Persberichten #5 | Mei

Geplaatst op 3 mei 2016 door Jessica in Activiteiten, Boeken, Films / 4 Comments

Persberichten - Mei

Wat leuk dat jullie het persberichten overzicht weer lezen. Vandaag heb ik voor jullie deel vijf, met dit keer een zeer klein overzicht met releases van films en tv-series op DVD en Blu-ray, maar ook met wat andere nieuwe leuke items! Kijken jullie mee?

Over het persberichten overzicht

Regelmatig krijg ik interessante persberichten in mijn inbox, maar naast dat ik het zelf interessant vind om te lezen doe ik er vrij weinig mee. Daarom heb ik dit overzicht in het leven geroepen; ik kan jullie op deze manier laten meegenieten van het mooie nieuws.

Neem ik complete persberichten – die soms al de grote van één gewone blogpost zijn – helemaal over? Nee. Ik zal aangeven waar het om gaat, wanneer de release of première is, en ik voeg een korte omschrijving toe (overgenomen uit het persbericht dat ik ontvangen heb). Mocht ik de film/tv-serie/box/etc. al gerecenseerd hebben, dan zal ik uiteraard wel nog een verwijzing naar de recensie / het artikel toevoegen. Mocht je nou denken: ‘Ik mis een nieuwtje.’ dan kan het wezen dat ik van die maatschappij nog geen persberichten ontvang (mijn mailadres staat op de contactpagina). Ik hoor graag of jullie nog tips en tops hebben dus laat het mij zeker horen door onderaan in het reactieveld je mening te geven!

Alle beeldmateriaal en genoemde informatie is overgenomen uit persberichten van, of verkregen via, de vertegenwoordigende partijen van onderstaande producten. Als het persbericht ook online te vinden is, en ik deze ontvangen heb, voeg ik daarvan een link toe.

Films - Verschijnt op DVD en Blu-ray

Creed Blu-ray
Blu-ray | DVD

Creed
Release: 18 mei

Warner Bros. Home Entertainment – One step. One punch. One round at a time! Op 18 mei presenteert Warner Bros. Home Entertainment de dramafilm CREED van bekroond filmmaker Ryan Coogler (Fruitvale Station) op Blu-ray™ en DVD. Veertig jaar na de legendarische eerste film keert Sylvester Stallone nog eenmaal terug als de iconische Rocky Balboa, de rol waarvoor hij in totaal drie Academy© Award nominaties ontving. Laat je meeslepen in deze spectaculaire dramafilm en zie hoe Rocky de zoon van zijn rivaal uit het verleden onder zijn hoede neemt en klaar maakt voor de ring.

Bonusmaterialen Blu-ray: Becoming Adonis (05:27) | Deleted Scenes (20:05) | Know the Past, own the Future (14:44)
Bonusmaterialen DVD: Becoming Adonis (05:27)
Speelduur: 133 minuten
Kijkwijzer: 12 jaar, grof taalgebruik, geweld

Boeken - binnenkort verkrijgbaar

Rivalen - Alison Noel
Koop hem hier!

Rivalen – Alyson Noël
Release: 10 mei

HarperCollins Holland – Welcome to the party! RIVALEN is een verhaal vol guilty pleasures, fascinerende personages en een thrillerachtig plot tegen de achtergrond van het flitsende nachtleven van Hollywood.

Drie jongeren doen mee aan een wedstrijd wie de beste promotor wordt van de Unrivaled-clubs. Wie het hipste publiek en de populairste Hollywoord-sterren naar de clubs weet te lokken, wacht een enorme geldprijs. Layla, Tommy en Aster halen de raarste toeren uit om te winnen, en met succes! Al snel hebben ze door dat de jonge superster Madison Brooks de sleutel tot de overwinning is. Wie háár weet te strikken, krijgt de meest punten. Tot op een dag de filmster spoorloos verdwijnt en alle ogen zich richten op de drie tieners die haar het laatste hebben gezien…

RIVALEN – Alyson Noël – Young Adult – ISBN 978 94 027 09704 – PB € 15,- / e-book € 9,99

Complete persbericht

Stripes

Vijf dagen op Skye - Carla Laureano
Koop hem hier!

Vijf dagen op Skye – Carla Laureano
Release: 17 mei

Uitgeverij Kok – Het Schotse eiland Skye is het toneel van Carla Laureano’s nieuwe roman Vijf dagen op Skye. Een romantisch verhaal over een topkok à la Jamie Oliver en een hostess die elkaar ontmoeten op eiland Skye. Deze eigentijdse roman is romantisch en vlot geschreven. Daarnaast weet Laureano de omgeving heel goed af te schilderen. Zij won met dit boek bovendien de Amerikaanse RITA Award voor meest inspirerende roman.

Het verhaal

Andrea Sullivan is blij met haar baan als hospitality consultant, maar ziet op tegen haar nieuwste opdracht: het binnenhalen van een grote klant in Schotland. Het eiland Skye overtreft al snel haar verwachtingen. Net als de man op wie ze indruk moet maken: James MacDonald.

James is een gepassioneerde kok, maar na zes restaurants, vier kookboeken en een tv-programma, is hij de kritiek die samengaat met het leven als publiek persoon een beetje zat. Andrea en James ontdekken dat er een andere levensinvulling voor ze weggelegd is … en ware liefde.

Vijf dagen op Skye | Carla Laureano | paperback | 320 blz. | 9789029724951| €19,99 | ebook 9789029724968 | €9,99

Stripes

De koperen vuist - Holly Black Cassandra Clare
Koop hem hier!

De Koperen Vuist – Holly Black & Cassandra Clare
Release: mei

Moon – In mei verschijnt De Koperen Vuist, een nieuw deel uit de Magisterium-reeks van Holly Black en Cassandra Clare, twee internationale bestsellerauteurs, de top binnen het fantasy-genre. De Koperen Vuist verschijnt in een bijzondere uitvoering, met leeslint en goudfolie afgewerk. Een juweel van een boek. Tegelijk brengen we ook het eerder verschenen De IJzerproef in dezelfde uitvoering, voor maar vijf euro, zodat iedereen met de Magisterium-reeks kennis kan maken en deze zal omarmen.

Magisterium deel 2: De Koperen Vuist | 296 blz. | NUR 283 | ISBN 978 90 488 3473 0 | Prijs €17,50 | mei 2016

Stripes

Scelta Publishing notitieboekjesNotitieboekjes van Scelta Publishing

Scelta Publishing – Deze prachtige 16×21 cm grote, gelinieerd notitieboekjes gevuld met 100 vellen HVO wit 100 grams papier, zijn ideaal voor brainstormsessies, vergaderingen of om creatieve ideeën op te schrijven en uit te tekenen. Ook leuk als cadeautje!

Subscription Boxes

Threads boxReviews & Roses – Dit is geen officieel persbericht, maar ik onderhoud wel contact met Zavvi over de laatste ontwikkelingen. Ik had het al op social media gedeeld, maar voor wie het gemist hebben plaats ik het hier ook. Uit betrouwbare bron: “Momenteel is de THREADS box nog steeds een abonnement op Zavvi, maar ik hoop snel de box als een non-abo te lanceren zodat mensen de box met iDEAL kunnen aanschaffen. Ik wilde je even laten weten dat dit wel al gebeurd is met de ZBOX, wat betekent dat je vanaf deze maand een ZBOX kan aanschaffen met iDEAL. Dit is dus geen abonnement, en men zal de box dus maandelijks moeten aanschaffen. Je kan het hier vinden.”

Overig

Game for Fame
Koop hem hier!

Game for Fame
Het razend populaire partyspel uit Engeland is nu verkrijgbaar in Nederland

Game for Fame – Word rijk en beroemd met het hilarische bordspel Game for Fame. Het razend populaire partyspel uit Engeland is nu verkrijgbaar in Nederland en ook jij kunt strijden om de ‘superster status’! Voer in teams grappige, hilarische en gekke opdrachten uit onder druk van de zandloper. De weg naar roem gaat niet zonder slag of stoot, maar laat je niet van de wijs brengen. Kijk uit voor de roddelpers: zij staan te trappelen om van jouw laatste debacle een smeuïg artikel te maken. Game for Fame belooft een avond vol plezier met familie en vrienden!

Aantal spelers: 4 tot 16 spelers
Leeftijd: 12+
Consumentenadviesprijs: € 28,99
Verkrijgbaar via: bol.com en speciaalzaken

Meer informatie

Stripes

PimmrKies het juiste restaurant voor jou met Pimmr

Pimmr – Een leuk restaurant kiezen kan stress opleveren; je wilt wel iets nieuws proberen, maar wat als het niet aansluit op je wensen en smaak? Pimmr is de gloednieuwe app, beschikbaar op web en iOS, die je hiermee helpt op basis van artifical intelligence en je persoonlijke voorkeur. Het enige wat je hoeft te doen is via een aantal tags je voorkeuren invullen op basis van smaak, sfeer en gelegenheid. Pimmr berekent vervolgens welke 5 restaurants hier het beste bij aansluiten.

Eeuwig scrollen op het web voor een leuk restaurant en vertrouwen op reviews van mensen die je helemaal niet kent. Vanaf nu hoeft dat niet meer! In de app van Pimmr kun je makkelijk je voorkeuren ingeven; ga je voor organisch of vlees, avontuur of modern, chic of casual? Door de app vaker te gebruiken en het restaurant achteraf te beoordelen werk je aan een persoonlijk smaakprofiel. Dit profiel wordt vergeleken met het restaurantaanbod, maar ook met mensen die qua smaak overeenkomen. Zo kan Pimmr je ook wijzen op restaurants die je nog niet kent, maar waarvan de kans groot is dat je ze leuk vindt. Pimmr neemt je mee op een culinaire ontdekkingsreis!

Welke release spreekt jou het meeste aan?

Deze post is al 1636 keer gelezen

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ook interessant:

Tags: ,


Geef een antwoord

4 responses to “Persberichten #5 | Mei

  1. Die notitieboekjes vind ik echt helemaal geweldig! *MAG GEEN BOEKJES KOPEN MAG GEEN BOEKJES KOPEN WANT IK HEB ER AL TE VEEL* Shut up. O, en ik ben best benieuwd naar Rivalen!