Categorieën: Boeken / Tags:

Geschreven door Jessica

Boekbloggers enquête #3| Een vooruitblik op 2015

Bij Craving Pages kwam ik de boekblogger enquête tegen. Ik noem mijzelf een omni blogger gezien Reviews & Roses niet toegespitst is tot alleen boeken, maar ik hou van lezen en doe ook veel met boeken op Reviews & Roses met boeken, dus ik vul de boekbloggers enquête graag in! Hij is in drie delen opgedeeld. Eergisteren zag je mijn Terugblik, gisteren het deel Boeken en Bloggen en vandaag kun je meekijken tijdens mijn Vooruitblik. Lees je mee?

1. Aan welk boek ben je dit jaar niet toegekomen en staat nu bovenaan je nog-te-lezen-lijstje voor volgend jaar?

Ik wil absoluut Laat me jou zijn van Petra Kruijt zo snel mogelijk nog lezen. Ik ontving het boek tijdens de bloggersborrel bij Zomer & Keuning en had het voorproefje al gelezen. Jammer genoeg heb ik de tijd nog niet gehad om het boek te lezen. Dit is dus een prioriteit in 2015.

Tafel Laat me jou zijn

2. Naar welk boek, dat uitkomt in 2015, kijk je het meest uit?

The Heir! Het liefst had ik nog een aantal uitroeptekens erachter geplakt, maar dat leek mij wat overdreven. Ik heb dit jaar zo genoten van de The Selection Series van Kiera Cass en ik kan echt niet wachten tot het volgende deel, The Heir, uitkomt!

3. Wat hoop je in 2015 te bereiken met lezen/bloggen?

Ik hoop eigenlijk meer te lezen dan het aantal boeken waarop ik mijn challenge heb ingesteld. Daarnaast hoop ik in 2015 nog meer leuke – en bovenal eerlijke – recensies te plaatsen van de boeken die ik lees. In 2015 ben ik ook een Storm Chaser en ik hoop daarmee ook veel leuke dingen te kunnen doen waarvan ik verslag kan doen op Reviews & Roses en ik hoop dat de contacten die ik inmiddels heb met bloggers en uitgeverijen op een leuke manier te onderhouden en misschien ook uit te breiden. Maar bovenal hoop ik lekker te kunnen lezen, bloggen en veel van mijn bloglezers te laten genieten van de content op Reviews & Roses.

Best of YA cakeje

4. Naar welke boekenevenementen van 2015 kijk je het meest uit?

Dit jaar ben ik voor het eerst naar het Best of YA Event geweest. Daar wil ik ook in 2015 graag weer heen. In 2015 komt ook de Boekenbeurs weer langs in Leeuwarden, dus daar wil ik ook erg graag even wat boeken halen. En, ik zit nu natuurlijk in het Storm Chasers team dus ook daarmee hoop ik leuke boekenevenementen bij te wonen!

5. Doe je dit jaar mee aan een lees-challenge? Zo ja, welke?

Ook in 2015 zal ik meedoen met de Reading Challenge van Goodreads (vriendjes worden? Klik hier) en zal hem dit jaar zelfs op 20 boeken zetten! Daarnaast doe ik ook mee met twee boekenbingo’s, namelijk die van: Despicable Books en Book Babbles. Je kunt mijn challenges hier volgen.

Naar welke evenementen gaan jullie?

 

 

Deze post is al 1546 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Boekbloggers enquête #3| Een vooruitblik op 2015

  1. Superleuk dat je bij een bloggersborrel bent geweest!En wat leuk dat je een Storm Chaser bent dit jaar bij Storm publishers! Vorig jaar kon ik niet naar het best of YA event maar hopelijk dit jaar wel!:) Veel leesplezier dit jaar en veel succes met je challenges!