Categorieën: Blog Business, Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Een kort berichtje van mij

Een kort berichtje

Dag lieve lezers,

Zoals jullie af en toe voorbij hebben zien komen in de maandoverzichten (Kijkje in mijn leven) ben ik sinds september op mijn werk bezig met een heel groot project. Dit project vergt momenteel erg veel tijd en energie. Regelmatig werk ik een dag extra en/of maak ik mijn werkdagen langer. Dit betekent dat de tijd die ik kan besteden aan Reviews & Roses minder is geworden. Doordat het project veel energie vergt merk ik dat als ik thuis kom, ik ook niet meer zoveel fut heb om nog artikelen te schrijven. De wil is er wel, maar de energie eventjes niet.

Gezien ik kwaliteit belangrijker vind dan kwantiteit en ik mijzelf, gezien mijn historie met depressie, niet wil overwerken, ga ik de komende dagen kijken of een schema waarbij om de dag een artikel online komt beter voor mij werkt. Dit komt neer op één artikel minder per twee weken. Blijkt dit niet genoeg te zijn, dan zal ik overgaan op drie artikelen per week.

Het extra drukke deel van het project loopt nog door tot en met januari. Daarna verwacht ik weer wat van mijn blogtijd terug te krijgen, zodat ik weer volgens het oude schema kan gaan bloggen. Maar voor nu geeft dit korte artikel schrijven mij al enorm veel rust.

De laatste dagen van het jaar kun je uiteraard wel gewoon lijstjes verwachten waarmee ik het blogjaar 2018 zal afsluiten. Zeker iets om naar uit te kijken; want welke film is mijn nummer 1 van 2018, en welk boek is mijn favoriet van dit jaar?

Alvast bedankt voor al jullie begrip.

Veel liefs, Jessica

Deze post is al 3065 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Een kort berichtje van mij

  1. Drie artikelen per week is alsnog super veel 🙂 Neem lekker je tijd en ik denk dat ik voor menig van je lezers spreek als ik aangeef dat we niet opeens weg zijn 😉 Succes de komende maanden!

  2. Merel

    Heel goed dat je jezelf wat ruimte geeft. Ik check elke dag met plezier je blog en zal dit alsnog blijven doen! Keep it up en heb alvast een geweldige kerst 🙂