Categorieën: Films / Tags:

Geschreven door Jessica

Tag | My Fictional Family

TAG

Inmiddels alweer een tijdje geleden werd ik door Vanessa van Mijn Brein is een Boekenkast getagd voor de My Fictional Family Tag! Welke fictieve personages zou ik kiezen als mijn familieleden? Ik heb besloten deze tag volledig op tv-series te richten. Er zijn geen individuele foto’s opgenomen bij elk kopje omdat we laatst naar de fotograaf zijn geweest en even een leuke familie foto hebben laten maken. Dus heb ik die onderaan deze blogpost opgenomen.

Moeder: Melissa McCall – Teen Wolf

Er zijn heel veel leuke en lieve moeders in de tv-serie wereld, maar er is er één die boven hen allemaal uitkomt; en dat is Melissa McCall uit Teen Wolf. Zij is echt een hele toffe moeder en haar opmerkingen zijn vaak heel erg grappig.

Vader: Sheriff Stilinski – Teen Wolf

Bij vader heb ik even getwijfeld, want ik wilde eerst Hank Schrader uit Breaking Bad kiezen (omdat hij mij aan mijn echte vader doet denken qua bouw en het feit dat het een grote man is met een heel lief hart). Maar uiteindelijk heb ik gekozen voor sheriff Stilinski. Ja, die komt ook uit Teen Wolf, maar hij past heel goed bij mijn fictieve mama en is echt ontzettend lief en zorgzaam.

Grote broer(s): Dean & Sam Winchester – Supernatural

Er zijn werkelijk zó veel personages die ik als grote broer(s) zou willen hebben. Een paar daarvan zijn bijvoorbeeld Nathan Scott uit One Tree Hill en John Young uit The Tomorrow People (US), maar uiteindelijk ga ik voor Dean en Sam Winchester uit Supernatural. Allebei ja, want ze horen gewoon bij elkaar en zijn elkaars broer dus ik kan niet de één kiezen en de ander broerloos achterlaten. Op deze manier hoef ik mij nooit meer ergens zorgen om te maken want Sam en Dean beschermen mij wel.

Jongere broer: Evan – Fresh Off the Boat

Dit jongetje is werkelijk zo schattig, daar heb ik altijd een zwak voor. Mij lijkt het leuk om hem als jonger broertje te hebben.

Grote zus: Haley James – One Tree Hill

Uiteindelijk ben ik gegaan voor Haley James uit One Tree Hill, maar ook Donna Paulsen uit Suits maakte kans. Beide awesome dames! Haley James vind ik een prachtpersonage en ze kan prachtig zingen. Als je haar als oudere zus hebt, dan heb je echt een leuke en lieve oudere zus.

Jongere zus: Daphne Conrad – Nashville

Een lief, schattig en muzikaal meisje is Daphne Conrad. Een muzikale oudere zus en een muzikale jongere zus? Dat wordt feest!

Opa: Tom Barnaby – Midsomer Murders

Misschien niet iemand die automatisch in je opkomt, maar op het moment dat ik dit tik ben ik bij mijn ouders die vaak detective series kijken en vooral ook groot fan zijn van Midsomer Murders. Toen ik nog thuiswoonde heb ik dan ook vele afleveringen meegekeken en het is een hele leuke serie. Dat komt mede doordat Tom Barnaby zo’n leuk personage is. Gezien zijn leeftijd denk ik dat hij prima door kan gaan als mijn opa.

Oma: Nora Walker – Brothers & Sisters

Ik houd van grote families en het beste hoofd van een grote familie is Nora Walker uit Brothers & Sisters. Een lieve vrouw die er altijd voor je zal zijn.

BONUS – neef of nicht: Rory Gilmore – Gilmore Girls

Met Rory kan ik gezellig middagjes inplannen om samen te lezen en te kletsen over boeken en liefdesperikelen, heerlijk!

Hier nog even een leuke familie foto die we laatst hebben geschoten 😉

Familie foto

Grapje toch 😛

Deze post is al 1697 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Tag | My Fictional Family

  1. Wat een ongelooflijke leuke tag zeg! Ik moest ook echt lachen om de laatste foto die jij in elkaar hebt gezet 😉 En Dean en Sam uitkiezen als broers is inderdaad wel heel slim haha 😉 X