Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Gran Canaria | Vakantie Shoplog!

Gran Canaria

Wat vliegt de tijd. In de nacht van 30 op 31 augustus kwamen we met het vliegtuig Nederland weer binnen vliegen na een week heerlijk vertoefd te hebben in Gran Canaria waar ik al uitgebreid over heb verteld. Natuurlijk ben ik niet met lege handen naar huis gegaan. Heel erg veel heb ik niet gekocht, maar ik ben heel blij met mijn nieuwe spulletjes. Kijk je mee naar mijn vakantie shoplog?

Souvenirs uit Gran Canaria

Souvenirs voor mijn ouders en broertje, dat is iets wat ik eigenlijk standaard altijd koop als ik op vakantie ben. Een kleinigheidje uitzoeken voor mijn ouders. Voor mijn moeder kocht ik een mooie met de hand beschilderde waaier. Voor mijn vader Honing Rum waar we verhalen over gehoord hebben tijdens excursies. Blijkbaar moet je daar drie glazen van nemen als je de griep hebt en dan ben je miraculeus weer beter (of gewoon zo bezopen dat je vergeet dat je ziek bent). En voor mijn broertje, de landen en vlaggen fanaat, kocht ik de vlag van Gran Canaria. Die mist echter op deze foto.

Mini Cooper S

En hoewel de Engelse vlag op de daken staat, zijn het toch echt mini Mini Coopers uit Gran Canaria. Deze spaar ik en kon ik dus ook echt niet laten liggen.

Waaier Gran Canaria

Maar ik heb ook een andere traditie. In elk land waar ik op vakantie ga, sinds 2011, probeer ik een waaier mee te nemen, veelal in dezelfde stijl als dat ik ze in de andere landen heb gekocht. Ik mis echter nog één uit Parijs, waar ik wel ben geweest, maar geen waaier gevonden heb. Naast dat ik ze spaar, vind ik ze op vakantie ook erg fijn om even af te koelen.

DKNY Limited Edition Rooftop Peony

Tijdens een excursie vertelde de excursieleider dat als je een lekker geurtje wilde kopen, je naar Fund Grube moest gaan want alleen daar is het van goede kwaliteit. Wat mij betreft is de Fund Grube vergelijkbaar met de ICI Paris XL en Douglas. Ik kocht er deze limited edition van DKNY, Rooftop Peony, die ik nog niet in Nederland voorbij heb zien komen. Ik ben gek op de roze varianten van deze DKNY parfums, Fresh Blossom was ook al zo lekker.

Revolution Run Boy Run eyeshadow palette

En ik kocht dit palet van Revolution. Op het moment dat ik het kocht wist ik nog niet dat het binnenkort ook in Nederland verkrijgbaar zal zijn. Ze hadden verschillende, maar uiteindelijk ben ik voor de prachtige kleuren van Run Boy Run gegaan. Ik ben er trouwens helemaal verliefd op geworden, de kleuren zijn echt pareltjes en het blijft heel goed zitten.

Calvin Klein - One Summer

 

Ook had ik deze lekkere geur van Calvin Klein getest in de Fund Grube, maar niet gekocht. Op het vliegveld zag ik hem weer staan en kon het niet laten om hem een tweede keer te laten staan. Het is een unisex geurtje, en je merkt echt dat er een mannelijk tintje in de parfum zit (waardoor hij dus ook door mannen gedragen kan worden), maar dat vind ik in dit geval juist erg lekker.

Gel Puro Aloe Vera

En last but not least: het eerste souvenirtje dat ik voor mijzelf kocht tijdens de vakantie naar Gran Canaria. Tijdens de eerste excursie die we deden gingen we langs een Aloe Vera plantage. Daar kregen we uitleg over de plant en hoe ze het maken. We mochten het ook testen en proeven (geen aanrader!). Ze vertelden ook dat Aloe Vera eigenlijk veel beter werkt dan after sun. Dus besloot ik dit flesje te kopen in het winkeltje bij de Aloe Vera plantage. Het is met 99% Aloe Vera (100% kan niet, want er gaat altijd wel 1 procent verloren) en dus van hoge kwaliteit. Ik was die maandag verbrand en op dinsdagavond begon ik met het smeren van Aloe Vera. En inderdaad, de roodheid verdween veel sneller dan ik normaal gesproken heb met gewone after sun. Het trekt snel in de huid en werkt dus erg goed. Het ruikt trouwens niet superlekker, maar dat vervliegt gelukkig al heel snel.

Deze post is al 1607 keer gelezen


Geef een reactie

6 responses to “Gran Canaria | Vakantie Shoplog!

  1. Wat leuk om overal waaiers van mee te nemen, om een of andere reden heb ik ook al vaker waaiers gekocht als souvenier, maar meestal dan voor oma 🙂 al geloof ik niet dat ze ze bewaart.
    En wat leuk dat je minicoopers spaart, ik heb zelf een mini minicooper gekregen toen ik mijn rijbewijs haalde, hij is omgetoverd tot een heuze donsmobiel, aangezien dons toen mijn bijnaam was 🙂