben met een superslechte nek (vanwege een collageenafwijking)
  ik heb meerdere nekhernia’s en word daarom regelmatig wakker met nek en schouder pijn.
  Het juiste kussen heb ik tot nu toe nog niet gevonden,maar ja dat komt ook vanwege de inhoud van mijn portemonnee..haha, ik duim dus extra voor deze superprijs 🙂

 4. Anneliese de Waal

  Ik vind het heerlijk om een beetje hoog te liggen, en comfortabel te liggen, ik doe graag mee voor deze kussen, lijk me heerlijk liggen, zou het heel graag uit willen proberen !!!.

 5. joze

  super actie en ik zou dol blij zijn hiermee 🙂 ik slaap altijd hoog ik lig altijd tegen de wand aan ja beetje stom maar goed dat is mijn manier dan pak ik altijd nog even mijn mobieltje en kijk ik op fb enz meestal slaap ik met een handdoek erbij haha ik vind handdoek stof altijd prettig aanvoelen

 6. Grete Karina

  Op een ideale avond ga ik niet te laat naar bed en heb ik tijd om nog even lekker ontspannen te lezen voor ik het licht uitmaak.
  Als verpleegkundige heeft mijn lichaam wel wat te lijden en ik heb regelmatig nekklachten, waar ik soms zelfs wakker van word.
  Daarom is een fijn kussen zo belangrijk voor mij.
  Zodat ik uitgerust wakker word als de wekker weer rond 6 uur gaat en ik bruis van energie.
  Ik heb op FB gedeeld en volg ook op twitter en Bloglovin.
  Nu maar duimen…
  Groeten, Grete Karina

 7. ik heb niet echt een slaapritueel, het enige wat ik doe is make up eraf halen, tandenpoetsen en nog even naar de wc gaan en dan stap ik in bed. Af en toe nog iets op mijn telefoon doen maar dan ga ik ook slapen. Een goed kussen zou heel erg fijn zijn omdat ik vaak last heb van pijn in mijn nek (ik slaap in 3 huizen met elke keer andere kussens) en mijn kussens vaak te weinig vulling hebben.
  Ik heb verder alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse
  twitter (ook gedeeld); zowiezo_

 8. Janneke

  Vannacht weer een slapeloze nacht gehad. Mijn kussen moest het ontgelden en heeft dan ook flink wat stompen moeten incasseren. Het kussen telkens opnieuw opschudden voor de juiste dikte en eindeloos draaien van de ene naar de andere zij. Licht weer aan en even lezen met mijn hoofd op het kussen… Van alles geprobeerd, maar niets hielp. Denken aan kabbelende beekjes of een geweldig nieuw kussen waarop het heerlijk dromen is hielp ook niet. Ben gebroken en heb een pijnlijke nek. Mijn kussen heb ik al jaren en ligt gewoon niet lekker meer. Ik maak dan ook graag kans en heb Reviews & Roses geliked & gedeeld op FB. Welterusten! Janneke Boon.

 9. Tamara Doesburg

  Tanden poetsen, mijn 5 favo blogs lezen, 15 min lezen en dan proberen te slapen. Ik ben 28 moeder van 2 kids en sinds 2weken is vast gesteld dat ik artrose heb… Dus ja een kussen als deze is erg welkom maar deze kussens vind ik erg duur maar ik zou er zo graag 1willen hebben!

 10. Voor ik ga slapen ga ik eerst vernevelen doordat ik instabiel allergisch astma heb. Vervolgens ga ik tanden poetsen en verzorg ik mijn partner die sinds een aantal weken 24 uur verzorging nodig heeft na een hersenoperatie.
  Daarna ga ik nog even naar het toilet en ga ik in bed liggen.
  Natuurlijk zou het meest ideaal zijn als ik mijn partner niet voor het slapen gaan moet verzorgen maar dat is nu eenmaal nodig.
  Een goed kussen is voor mij belangrijk doordat de verzorging van mijn partner zwaar is en door mijn allergische astma zitten mijn schouders vaak vast wat door een goed of beter kussen misschien wel een stuk minder zou kunnen zijn.

 11. Melissa berndt

  Mijn avondroutine is: Even mezelf opfrissen en tandenpoetsen, pyjama aan. Dan in Bed nog even candycrushen ( slecht) maar kan niet meteen slapen en dan rustig tik tak van een klok aanzetten in een app op mobiel. En dan eerst op me Rechter zij ( max 10 min) en dan omdraaien naar Linkerzij en dan val ik slaap. Als ik niet eerst op Re zij ga liggen val ik ook ecjt niet in slaap! Heel raar 🙂

 12. anica aarts

  door stress en onrust in mijn hoofd slaap ik heel erg onrustig ik wordt vermoeider wakker dan dat ik ga slapen.. ik ga tussen 22.00 en 22.30 naar bed. mijn telefoon laat ik in de woonkamer zodat k daar niet door gestoord wordt

 13. Anja Laemers

  Voor het slapen gaan een koude douche nemen en dan op mijn rug liggen om helemaal tot rust te komen, vervolgens op mijn rechterkant liggen om echt te slapen. Een goed kussen is voor mij als migraine patiënt van eminent belang, helaas ben ik het ideale kussen nog niet tegen gekomen, met als gevolg dat ik vaak last van mijn rug en nek heb.

 14. A. Nijmeijer

  Mijn dochtertje op bed en er gelijk achteraan. Een goed kussen is belangrijk vanwege de korte uurtjes slaap die mijn kinderen mij gunnen. Hoe beter het kussen hoe sneller je oplaad.

 15. Tamara TS

  Een supermooie actie! Voordat ik ga slapen, lees ik eerst nog zeker een half uurtje, doe ik mijn haren in een losse knot en doe ik mijn slaapmaskertje op, want het moet helemaal donker zijn. Een goed kussen is belangrijk voor mij, omdat ik chronisch ziek ben en veel tijd in bed doorbreng.
  Ik was al volger op FB en BL en nu ook op Twitter. (@paramara1982). Meteen ook gedeeld en getweet.

 16. Debbie

  Ik luister altijd nog even muziek voordat ik ga slapen. Een goed kussen is voor mij belangrijk omdat ik anders snel last krijg van mijn nek en rug.

 17. natasja emmen

  Ik ga voor dat ik naar bed ga altijd even onder de douche. Daarna kruip ik lekker mijn warme bedje in, zet de wekker voor de volgende ochtend. Mag van mezelf dan altijd nog een kwartiertje lezen en daar hou ik mij ook strikt aan, alhoewel dat soms moeilijk is..haha Ik maak dolgraag kans op dit goede en fijne kussen omdat een goed kussen helpt bij een goede houding en met een goede houding krijgt je hele lichaam rust waardoor je goed slaapt en uitgerust wakker word

 18. Barbara Beun

  Mijn ritueel is tandenpoetsen, in bed nog even op mijn mobiel of tablet wat lezen op twitter facebook en nieuws en dan ogen dicht en slapen, gaat meestal super snel bij mij…, alleen een goed kussen is noodzaak, anders krijg ik last van pijn in mijn nek en schouder, dus daarom doe ik dolgraag mee voor dit mooie kussen!

 19. Marja

  Om een kans op zo’n super kussen te maken vertel ik je graag mijn ritueel voor het slapen gaan. Die is overigens niet zo spannend, ik maak voor het slapen gaan mijn tas klaar voor de volgende dag, tandenpoetsen en dan in bed. Even een spelletje spelen op mijn iPad, een hoofdstuk uit het boek lezen die op dat moment naast mijn nachtkastje ligt en dan slapen. En op zo’n nieuw kussen, waar ik dringend aan toe ben zou echt geweldig zijn!
  Volgend en geliked op alle mogelijke manieren en actie gedeeld.

 20. Oh, wat een fijne winactie! en dat komt goed uit, want ik was toe aan een nieuw kussen.
  Ik neem altijd een lekker warme douche voor het slapen gaan.. dit doet altijd wonderen en je bent erdoor zo in dromenland! 🙂

 21. famme

  Ik zet twee kussens recht achter mijn rug en lees een half uurtje. Daarna haal ik het eerste kussen weg (want dat is warm geworden) En dan hopen snel in slaap te vallen op een fris aanvoelend kussen

 22. Nina Mol

  Mijn ritueel: een glas warme melk drinken, tanden poetsen en naar bed. Hopen dat ik kan slapen. Ik heb een aantal jaren terug mijn rug gebroken. Het gaat nu wel beter maar ik kan nog steeds af en toe mijn draai niet vinden in bed. Hopelijk kan een goed kussen daarbij een bijdrage leveren!

 23. Angela

  Mijn ritueel voor het slapengaan is eerst een warme douche, warme pyjama aan en dan lekker in bed lezen 🙂 Mijn kussen is best wel zacht maar ben benieuwd of deze mij beter kan laten slapen :3

 24. Miss Happinez

  Ik vind het lastig om mijn ideale slaapritueel te benoemen, heb namelijk al een tijdje last van slapeloosheid. Maar wat ik wel altijd heel fijn vind, is om van te voren yoga te doen! Heel rustgevend.

  Een goed kussen is misschien wel de oplossing voor mijn slapeloosheid! Ik doe dus mee 😉

 25. Alida Hamelijnck

  S,avonds drink ik enkel witte thee, heerlijk vind ik dat en vaak een hele theepot!
  Om 23 uur nog even mijn hondje een pipi laten doen en dan huppa naar bed toe..
  Een nadeel heb ik wel… Ben een buikslaper, jammer maar helaas! en ik weet, op je buik slapen zorgt meestal voor rugpijn, nekpijn… Dus een kussen met traagschuim dat corrigeert je slaaphouding…. Daarom , ik doe mee en wie weet helpt het mij om Juiste houding van de nekwervels, rug & hoofd te vinden.

 26. Minca Huiberts

  Mijn bedritueel:
  21:15 – Tandenpoetsen
  21:25 – Naar het toilet
  21:30 – In bed lezen met instrumentale muziek (zoveel mogelijk hoofdstukken!)
  22:30 – Nog een keer naar het toilet
  22:35 – Nog een laatst rustgevend liedje luisteren op mijn Ipod
  22:40 – Lamp uit en slapen

  Ik zou graag zo een kussen willen omdat ik (vooral de laatste tijd) veel draai tijdens het slapen. Waardoor het kussen dat ik nu heb mee draait en vaak ergens anders komt te liggen dan onder mijn hoofd. Daardoor word ik elke nacht meerdere malen wakker. Met een GOED kussen zoals deze zal dat waarschijnlijk niet meer gebeuren en kan ik lekker doorslapen 😀
  Facebook & Twitter & Bloglovin’ geliked, gedeeld en volgend!

 27. Ciska vilten

  Ik ben moeder van vijf kinderen en staat iedere morgen gebroken op . Als eerst door dat ik mijn onderste twee wervels kwijt ben en de rest aan het slijten is en dus een NASA matras nodig heb maar ook een NASA kussen zou wat verlichting kunnen geven voor mijn nek .

  Ik zet voor het slapen gaan de tv uit ,( een uur van te voren ) dan gaan mijn tafeltjes een sop beurt krijgen , asbakken leeg en onder een sopje en dan een lauwe douche ( normaal douche ik heel warm ) maar dan kom ik niet in slaap . Dan gaat ik schaapjes tellen in de hoop dat ik in slaap val en constateert dan meestal dat mijn man mijn kussen heeft gepikt dus die pik ik terug en dan is het ondertussen 12 uur geweest en kan ik niet meer slapen

 28. Sanne B

  Elke avond voor ik ga slapen neem ik een kop groene thee en ga ik een half uurtje lezen.
  Even de hectiek van de dag afschudden en dan lekker onder de wol.
  Omdat ik al een paar keer erg last heb gehad van een stijve nek (heel pijnlijk) ga ik heel krampachtig liggen en dat is heel vermoeiend.Een kussen wat meteen goed aanvoelt zou een hoop spanning wegnemen.

 29. Jolijn vink

  Ik ben moeder van 3 kinderen en kan daarom wel een goede nachtrust gebruiken ik neem voor elke nacht een warme douche en een goed kussen kan ik zeker gebruiken Wat een geweldige kans die laat ik niet aan me voorbij gaan ? ik ga het toch proberen ik heb geliked en natuurlijk gedeeld.
  Het zou toch geweldig zijn om te winnen ik ga iedereen uitnodigen om mee te doen en jullie pagina een like te geven. Onwijs gaaf ik ga hier enorm voor duimen ? het zou je maar overkomen ik zou er zo enorm blij mee zijn ? net voor de feestdagen is dit natuurlijk echt een knaller ❤ ik hoop het zo spannend ik ga jullie pagina in de gaten houden spannend mischien mag ik wel de gelukkige zijn duim duim duim ?

 30. Anita H.

  Mijn ideale slaapritueel zou zijn met een ontspannende massage ter voorbereiding. (Dream on.) Ik ben niet echt een hele goede slaper; doorgaans duurt het wel een tijdje voordat ik in slaap val.

 31. Thyrze

  Eigenlijk vind ik het best eng dat je nu met deze winactie komt aanzetten, haha. Ik loop al weken te klooien met mijn kussen (ik heb ontzettend veel last van stijve nekspieren en daardoor veel hoofdpijn) en ik heb het er van het weekend toch maar met m’n moeder over gehad. We gaan dus nu op zoek naar een kussen dat wel bij me past en waardoor ik hopelijk beter slaap. Deze winactie komt dus echt als geroepen :P.

  Mijn ideale slaapritueel? Ik ben niet heel moeilijk. Allereerst natuurlijk mijn tanden poetsen. Ik gebruik geen make up, dus dat hoef ik er ook niet af te halen. Wel doe ik wat crème op mijn gezicht en lippenbalsem omdat ik , zeker in de winter, veel last heb van droge lippen. Vervolgens pyjama aan en in bed met een goed boek. Maar niet voordat ik eerst de wekker gezet heb voor de volgende dag. Het liefst kan ik daarna dan nog een uurtje of wat lezen. Maar meestal ga ik daar veel te laat voor naar bed, haha.

  Ik volg je op Twitter, Facebook en bloglovin en heb zojuist je winactie tweet gedeeld op twitter :).

 32. Wat een super leuke winactie! Voor ik ga slapen, probeer ik altijd nog even te lezen om mezelf wat ‘moe’ te maken. Dit is dus eigenlijk wel mijn kleine ritueeltje. De laatste tijd heb ik al heel wat verschillende kussens geprobeerd. Ik heb namelijk nekklachten en geen enkel kussen lijkt goed genoeg. Het ene is te laag, het andere te hoog of te hard; het is altijd wel iets. Het gevolg is dat ik ontwaak met een nek die bijna niet meer kan bewogen worden. Het zou dus enorm fijn zijn, mocht ik dit kussen kunnen uitproberen!

  Ik volg je op Facebook, Twitter en Bloglovin (Céline schrijft)

 33. Dit is echt zo’n geweldige winactie! Ik kan wel een nieuw – en beter! – kussen gebruiken. Mijn nachtritueel is eigenlijk heel simpel. Ik was me, poets mijn tanden, kijk nog een kwartiertje tv en dan draai ik me op mijn rechterzij en meestal val ik dan al in slaap voor mijn hoofd het kussen raakt. Ik heb mijn hele leven al veel slaap nodig en ik ben niet te genieten als ik slaaptekort heb. Daarom ook is een goed kussen voor mij heel belangrijk, temeer daar ik heel veel last heb van mijn nek/schouders en me anders ‘s morgens een stijve bejaarde voel. Ik volg je op Facebook, Twitter (@ Boekboetiek) en Bloglovin en ik heb getweet over je winactie.

 34. Bertha

  ik doe een moord voor een goed kussen. Heb vaak migraine en last van mijn nek en idd alle kussens zijn vaak of te dun of te dik. Dit lijkt me een ideaal kussen. Mijn ritueel is make up verwijderen, tandenpoetsen, wassen en toiletbezoek ha ha en daarna altijd even lezen. Lekker even je hoofd leeg. Meestal ongeveer een half uur en dan lekker slapen op een GOED kussen

 35. Dit is een geweldige winactie, want ik heb helaas nog geen perfect kussen kunnen vinden en na het lezen van jouw review werd ik al meteen nieuwsgierig. Ik heb niet echt een vast avondritme, mijn vriend werkt onregelmatige tijden, dus soms komt hij laat thuis en pas ik automatisch mijn ritueel een beetje aan. Het enige wat ik altijd doe ik mijn tanden poetsen en mijn gezicht reinigen :). Een goed kussen zou ik goed kunnen gebruiken, want heb in tijden van stress veel last van mijn nek en bovenrug en een goed kussen is dan cruciaal.

 36. Lies

  Ik ga altijd douchen voor het slapengaan (ook al kom ik om 4u `s nachts thuis) en praat altijd nog even gezellig met mijn vriend. Ook probeer ik altijd nog een stukje te lezen, om mijn hoofd een beetje leeg te maken (op dit moment lees ik ‘neem een geit’ echt een aanrader!). Eigenlijk slaap ik daarna altijd als een blok, maar mijn kussen is na 15 jaar trouwe dienst misschien wel een beetje op… het zou fijn zijn het kussen te vervangen door een goede nieuwe volgens de nieuwste technologie, voordat ik er last van krijg 😉
  (ik volgde je natuurlijk al op bloglovin onder liesvan88)

 37. Voor het slapen gaan lees ik altijd nog even en daarna luister ik naar rustige (klassieke) muziek.
  Voor mij ideaal om mijn hoofd leeg te maken en daarna lekker te slapen.
  Heb veel last van mijn nek en wie weet is dit kussen dé oplossing 😉
  Heb nu een Tempur met een speciale neksteun. Heb al veel kussens uitgeprobeerd maar geen enkel kussen kan mijn nekklachten doen minderen of verhelpen.

  Gedeeld op FB en ik volg je overal 😉

 38. Mijn slaapritueel: plassen, kussens opschudden, onder het dekbed kruipen, manlief een nachtzoen geven en Paddy Bleu (een van onze katten) een goede nachtknuffel geven. Die komt altijd voor het slapen gaan even bij me liggen tot ik bijna in slaap ben en mijn hand stil ligt, dan springt hij met een beetje pech via mijn buik op de grond en gaat beneden bij Diesel Polo slapen.

  Waarom ik het kussen wil winnen is omdat ik al vaker heb gehoord dat het een goed kussen is en dat je echt uitgerust wakker wordt. Nu wordt ik nog wel eens niet uitgerust wakker omdat ik waarschijnlijk toch een verkeerd kussen heb.

 39. Geweldig! Mijn slaap is mij echt heilig, als ik ergens anders slaap, dan heb ik vaak problemen met inslapen, terwijl als ik thuis met mijn hoofd mijn kussen raak, dan ben ik al weg! Ik probeer vaak in bed nog even mijn snapchat of insta feed te bekijken en dan kruipt Daan naast me onder de deken, maar dan val ik vaak toch al in slaap voordat ik mijn telefoon weg leg 🙂
  Als ik ergens ga anders ga overnachten, dan neem ik mijn kussen overal naar toe, want anders betekent dat ik niet ga slapen. Maar mijn kussen is momenteel zo oud en stoffig dat ik er allergisch op reageer, nogal problematisch dus! Het zou dus ideaal zijn om dit kussen te winnen!

 40. Ik heb niet echt een nachtritueel. Of misschien toch wel. Ik sleep mezelf naar bed, trek de hoes er opnieuw omheen (ik moet ook echt een nieuw hoeslaken), vecht een tijdje met mijn kussen en scrol dan nog wat plaatjes op 9gag langs. Kei slecht, ik weet het. Daarna steel ik de complete deken en rol ik mezelf helemaal in.
  Mijn kussen is niet fijn. Het is niet het kussen wat ik vroeger had toen ik nog thuis woonde. DUs dan grijp ik deze kans natuurlijk graag aan!

 41. Ans Stier

  Na het tandenpoetsen en slaapshirt aan rol ik me lekker in de deken, boekje erbij, nog even lekker lezen. Vlak voor het slapengaan schud ik mijn kussen nog een keer lekker op. Een goed kussen is belangrijk voor hoofd en nek en schouderspieren zodat je heerlijk omspannen slaapt en zonder spierpijn wakker wordt. Ik volg je op Facebook en bloglovin, bericht geliked en gedeeld.

 42. mi van neer

  Ik lees altijd nog even voor het slapengaan.
  Dat helpt ontspannen. Maar de zoektocht naar een goed kussen is een lange weg.
  Ik hoop deze te mogen proberen 🙂
  Ik volg je op FB en twitter.

 43. Wauw wat een geweldige winactie, dit wil ik gewoonweg NOG LIEVER dan eender welk boek momenteel XD Mijn kussen is echt flut (serieus, is het een kussen of een zak tennisballen, no one knows). Om te antwoorden op je vraag, mijn ideale ritueel voor het slapengaan is vrij simpel: nachtlampje aan, boek erbij en niemand die me stoort. Een goed kussen is voor mij zeker en vast belangrijk omdat ik vaak last van nekpijn heb. Ik zou echt eens dringend moeten investeren erin maar dat is zo’n uitgave die ik niet snel inboek in de maandelijkse budgetplanning 😀 Ik volg je overal en heb gedeeld op Twitter!