Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven | November 2017

Met Sinterklaas die al bijna weer vertrekt naar Spanje, is het tijd om terug te blikken op de op één na laatste maand van 2017. Brrr… wat was het een koude maand. Je kunt nu wel echt voelen dat het winter begint te worden.

Ik kocht mijn Yalfest kaartje!

De maand begon met op 1 november de kaartverkoop van het grote boekenevent Yalfest. Al twee jaar heb ik het event met veel plezier bezocht, dus natuurlijk wil ik ook in 2018 erbij aanwezig zijn. Ik heb er zin in!

Meet Astrid Harrewijn

Jessica met Astrid Harrewijn

Op 4 november was Astrid Harrewijn bij boekhandel Binnert Overdiep in Heerenveen. Gezien ik haar nog nooit had ontmoet en ze nu een signeersessie in Friesland deed wilde ik natuurlijk heel graag even langs gaan om mijn boeken te laten signeren. Wat een leuke en aardige vrouw! Ik ben heel blij met mijn gesigneerde exemplaren van onder andere de Drie Vrienden-serie.

Workshop mooie boekfoto’s

Workshop Zo maak je mooie boekfoto's

Bibi Books organiseerde samen met boekhandel Van der Velde in Sneek een YA-avond. Nadat Bianca van Bibi Books mijn workshop had gezien bij Boekhandel Binnert Overdiep in september en vond het zó leuk, dat ze vroeg of ik de workshop ook wilde geven bij de YA avond in Sneek. Ik had echter die eerste keer een fotostudio te leen van Binnert Overdiep. Dus ik besloot een portable fotostudio te kopen zodat ik deze workshops vaker kan geven als ik daarvoor gevraagd word. Workshops geven is dus inmiddels ook echt iets dat ik op mijn CV kan bijschrijven.

The Awesome Book Club leest Aan het Hof van Eden

Aan het Hof van Eden

Op 16 november vond weer een bijeenkomst van The Awesome Book Club plaats. We bespraken het boek Aan het Hof van Eden door Joelle Charbonneau. Een korte samenvatting van het oordeel van The Awesome Book Club vind je op onze Facebookpagina. Uiteraard zal mijn recensie ook nog online komen hier op Reviews & Roses.

8 jaar samen

8 jaar samen

Mijn vriend en ik waren 8 jaar samen. We gingen uit eten bij Binnen in Drachten. Uiteindelijk was de service daar zo goed en hoefden we niet lang op ons eten te wachten – fijn! Hierdoor hadden we echter wel wat teveel tijd uitgetrokken voor het eten en moesten we nog vrij lang wachten voordat de film zou beginnen. We zouden namelijk naar Murder on the Orient Express in de bioscoop in Drachten. Dus zijn we nog even wezen poolen bij N’Joy. Dat deden we vroeger ook heel vaak met onze vrienden, dus het was hartstikke leuk om te zien of we het nog een beetje konden, haha. Mijn recensie van Murder on the Orient Express staat inmiddels al online!

Leuk pakketje

In het diepe - Estelle Maskame

Af en toe maken uitgeverijen echt een feestje van het versturen van pakketjes. Zo kreeg ik In Het Diepe van Uitgeverij Moon met een heus Sinterklaas gedicht en confetti. Kijk, daar wordt ik nou instant-vrolijk van.

Verlate vaderdag

Gezellig met @dillemaatje en @ferdillema!📽🎞 #ThorRagnarok #Vaderdag #atthemovies

Een bericht gedeeld door Jessica / Reviews & Roses (@jessicareviewsandroses) op

Mijn broertje en ik hadden onze vader een bioscoopbezoekje met ons cadeau gedaan voor vaderdag, maar het was er nog niet van gekomen om daadwerkelijk samen te gaan. Gelukkig deze maand wel. Gezien we  alle drie Marvelfans zijn, besloten we te gaan naar Thor: Ragnarok. Ik heb echt ontzettend gelachen tijdens deze film. Mijn recensie volgt later deze week.

De webshop staat open!

Quotes uit boeken Design button en kaart

Aaaaaah de webshop is officieel gelanceerd en de eerste bestellingen zijn al aangekomen bij de kopers. Zo leuk om te horen hoe mooi jullie de ontwerpen vinden. Je leest meer over de ontwerpen in mijn artikel over de kaarten, buttons en stickers, en je koopt ze in de Reviews & Roses Shop. Tip: de kaarten, buttons en stickers zijn ook erg leuk voor Secret Santa en Book Swaps!

En omdat ik nu officieel een webshop heb gelanceerd, heb ik ook besloten om Reviews & Roses in te schrijven bij de Kvk. Het voelt zo apart, haha. Het is echt een grote stap en heel bijzonder.

Sterren

Wat ik keek en las

Het kijken van films begint eindelijk weer een beetje vorm aan te nemen. Helaas kozen we niet altijd even goede films uit. Favoriet van deze maand is Thor: Ragnarok; wat heb ik veel gelachen. Ook heb ik diverse tv-series weer opgepakt. Heerlijke serie blijft het! Qua boeken ben ik nog steeds op dreef; ik las in november zeven boeken! Mijn doel is om voor het einde van 2017 een grote slag te hebben gemaakt in mijn stapel recensieboeken.

p.s. dat ik een seizoen noem bij series betekent niet dat ik het hele seizoen heb gezien – soms wel – maar dat ik in elk geval één of meer afleveringen uit dat seizoen heb gekeken.

Series | Are You the One? – Seizoen 6, The Big Bang Theory – Seizoen 11, The Big Escape – Seizoen 1, Dancing with the Stars – Seizoen 25, Dynasty – Seizoen 1, Expeditie Robinson – Seizoen 18, Fresh off the Boat – Seizoen 4, Fuller House – Seizoen3, The Gifted – Seizoen 1, Good Behavior – Seizoen 2, The Good Place – Seizoen 2, Kevin Can Wait – Seizoen 2 (inmiddels mee gestopt), Lucifer – Seizoen 3, Modern Family – Seizoen 9, Nashville – Seizoen 5, Riverdale – Seizoen 2, Superstore – Seizoen 3, The Voice of Holland – Seizoen 8, Young Sheldon – Seizoen 1

Films | Despicable Me 3, The Dark Tower, Overdrive, Thor: Ragnarok, The Circle

Boeken | Tussen lust, liefde en vriendschap – Nicole Luursema, Vrienden voor het leven – Astrid Harrewijn, Schildpadden tot in het oneindige – John Green, Verraad – Erin Watt, Aan het Hof van Eden – Joelle Charbonneau, The White Rose – Amy Ewing, Zonder Jou – Chantal & Priscilla van Gastel

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts in november

De vijf meest gelezen blogposts van deze maand (exclusief winacties). Dit zijn veelal vaak ook oudere posts die populair blijven. De top 3 wisselt vaak slechts van plek, en de huidige nummer 4 stond vorige maand eventjes niet meer in de top 5, maar is inmiddels weer terug. Waarschijnlijk doordat Kensington een groot concert had in november. Nieuw in de lijst is mijn recensie van het F*CK-it list book. Dit boek blijkt uitermate populair en ik heb al gehoord dat velen hem hebben gekocht of op het verlanglijstje hebben gezet naar aanleiding van mijn recensie. Wat leuk!

  1. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
  2. Netflix aanrader | Teen Wolf (+ veelgestelde vragen)
  3. 5x Leuke subscription boxen
  4. De 5 leukste nummers van Kensington
  5. Boekrecensie | F*CK-it list book

Sterren

Volgende maand…

… is de laatste maand van 2017! We vieren gezellig kerst met de familie, ik spreek af met vrienden, en zal hier op Reviews & Roses het jaar afsluiten met onder andere mijn top 10 films en boeken.

Waarvan zou jij graag een top 10 zien?

Deze post is al 1862 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Kijkje in mijn leven | November 2017