Categorieën: Cadeau/Inpak Tips / Tags: , , , , ,

Geschreven door Jessica

Cadeau + Inpak Tip | Jillz

Cadeau + Inpak Tip

In deze eerste Cadeau/Inpak Tip maken we een feestelijk cadeau van Jillz! Een tijdje geleden heb ik zelf Jillz Red cadeau gegeven met 2 Jillz glazen als housewarming gift voor mijn broertje – en daarvoor heeft hij ook al een ton aan cadeautjes gehad haha – en ik laat je hieronder zien hoe ik het ingepakt heb. In het voorbeeld hieronder gebruik ik Jillz 0,0% omdat dat de enige 4-pack versie is die ik in huis heb op dit moment en ik wilde wel graag foto’s maken van het gehele proces in plaats van alleen van het eindproduct dat ik inmiddels al weggegeven heb haha.

Een aantal maanden geleden ontdekte ik het heerlijke drankje genaamd Jillz samen met mijn broertje en sindsdien is het niet meer weg te denken bij mij thuis. Je kunt het zowel met als zonder alcohol krijgen en het is een heerlijk fris drankje dat het lekkerst is als het koud wordt geserveerd. We hadden al Jillz, Jillz Red, Jillz Orange en Jillz 0,0%, maar op 29 september 2014 onthulden zij een nieuwe variant: Jillz Red 0,0%. En het mooie is dat de 0,0% varianten 50% minder calorieën bevatten dan de varianten met alcohol. Je kunt Jillz dus op elk moment van de dag drinken; ‘s ochtends, ‘s middags, als je BOB’t, als je zwanger bent, als je op dieet bent, er is geen gelegenheid te bedenken waarop je deze heerlijke cider niet kunt drinken. Jillz kun je dus cadeau geven aan iedereen die van een fris, sprankelend drankje houdt, zowel met als zonder alcohol.

Klik op de foto’s om er een grotere versie van te zien.

Wat heb je nodig?

Benodigdheden Jillz Cadeau

– Een 4-pack Jillz (maakt niet uit welke variant, te koop in de supermarkt)
– 2 Jillz glazen (Bestel ze hier)
– Doorzichtige folie (Action)
– Een soort stofachtig iets dat ik kocht bij de Action van het merk Home Styling (sorry heb echt geen idee hoe je het noemt, staat ook niet op de verpakking)

Zorg ook dat je de volgende zaken paraat hebt:

– Schaar
– Plakband
– Lint en een lintensplitter
– Niettang

Stap 1

Rol het doorzichtige folie uit over tafel en zet in het midden het 4-pack Jillz. Controleer voordat je het afknipt of de folie – als je het omhoog houdt – aan beide kanten een stuk boven de doppen van de Jillz flesjes uitkomt. Ik gebruik de folie van de Action. Eerst kocht ik dit altijd bij de Xenos, maar toen ik voor de afwisseling de folie eens bij Action kocht kwam ik erachter dat de folie van de Action wat dikker is en hierdoor minder snel scheurt.

Stap 1

Stap 2

Rol nu de de stofachtige folie uit en zorg dat deze aan beide uiteinden een stukje erbovenuit komt. Op de rechter foto is de rode lijn waar de doorzichtige folie stopt en de blauwe stofachtige folie verder gaat.

Stap 2-1 Stap 2-2

Stap 3

Zet in het midden nu de 4-pack Jillz en verwissel 2 flesjes met de 2 Jillz glazen.

Stap 3

Stap 4

Pak nu de vier punten van het doorzichtige folie en breng het aan de bovenkant naar elkaar toe (linker foto). Pak de folie vervolgens net boven de doppen beet – ikzelf draai de pluim altijd nog een slag zodat het stuk waar het lint omheen gaat minder breed/dik is – en plak een plakbandje rondom zodat het op die manier blijft zitten zodra je het los laat.

Stap 4-1 Stap 4-2

Stap 5

Soms dan zit het plastic perfect, maar soms steekt er ook nog weleens een stukje plastic uit, zoals je kunt zien op de linker foto. Meestal prop/rol ik het een beetje naar binnen en niet het vast zodat het niet meer uit zal gaan steken.

Stap 5-1 Stap 5-2

Stap 6

Vervolgens zoek je twee of meer lintjes uit die je bij het cadeautje vindt passen, ik koos voor blauw en paars waarbij ik van de paarse kleur een iets langer stuk nam dan van het blauwe lint. Leg de 2 linten op elkaar en pak het midden beet en schiet daar een nietje in zodat het lint op de goede plek blijft zitten. Vervolgens heb je dus aan beide kanten van het nietje een even lang stuk lint (de paarse steekt dus aan beide kanten verder uit dan de blauwe). Vervolgens pak je de lintensplitter en die zet je op het midden van het paarse lint (herhaal dit voor beide kanten van het paarse lint) en trek de lintensplitter aan. Nu heb je aan beide kanten halverwege het paarse lint mini lintjes (deze lintensplitter inclusief lint kun je hier winnen!).

Lint voor Lint tijdens Lint na

Stap 7

Knoop het lint om de hals van je cadeautje en maak er met een schaar nog wat krullen in. Tadaa! Je cadeautje is klaar!

Stap 7-2

Wat vinden jullie van deze cadeau/inpak tip?

Deze post is al 13473 keer gelezen


Geef een reactie

5 responses to “Cadeau + Inpak Tip | Jillz

  1. Patricia

    Hoe pak je best een grote houten dienblad met atributen op zelf niet hoog zijn, een klein leuk doosje , een theelichthouder met kaarsje in ,een zelfgemaakt kaartje? Ben totaal niet handig maar wil mijn eigen werken graag schhon verpakken

    • Ik denk dat ik het dienblad zou beleggen met vrolijke frutsels, confetti of al het andere papier dat makkelijk te verspreiden is over het oppervlak van het dienblad. De cadeautjes zou ik allemaal per stuk inpakken (of niet, als je juist wil dat zichtbaar is wat erin zit) en dan vervolgens in het dienblad leggen. Vervolgens zou ik doorzichtig folie/inpakpapier nemen en het dienblad hiermee inpakken (en aan de onderkant vastplakken). Het kaartje zou je zowel erin kunnen stoppen als er bovenop plakken.

      Hopelijk doe je hiermee wat ideeën op. 😀