Categorieën: Beauty / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Ik test | Mexx Ice Touch Woman

Mexx Ice Touch Woman

Testpanel

In mijn vorige Mijn Maand vertelde ik jullie al dat ik een tijdje geleden stuitte op een oproep van Cosmopolitan magazine waarin ze aangaven op zoek te zijn naar mensen die de nieuwe geur van Mexx Woman wilden gaan testen. Natuurlijk wilde ik dit wel gaan testen, dus ik gaf mij op en een paar weken later kreeg ik het bericht dat ik in het zogenoemde Mexx Fragrances testpanel zit.

Mexx Ice Touch

Ik kreeg de Mexx Ice Touch damesgeur (30ml) toegestuurd om te testen en moest vervolgens een online vragenlijst invullen. De slechts een stuk of 6 vragen waren erg gemakkelijk te beantwoorden en ik had er eigenlijk meer verwacht, maar ik ben wel erg blij met de geur want hij past erg goed bij mij. Mexx Ice Touch voor dames heeft een erg aangename frisse geur. Een geur die heel lekker is in de zomer, maar die je ook prima in de winter kunt dragen.

Geurnoten

Omdat ik zelf geen professioneel reviewer ben van parfums en geurtjes en ook niet zoveel verstand heb van de samenstelling, maar ik jullie wel zoveel mogelijk informatie wil geven heb ik voor de geïnteresseerden ook even opgezocht wat de geurnoten zijn van Mexx Ice Touch Woman. Ik las het volgende op geurnoten.nl – dé parfumdatabase: De topnoten van Ice Touch Woman 2014 zijn bramen, citrusvruchten, roze peper en waterachtige noten. De hartnoten zijn cyclamen, koriander, munt en oranjebloesem. De basisnoten zijn amber, ceder, framboos en muskus.

Mexx Ice Touch Woman flesje

Fris, bloemig en handzaam

Mexx Ice Touch Woman is een heerlijke, subtiele en frisse geur die je na een aantal uur het beste nog even bij kunt spuiten om er de hele dag van te kunnen genieten. Het flesje, in dit geval 30ml, is handzaam en de dop blijft goed zitten. Ideaal om mee te nemen in je tas. Vaak genoeg heb ik een geurtje in mijn tas waarvan de dop telkens zoekraakt omdat die niet stevig op het flesje zit, maar daar hoef je je bij Mexx Ice Touch geen zorgen over te maken.

Op de vraag of ik de geur zelf aan zal schaffen zodra het toegestuurde flesje op is zeg ik: Ja! Bloemige, frisse geuren zoals deze vind ik erg lekker en Mexx Ice Touch is een fijne afwisseling van Alien die ik de laatste tijd erg vaak draag.

Heb jij Mexx Ice Touch al geprobeerd? Is het ook wat voor jou?

 

Deze post is al 1971 keer gelezen


Geef een reactie

3 responses to “Ik test | Mexx Ice Touch Woman

  1. Ik heb in het verleden wel eens cadeau-setje van Mexx Perspective en eentje van Mexx Woman gekregen. Vooral die laatste beviel me wel. Momenteel heb ik ‘Zen’ van Shiseido staan. Ik moet eerlijk toegeven dat ik er vaak niet aan denk om parfum op te doen waardoor ik erg lang over mijn flesjes doe.

    • Op dagen dat ik thuis ben draag ik inderdaad ook vaak geen parfum, maar als ik de deur uitga voel ik mij naakt zonder haha :p. Elke keer dat ik de voordeur (of desnoods achterdeur als ik op de fiets ga) uitstap heb ik een lekker luchtje op.