Categorieën: Winnen! / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

Winnen: The Selection Stories: The Prince & The Guard – Kiera Cass {afgelopen}

The Prince & The Guard - Kiera Cass

Vandaag is het alweer een week geleden dat Reviews & Roses online ging en dit moeten we vieren! Wat geef ik weg? The Selection Stories: The Prince & The Guard door Kiera Cass!

Over twee maanden zal ik het Best of Young Adult Event bezoeken, en gezien Kiera Cass daar aanwezig zal zijn ben ik deze week eindelijk begonnen met het eerste deel in de The Selection serie. Ze stonden al een tijdje in de kast en ik heb er goede dingen over gehoord, maar ik was er nog niet aan toegekomen de serie daadwerkelijk te lezen. Dit heeft mij ertoe geïnspireerd om The Selection Stories: The Prince & The Guard weg te geven. Let op het boek is in het Engels!

The Prince and The Guard - Kiera Cass (winnen)

De complete serie bestaat uit: The Selection, The Elite en The One, en daarnaast heeft Kiera Cass diverse novelles uitgebracht vanuit het perspectief van andere personages: The Prince, The Guard, The Queen (beschikbaar: 2 december 2014), The Favorite (beschikbaar 3 maart 2015) en The Heir (beschikbaar 5 mei 2015).

Hoe doe je mee?

Het is heel makkelijk. Ik heb hieronder een Rafflecopter gemaakt waarin een paar opdrachten staan, per opdracht kun je een aantal punten verdienen en hoe meer punten je hebt des te meer kans je maakt. Natuurlijk ben je niet verplicht alle opdrachten te doen, maar het is wel leuk!

De actie loopt tot en met 29 september en op 30 september maak ik de winnaar bekend!

 

a Rafflecopter giveaway

Deze post is al 2538 keer gelezen


Geef een reactie

13 responses to “Winnen: The Selection Stories: The Prince & The Guard – Kiera Cass {afgelopen}

  1. Lieke

    Natuurlijk doe ik mee! Ik heb de andere boeken nog niet gelezen maar ze lijken me wel heel gaaf! Zit er aan te denken om de boxset op Bol te kopen ^^

    Verder ga ik zelf niet naar het YA event denk ik.