Categorieën: DIY / Tags: ,

Geschreven door Jessica

DIY | T-shirt of kussen met je favoriete quote

Quote op kussentje

Als Storm Chaser van Storm Publishers heb ik een paar leuke taken. Ik zit onder andere in het artikelen team en schreef eerder dit jaar al een aantal seizoentips voor de lente. Mijn tweede en laatste artikel als Storm Chaser is een leuke DIY. Na heel lang nadenken kwam ik met het idee van een leuke boekige quote op een t-shirt dat je eventueel ook nog kunt vermaken tot een kussentje.

Laat ik nog een klein beetje vertellen over de totstandkoming van het artikel. De brainstorm voor het artikel stond gepland in augustus, maar gezien ik op dat moment op vakantie zou zijn hebben we mijn brainstorm tegelijk met die van het artikel van Malou gedaan. Beide hadden we al een idee wat we voor onze DIY wilden gaan doen, dus het was geen lange brainstorm.

Hierna zijn we aan de slag gegaan voor onze DIY. Ik ging langs de Zeeman en Action en haalde wat spulletjes in huis. Ik plande een middag in om aan de slag te gaan en ondertussen foto’s te maken en toen had ik plotseling een aantal leuke T-shirts en een kussentje. Het artikel werd nagekeken door alle dames uit het artikelenteam en als laatste ook nog door Storm Stagiair Alex. Hij is uiteindelijk degene die de eindredactie doet en het artikel online zet. Het artikel van Malou ging in augustus online.

Afgelopen weekend kwam mijn artikel online en je vindt hem hier: DIY | T-shirt of kussen met je favoriete quote

Dit is overigens het eindresultaat!

Quote op kussentje Quote op T-shirt

Gaan jullie deze DIY uitproberen?

Deze post is al 1884 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “DIY | T-shirt of kussen met je favoriete quote