Categorieën: Winnen! / Tags: , , , ,

Geschreven door Jessica

Winnaars lintensplitters bekend!

Winnaars lintensplitters

Twee weken geleden vroeg ik jullie wat het mooiste cadeau is dat jullie ooit hebben gegeven en daar kwamen hele leuke reacties op! Nu is de tijd aangekomen om de winnaars van de lintensplitters inclusief lint en schattige mini bow strikjes bekend te maken.

Ik heb aan elke reactie waarin een cadeau genoemd werd een nummer toegekend en voor elke extra actie die je hebt gedaan (volgen op bloglovin’, erover tweeten, Reviews & Roses liken op Facebook, etcetera) is een extra nummer toegekend. Deze nummers zijn vervolgens in de random number generator geplaatst en die heeft twee nummers getrokken.

De twee (!) winnaars van elk 1 lintensplitter inclusief 2 kleuren lint en mini bow strikjes zijn:

*tromgeroffel*

Emmy en Femke

Het leukste cadeau dat Emmy ooit heeft gegeven was een cadeau aan haar zus die in het buitenland studeert en was een pakket met allemaal producten uit Nederland die haar zus miste, en het mooiste cadeau dat Femke ooit heeft gegeven was een mega groot spaarvarken (met inhoud!).

Van harte gefeliciteerd! Jullie ontvangen vandaag nog een e-mail van mij waar je op kunt antwoorden zodat de lintensplitters zo snel mogelijk jullie kant op komen. Heb je voor 5 uur nog geen mail ontvangen? Controleer dan voor de zekerheid even jouw spambox. Alvast heel veel inpakplezier!

Deze post is al 1437 keer gelezen


Geef een reactie