Categorieën: Blog Business / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Aaah Reviews & Roses is 4 jaar!

4 jaar

Happy Birthday to my baby!

Elk jaar zeg ik het weer. Maar toen ik Reviews & Roses begon had ik niet verwacht het zolang vol te houden. Ik had zelfs gedacht dat ik geen eens een maand vol aan artikelen kon bedenken om te plaatsen. Maar de inspiratie blijft maar komen. Zoveel zelfs dat ik lang niet altijd de tijd heb om alle ideeën uit te werken.

Dit jaar is een bijzonder jaar geweest. Aan de ene kant moest ik even een keer een korte pauze inlassen in februari wegens mijn depressie – maar nu gaat het gelukkig heel goed met mij! 🙂 – en aan de andere kant schreef ik Reviews & Roses in bij de KVK en heb ik naast de blog ook een Reviews & Roses Shop opgezet. Hiervoor ben ik momenteel ook druk bezig, gezien ik heb besloten zelf tasjes te gaan bedrukken. Houd de shop in de gaten, want het duurt niet lang meer voordat ik ze online zet. De reacties erop via Insta Stories zijn in elk geval erg positief. En natuurlijk zijn ze op 23 september verkrijgbaar tijdens YALFU.

Bedankt!

Ik heb zoveel mensen te bedanken voor het succes van Reviews & Roses. De mensen die mij al vanaf het begin volgen en er alle vertrouwen in hadden dat ik het ver zou schoppen. De uitgeverijen die mij al ontdekten terwijl Reviews & Roses nog maar anderhalve maand oud was. Alle andere bloggers die ik heb leren kennen in de bloggerswereld en mij er zó welkom lieten voelen dat zij nu niet alleen collega-bloggers zijn, maar ook mijn vrienden. Alle mensen die Reviews & Roses door de jaren heen hebben leren kennen en zijn gaan volgen, ondersteunen en promoten. Mijn familie en mijn vriend die mijn artikelen ook regelmatig lezen. En iedereen die ik nu misschien per ongeluk vergeet. Dankjewel, dankzij jullie geniet ik er nóg meer van!

FEEST

En als jullie Reviews & Roses al langer volgen, dan weten jullie natuurlijk dat ik jullie ook graag in het zonnetje wil zetten. Ik ben weer ontzettend leuke samenwerkingen aangegaan voor een fantastisch FEEST. Ik dank alle sponsoren van harte voor de mogelijkheid om ten minste vijftien(!) dagen feest te vieren (en een zestiende is onder voorbehoud). Er komen fantastische acties voorbij waarbij je boeken kunt winnen, kaartjes voor leuke films en awesome goodies.

Kom dus de komende dagen elke dag om 10 uur even langs voor weer een fantastische winactie!

Let the party begin!

Deze post is al 1932 keer gelezen


Geef een reactie

28 responses to “Aaah Reviews & Roses is 4 jaar!

  1. Do

    Gefeliciteerd <3 Wat onwijs leuk dat je blog al zo lang bestaat! <3 Ik lees je blog altijd met veel plezier en ik hoop dat je nog lang door blijft gaan met bloggen!

  2. Sara

    Ik kom regelmatig op je website om je blogs te lezen en vind het altijd onwijs leuk. Super gefeliciteerd met je vierde blogjaar alweer, wat vet!