Categorieën: Boeken / Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mijn allereerste bookhaul!

Nieuwe boeken

Een bookhaul? Ja! The first ever op Reviews & Roses. Dit zal overigens geen vast item worden. Maar ik heb in juni zóveel boeken ontvangen en gekocht… Dat het mij wel leuk leek deze op een rijtje te zetten in een bookhaul! De boeken die ik ontving op 1 en 2 juli neem ik er ook meteen even in mee. Klik op de titel om meer te weten te komen over het boek en/of het boek te bestellen.

2C - Reboot - Bodyguard

2CGijzeling – Reboot

Alle drie boeken van het Best of YA fonds. 2C en Gijzeling ontvingen wij als promoteam allemaal. 2C is het nieuwste boek van Mirjam Mous. Gijzeling is het eerste deel in de Bodyguard-serie waarvan binnenkort alweer het derde deel zal verschijnen. Reboot is een boek waar ik echt enorm naar uitkeek. Toen ik een mail kreeg met de vraag of ik het boek wilde lezen zei ik dan ook enthousiast ja!

Dash and Lilys Book of Dares - Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe - The Third Twin - Fantastic Beasts

Dash & Lily’s Book of DaresAristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe – The Third TwinFantastic Beasts and Where to Find Them

Dit zijn alle vier eigen aankopen, ook al mocht ik eigenlijk van mijzelf geen boeken meer kopen. Maar ja, toen er korting was op Engelstalige boeken zwichtte ik. Dash & Lily’s Book of Dares leek mij gewoon een heel leuk boek toe. Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe heb ik al meerdere keren aangeraden gekregen en voorbij zien komen. Dit keer moest ik hem gewoon kopen. The Third Twin is voor de afwisseling en lijkt mij erg spannend. Daarnaast heb ik gewoon een fascinatie voor tweelingen. Fantastic Beasts and Where to Find Them deed ik er nog bij om de gratis verzending erbij te krijgen, haha.

Rebel in de Woestijn - Onbereikbaar - Jager 2

Rebel in de WoestijnOnbereikbaarJager

Ik won ook weer eens een keertje iets, namelijk Rebel in de Woestijn! En ik snapte een ieders fascinatie met de cover niet totdat ik hem zelf in handen kreeg. Je kunt het niet zien op de foto, maar de cover geeft een supergaaf effect! Onbereikbaar is het boek waar ik al een jaar naar uitkijk. Onverminderd was het eerste deel in de Flight & Glory serie en was mijn favoriete boek van 2015. Hopelijk is Onbereikbaar net zo goed! Ik kreeg Onbereikbaar onverwacht toegestuurd van Zomer & Keuning. Ze weten inmiddels volgens mij wel dat ze mij niet hoeven te vragen of ik hun New Adults wil lezen. Ik verslind ze elke keer met heel veel liefde haha. Jager door Julie Kagawa is het derde deel in de Talon Saga. Ik kreeg ook dit boek onverwacht toegestuurd, door Harper Collins Holland. Jammer genoeg heb ik deel één en twee nog niet in mijn bezit (al staan ze al wel heel lang op mijn lijstje). Jager zal dus nog even moeten wachten. Deze serie heeft trouwens ook hele gave covers! De covers zijn een beetje ribbelig/bobbelig (ik ben even vergeten hoe dit effect heet).

Eenzaam en extreem ver weg - Billy and Me

Eenzaam en extreem ver wegBilly and Me

Nee je kijkt niet dubbel, ik heb er echt twee. Ik kreeg het recensie-exemplaar van Eenzaam en extreem ver weg zeer recent toegestuurd en ik ben er ontzettend benieuwd naar. Maar toen kwam op 1 juli (de publicatiedatum van het boek) de Celebrate Books box binnen (later deze week de unboxing) en toen bleek de definitieve versie daarin te zitten. Superleuk! Billy and Me kocht ik bij Harrods in London. Het is een boek dat onderdeel is van de Zoella Book Club waar Oh My Book laatst toevallig een stukje over schreef. Ik heb na lang wikken en wegen gekozen voor Billy and Me omdat het een romantisch boek is, en daar had ik zin in.

Ik jou ook - Vallen - Vertel me drie dingen

Ik jou ookVallenVertel me drie dingen

Deze drie boeken kwamen een dag na elkaar binnen. De postbode kwam ook bij de deur met de mededeling “wéér een pakje!”. Gelukkig zei hij het wel lachend, haha. Ik jou ook lijkt mij een superleuk boek en gezien ze het op de achterflap hadden over een knappe jongeman met een boekenkast was ik meteen overstag. Vallen lijkt mij ook een ideale Summer Read en ik kan niet wachten tot ik erin kan beginnen. Vertel me drie dingen is een boek waar ik jullie laatst al over vertelde, en ik heb hem inmiddels bijna uit. Wie is IN?!

Leugens - Loverboys - Zwijgplicht

LeugensLoverboysZwijgplicht

Sowieso ontvingen wij (Melissa en ik / promoteam) het manuscript van Vermist, het nieuwste avonturenboek van Helen Vreeswijk dat in september uitkomt. Maar daarnaast ontvingen we ook elk drie andere boeken van Helen Vreeswijk. Dit ter voorbereiding op ons interview afgelopen 24 juni. Het genre leek mij in eerste instantie niks voor mij, gezien ik hou van romantiek en niet van misdaad. Maar ik ben in Leugens begonnen en vind het boek tot nu toe verrassend leuk.

Heb jij één van deze boeken al in je bezit/gelezen?

Deze post is al 2057 keer gelezen


Geef een reactie

23 responses to “Mijn allereerste bookhaul!

 1. Vertel me drie dingen zal ik normaal ook binnenkort hebben, en ik kijk er zo naar uit! Naar Jager kijk ik ook uit trouwens, heb de eerste twee boeken gelezen en kan je vertellen dat ze fantastisch zijn xxx

 2. Wauw, dit vind ik echt heel leuk om te zien, super gaaf. De foto’s zijn ook zo mooi! Of zijn het geen foto’s? De boeken blijven zo mooi recht staan! Echt heel gaaf. Heel veel van deze titels wil ik ook nog lezen. Maar ik heb nog een stuk of 150 boeken in mijn kast staan die uitgezocht en gelezen moeten worden…

  • Ja hoor, het zijn foto’s. Zelf geschoten, dus ik vind het een mooi compliment! 😀

   En mijn nog-te-lezen stapel was hiervoor ook al vrij groot, maar goed, je kunt nooit teveel boeken hebben toch? :p

 3. Mariska

  Dat is een hele mooie grote stapel bij elkaar!! Er zitten er een aantal bij die ik ook graag nog eens zou lezen!!

   • Mariska

    Deze 5 staan heel hoog op mijn lijstje:
    – Reboot,
    – Eenzaam en extreem ver weg,
    – Vertel me drie dingen,
    – Onbereikbaar,
    – Ik jou ook.
    “Vallen” stond er ook bij maar die heb ik ondertussen al gelezen! Heerlijke feel-good!

    Welke zou je zelf het aller-aller-liefste lezen?

 4. Waar haal je de tijd vandaan om ze allemaal te lezen? 😉 Mensen vragen mij dat altijd bij films, maar aangezien boeken toch nog wat meer tijd vergen ben ik erg benieuwd!

  • Elke avond voor het slapen gaan minimaal een half uurtje lezen. Ik neem hem ook mee naar fysiotherapie, waar ik 1x per week minstens een kwartier in de wachtruimte zit en af en toe ruim ik in het weekend wat relaxtijd in om te lezen. 😀 Gisteren las ik ook nog even tijdens het ontbijt, dus al met al schiet het dan aardig op. ^^

    • Maximaal 1 :p

     Tenzij ik een serie tegenkom waarbij ik niet kan stoppen met lezen zoals laatst bijvoorbeeld de Shatter Me-serie van Tahereh Mafi. Toen las ik in een week 3 boeken en las ik elk vrije moment dat ik had omdat ik eigenlijk niet wilde stoppen met lezen. Die boeken zijn zó goed. Jij vindt er waarschijnlijk niet veel aan, maar je dochter zal ze ongetwijfeld leuk vinden.