Categorieën: DIY / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Uit den ouden doosch #2 – DIY-artikelen

Uit den ouden doosch

Inmiddels bestaat Reviews & Roses alweer bijna vier jaar. In die tijd zijn ruim 900 artikelen online gekomen. Door de jaren heen heeft Reviews & Roses ook vele nieuwe lezers gekregen. De kans is dus groot dat je enkele – zeer leuke, handige, grappige – artikelen hebt gemist. Daarom heb ik deze nieuwe rubriek – Uit den ouden doosch – in het leven geroepen. Elke keer zal ik er een thema aan hangen en een aantal artikelen delen die binnen dit thema passen. Dit keer? DIY (Do It Yourself). Heel veel leesplezier!

p.s. klik op de titel om naar het complete artikel te gaan.

Sterren

Wandbord voor foto’s

Wandbord met foto's

Waar ik, toen ik dit blog begon, niet wilde beginnen met een lege blog, gooide ik alvast enkele recensies online die ik had geschreven voor wedstrijden. Bijvoorbeeld mijn recensie van 60 Dagen. Maar deze DIY was mijn allereerste nieuwe content voor Reviews & Roses. En stiekem ben ik er nog steeds enorm trots op. Ik maakte het wandbord voor foto’s in één avond tijd, en vier jaar later staat hij nog steeds te shinen in de woonkamer. Het is toch mooi hoe je zelf zoiets kunt creëren. 😀 P.s. ik heb hem wel iets minder rommelig tegenwoordig dan op deze foto die ik van het wandbord maakte in 2015.

Sterren

Een overheerlijke kapsalon met kip maken

Kapsalon

Ik heb mij ook gewaagd aan een stukje dat onder foodbloggen valt. Excuseer mij voor de foto’s, die hadden echt wel wat beter gekund. Maar hé, ik ben dan ook geen echte foodblogger. Het gaat erom dat je na het lezen van deze DIY weet hoe je het moet maken toch?

Sterren

Persoonlijk kwartetspel

Trouwdag kwartet

Ook bij dit artikel ben ik niet 100% te spreken over de foto’s die ik ervoor heb gemaakt – en check mijn allereerste logo(!) dat ik over sommige gezichten heb geplakt – maar ik ben nog wel steeds trots op de moeite die ik heb gestoken in het maken van een persoonlijk cadeautje voor mijn ouders 25-jarig huwelijk.

Sterren

T-shirt of kussen met je favoriete quote

DIY Quote op kussentje

In mijn tijd als promotielid van Storm Publishers werd ik af en toe gevraagd om een boekig artikel te schrijven. Zo schreef ik ook een leuke DIY waarbij je zelf teksten of plaatjes kunt strijken op bijvoorbeeld een kussen of t-shirt.

Sterren

Een origineel afscheidscadeau

Vertrekdrop

Hoewel ik niet vaak meer DIY maak, besloot ik eerder dit jaar toch weer eens lekker een DIY te schrijven. Ik ben namelijk wel vaker creatief bezig, maar soms vergeet ik simpelweg dat ik er ook een artikel over kan schrijven waarmee ik anderen weer kan inspireren. Zo schreef ik afgelopen maart over het maken van een origineel afscheidscadeau voor bijvoorbeeld op je werk: Ver-trekdrop.

Sterren

Willen jullie meer DIY’s op Reviews & Roses?

Deze post is al 1227 keer gelezen


Geef een reactie