Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Oktober

Mijn Maand Oktober

Wat gaat de tijd toch snel! Ik heb er alweer 2 blogmaanden opzitten en ik geniet er elke dag van. Dit wordt de tweede keer dat ik jullie een kijkje in mijn leven geef in de rubriek Mijn Maand. Kijken jullie gezellig mee naar wat ik heb meegemaakt?

Ik wist het - Chantal van Gastel

Ik kocht Ik Wist Het van Chantal van Gastel – wat is ‘ie mooi hè? Ik heb het boek helaas nog niet gelezen omdat ik voor 2 november alles van Kiera Cass gelezen wilde hebben – in verband met het Best of YA Event – en heb nog 2 recensie-exemplaren liggen die ik eerst even wil lezen zodat ik ze kan recenseren.

Thor Wolfgang Hohlbein
De maand begon goed, want de dag nadat ik Ik Wist Het kocht kreeg ik nog 2 boeken op de mat. Ik won via Hebben Fantasy deze twee boeken over Thor! 🙂

Donuts bakken 2

Op Oh My Foodness staan echt heerlijke recepten en ik besloot om het donut recept eens uit te proberen!

Donuts makenDonuts bakken 3

En toen vergat ik compleet om een foto te maken van het resultaat! Mijn ouders kwamen die avond op visite en ik had ze net op tijd klaar. We installeerden ons voor The Voice of Holland, pakten de donuts erbij en begonnen te smikkelen. Ze waren echt superlekker! Gelukkig was de testdonut samen met nog een donut overgebleven doordat ze ontzettend vullend waren en kon ik daar nog een foto van maken. Ja, uit de testdonut mist een stukje, maar dat komt omdat ik wilde kijken of ze van binnen ook goed gelukt waren.

Tochtstopper
Deze tochstopper kocht ik nadat ik ze zag bij Anneke van de blog Een letter meer graag. Het wordt de eerste winter in dit huis voor Stefan en mij en we hebben beneden enorme kieren onder de deuren. De tochtstopper is net iets te kort – onze deuren zijn naast hoger blijkbaar ook breder – maar beter iets dan niets!

Laden

@reviews&roses bedankt!!!!

Weergeven op Instagram

De eerste winactie is afgelopen en winnares Suzanne liet weten dat ze The Prince & The Guard goed had ontvangen. Mijn recensie over dit boek lees je overigens hier.

The Pink Panther

Eindelijk kwam mijn vriend ermee dat hij maar eens The Pink Panther moest kijken zodat hij eindelijk eens kon zien waarom mijn broertje en ik zo vaak “Dambeguh!” schreeuwen als we een hamburger gaan eten. Het was voor mij al de zoveelste keer dat ik de film zag, maar de laatste keer dat ik hem had gekeken was alweer een tijdje geleden. Binnenkort schrijf ik er nog een recensie over.

High Tea

Mijn moeder vond dat ik het verdiende om even een leuk uitje te hebben na 4 maanden lang thuis op de bank te hebben gelegen doordat ik herstellende was van een operatie en erg afhankelijk was van anderen. Ze nam mij mee naar een High Tea in Gorredijk. Het was ontzettend gezellig en de hapjes en de thee waren echt superlekker!

Hight Tea 3

De thee kwam in deze leuke zakjes en is Fairtrade! Bij de thee kwam ook een briefje met de volgende tekst: “Beste theedrinker, Mijn naam is Muttih Lingeshwarie en ik werk als theeplukster op de plantage in Norwood. We plukken elke dag ongeveer 18 kilo theebladeren, die verwerkt worden tot ongeveer 4 kilo zwarte thee. In Sri Lanka groeit ook volop fruit dat we in onze thee v erwerken. De aardbei is echter mijn lievelingsvrucht. Op mijn eigen manier heb ik hem voor de verpakking nagetekend. Vol smaak en kleur. In deze thee zijn echte stukjes aarbei terug te vinden. Geniet van je thee!”

High Tea 8

Ook probeerde ik de muntthee.

High Tea 7

Slechts een paar van de lekkere hapjes. Jum! Dat was lekker!

Coca-Cola Life

Ik was hysterisch toen ik erachter kwam dat Coca-Cola een nieuwe variant heeft die vanaf januari naar Nederland komt, en toen ik erachter kwam dat het via Shop America al verkrijgbaar was heb ik meteen een treetje besteld! Wil je weten wat ik ervan vond? Dat lees je hier!

Sally Hansen

Ik ben nog steeds gek van de Sally Hansen nagellak. Ik kocht deze maand nog een paar kleurtjes en dit is denk ik toch wel mijn favoriet. Dit is nummer 260 Greyfitti.

Miracle Gel Sally Hansen

Ik heb nu in totaal 7 verschillende kleurtjes.

Jillz cadeautje

Ik kreeg een cadeautje van Jillz omdat ze het zo leuk vonden dat ik Jillz had uitgekozen voor mijn Cadeau/Inpak tip. Er zat een kaartje in – met een mooie Jillz man voorop -, een spiegelkaart, twee mini lipglossjes, een ketting en een prachtige fotolijst.

Monopoly MEGA

Mijn neef, nicht en broertje kwamen spelletjes spelen! We speelden het spel Monopoly MEGA en Weet IK Veel (bekend van het programma met dezelfde naam). Om uit te rekenen wie gewonnen had hebben we de calculator op onze mobieltjes erbij gepakt. Mijn broertje heeft overduidelijk gewonnen :p. We hebben een hele gezellige avond gehad.

Pakketje Laat me jou zijn - Petra Kruijt

Deze maand stond op Facebook een winactie van Nederlandse chicklit/VBK Media en als je 1 van de eerste 20 mensen was die mailde dan kreeg je een voorproefje van het nieuwe boek Laat me jou zijn van Petra Kruijt. Ik won en heb het voorproefje met veel plezier gelezen!

Het Labyrint en Londen na Middernacht

Reviews & Roses bestaat nog maar twee maanden en toch zocht Meridiaan Uitgevers al contact met mij met de vraag of ik een boek wilde recenseren. Zo geschiede, kreeg ik twee recensie-exemplaren toegestuurd. Op dit moment lees ik Het Labyrint en daarna zal ik Londen na middernacht gaan lezen.

Mexx Ice Touch

Cosmopolitan had testers nodig voor hun testpanel en ik gaf mij op. Een week of 2 later kreeg ik te horen dat ik in het Mexx Fragrances testpanel zat, jippie! Ik kreeg de Mexx Touch damesgeur toegestuurd en heb online een vragenlijst erover ingevuld. Wat ik van de geur vind? Dat lees je binnenkort op Reviews & Roses.

Sollicitatie outfit

Nu ik mij officieel beter heb gemeld bij het UWV is het zaak dat ik zo snel mogelijk werk krijg zodat ik weer een inkomen heb, ik vind het namelijk niet een fijn idee dat ik moet teren om mijn vriends inkomen. Ik had een sollicitatiegesprek voor een functie als personeelsadministrateur. Ik wacht op dit moment nog in spanning af of ik door ben naar de volgende ronde. Ik kocht in elk geval een leuk nieuw shirtje en een vest voor deze sollicitatie. Beide gekocht bij M&S Mode. EDIT: helaas heb ik inmiddels te horen gekregen dat ik het niet ben geworden. Op naar de volgende sollicitatie!

Kapsalon

In plaats van het te bestellen maakte ik zelf een kapsalon voor mijn vriend en mij. Het was heerlijk!

CadeautjesCadeautje Debby

Ik ging weer eens op verjaardagsbezoek. Ze had gevraagd om een cadeaubon, maar dat vind ik zo saai, dus gaven mijn vriend en ik naast een cadeaubon ook nog een boek van Lisette Jonkman cadeau en een doos chocolaatjes. Nooit verkeerd toch?

Het nieuwe CMS van MijnSerie

En afgelopen dinsdag bezocht ik voor het eerst het kantoor van MijnSerie & co. Al sinds mei 2012 schrijf ik recensies voor MijnSerie en sinds 1 februari 2013 doe ik ook officieel (vrijwillig) allerlei dingen achter de schermen. Het kwam nu wel goed uit dat ik werkloos ben want zo kon ik even een dagje bij MijnSerie op bezoek om het nieuwe CMS en de nieuwe website even te testen, een leuke nieuwe columnserie te bespreken en finaliseren, ik schreef nog een uitleg over het nieuwe CMS en een nieuwsbericht en we werkten nog diverse andere punten af. Meestal spreken we elkaar alleen via Google Chat en Whatsapp dus het was verademend om eens persoonlijk te overleggen.

MijnSerie cadeautjes

En ik ging niet met lege handen naar huis!

Iron Fey serie

Toen ik vervolgens thuis kwam lag er weer een pakketje op mij te wachten, want Harlequin had een hele leuke actie gehad waarbij je 50% korting kreeg op het gehele assortiment boeken en dus kocht ik de Iron Fey serie. Voor die prijs kon ik het echt niet laten liggen!

Polikliniek Wachtkamer

Op 30 oktober bezocht ik voor het laatst de polikliniek. Op 3 juli was ik geopereerd aan een haarnestcyste en hierdoor heb ik 4 maanden op de bank gelegen. De wond is nu een weekje helemaal dicht – eindelijk! – en daar ben ik superblij mee! Mijn conditie is enorm achteruit gegaan door 4 maanden geen beweging, maar daar ga ik de komende tijd aan werken :).

Roosjes van mem

Van mijn moeder kreeg ik deze mooie bos rozen omdat ze zo blij was met het goede nieuws.

Gewonnen Jillz Red 0.0

Een tijdje geleden had Jillz een winactie waarbij we aan moesten geven waarom mijn vriendinnen en ik 24 flesjes van het nieuwe Jillz Red 0.0% verdienden, en ik wist al dat ik gewonnen had, maar gisteren kwamen de 24 (op de foto staat er slechts 4) flesjes eindelijk binnen! Volgend weekend heb ik al afgesproken met 1 van mijn Jillz maatjes om het te gaan testen.

uitnodiging bloggersborrel

En op de valreep deze maand ontving ik ook nog een uitnodiging voor mijn allereerste bloggersborrel/presentatie van het nieuwste boek van Petra Kruijt! Ja, het boek waar ik het zonet nog over had! Natuurlijk ga ik heen, en ik vind het echt superleuk dat ik ben  uitgenodigd! Wel spannend om in mijn eentje naar Utrecht af te reizen, maar ik kijk er ontzettend naar uit!

Mijn oktober is zeker geslaagd, wat hebben jullie deze maand meegemaakt?

Deze post is al 1771 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Mijn Maand | Oktober