Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Ik ben een Storm Chaser!

Jaaaa, eindelijk mag ik het bekendmaken! Vandaag precies een week geleden ontving ik van Natasja Storm de officiële uitnodiging voor het promotieteam van Storm Publishers en sinds gisteren mag ik officieel van de daken schreeuwen dat ik één van de eerste tien Storm Chasers ben!

Storm Chasers

Wie of wat is Storm Publishers?

In de zomer van 2014 is Storm Publishers opgericht. Een uitgeverij die ontstaan is doordat Natasja Storm op zoek ging naar de Nederlandse Hunger Games, Twilight en Divergent. Storm Publishers is dan ook gericht op Young Adult en New Adult boeken van Nederlandse bodem.

Storm Publishers is ook internationaal georiënteerd en zal de boeken van deze Nederlandse schrijvers ook in het Engels aanbieden.

Maar dat niet alleen, Storm Publishers biedt ook andere leuke producten zoals sieraden die dicht bij de interesse van de lezer liggen aan. Neem voor de al uitgebrachte boeken en andere producten eens een kijkje op www. yashop.nl.

Het motto: Books that will blow you away!

Wat houdt het zijn van een Storm Chaser in?

Bij een nieuwe uitgeverij hoort een team promotieleden. Samen met negen andere boekengekken mag ik deel uitmaken van het allereerste promotieteam van Storm Publishers en wij mogen ons Storm Chasers noemen.

Als Storm Chaser is het de bedoeling dat ik elke maand een paar uur beschikbaar ben in de periode van 1 januari 2015 t/m 31 december 2015.

Daarnaast worden diverse taken verdeeld onder de Storm Chasers en krijgen we de kans om
– Boeken te lezen nog voor ze in de boekhandel verschijnen
– Toffe goodies ontvangen
– Boekwinkels te bezoeken en te helpen op evenementen
– Te brainstormen met het team van Storm Publishers
– En artikelen te schrijven voor www.young-adults.nl

Dat klinkt goed toch?!

Ik ben erg blij dat ik mijzelf een Storm Chaser mag noemen en ben benieuwd wat 2015 mij zal brengen!

Deze post is al 2338 keer gelezen


Geef een reactie

17 responses to “Ik ben een Storm Chaser!

  1. Vet cool dat je erbij zit! Ik zag het voorbijkomen toen Natasja net op zoek was naar Stormchasers, ja. Ik vind mezelf te druk om dit er eventueel nog bij te doen, maar het klinkt allemaal super vet. Ik ben benieuwd wat we ‘t komende jaar allemaal gaan zien!