Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Kijkje in mijn leven #25 | Leesclub & Gezelligheid

Een kijkje in mijn leven

Happy New Year! Haha. De maand januari begon natuurlijk met vuurwerk om klokslag twaalf en een proost op het nieuwe jaar. In januari heb ik vrij weinig tijd gehad voor uitjes en dergelijke. Het was druk op kantoor en ik werkte nog steeds extra. Mijn vrije tijd werd hierdoor compleet opgeslokt door Reviews & Roses. En hoewel ik hou van Reviews & Roses werd het mij samen met de werkdrukte iets teveel. Dit is dan ook de reden dat ik wel drie artikelen per week heb proberen te plaatsen, maar niet op de vaste dagen.

Nou is er wat misgegaan bij het overzetten van mijn foto’s van mijn mobiel naar computer. De bestanden geven de hele tijd aan van een verkeerd bestandstype te zijn, terwijl het gewoon .jpg bestanden zijn. Ik heb tot op heden nog geen oplossing gevonden, dus helaas geen foto’s bij dit Kijkje in mijn leven.

Schattigheid

Hier nog even een schattige foto van George die ik op Instagram had geplaatst. Vinden jullie het leuk om binnenkort een artikel te lezen op Reviews & Roses, over hoe het nu gaat met Fred & George?

Wie is de Mol?

Wie is de Mol? is weer begonnen en ik doe ook weer enthousiast mee via de Wie is de Mol? app. Jammer voor mij… doe ik  het dit jaar niet zo goed, haha. Wie denken dat jullie dat de mol is?

Voorbereidingen 30e verjaardag

Afgelopen maandag werd ik 30 en ik plan een groots 90’s feest om het te vieren. De maand januari stond in het teken van het organiseren hiervan. Allereerst heb ik onderzoek gedaan naar wat voor thema ik zou kiezen. Ik vind thema feestjes geweldig om te geven. En toen ik eenmaal wist dat het 90’s zou worden, deed ik onderzoek naar kleding in the 90’s, naar alles dat mij aan the 90’s deed denken en ging ik op zoek naar items om het feest mee aan te kleden. Het wordt zo tof, ik heb er zoveel zin in! Aaaaaah!

Leesclubbijeenkomst De Laatste Brief

Beoordelingsformulier laatste brief (2)

Eind januari vond ook de eerste leesclubbijeenkomst van 2020 plaats. We bespraken het indrukwekkende De Laatste Brief, geschreven door Rebecca Yarros. Gemiddeld kreeg het boek 4 sterren van de leesclubleden. Een goede score! De bijeenkomst was weer supergezellig. Net zoals altijd, haha. Het is zo’n fijne groep.

Jarige vader

De verjaardag van mijn vader is de start van het verjaardagsseizoen dat doorloopt tot begin maart. We gingen in de middag alvast op bezoek om even lekker met z’n zessen samen te zijn, samen te eten en ‘s avonds was het gezellig met familie en vrienden van mijn ouders. Het is altijd leuk om ze weer even te spreken.

Sterren

Gelezen en Gekeken

Elke maand benoem ik welke films, series en boeken er voor mij uitsprongen.

Films

Ik heb veel recensie-exemplaren bekeken in januari bekeken, maar geen daarvan sprongen er echt uit. De film die er voor mij wél uitsprong is de film die ik in de bioscoop heb gezien: Jumanji: The Next Level. Mijn recensie volgt binnenkort. Maar ik kan al wel vertellen dat ik er enorm van heb genoten.

Series

Mijn vriend en ik zijn al een tijdje bezig met het kijken van Star Trek: Voyager. In januari hebben we seizoen 3 en 4 gezien. Ook heb ik de laatste paar afleveringen van Crisis on Infinity Earth gekeken.

Ik heb ook diverse series ontdekt, bijvoorbeeld Virgin River (simpel en romantisch, maar wel leuk) en The Circle (verslavende realityserie). Recensies volgen binnenkort nog.

Boeken

In januari las ik twee prachtige boeken, namelijk De laatste brief van Rebecca Yarros en Koninkrijk van As door Sarah J. Maas. Ook hiervan volgen de recensies binnenkort nog, maar ik heb van de verhalen genoten!

Sterren

Top 5 best gelezen blogposts

 1. DIY | Ontwerp je eigen Escape Room!
 2. Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste
 3. Shampoo Bars | Wat zijn het en hoe bevalt het?
 4. Unboxing | Goodiebox – From Me to Me
 5. 5x Leuke subscription boxen

Sterren

Wat zijn jouw plannen voor 2020?

Deze post is al 2061 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Kijkje in mijn leven #25 | Leesclub & Gezelligheid

 1. sandra

  Hoi, Een serie om te ontdekken is “Outlander” samen met Poldark en Downton Abbey een van mijn favorieten. Alhoewel de 2 laatste series soft zijn in vergelijking met Outlander. Graag zou ik je reviews hier in de toekomst lezen van deze prachtige series.

  • Outlander Seizoen 1 heb ik al gekeken; moet nog altijd een keer verder kijken.
   Downton Abbey is fantastisch. Ik heb zo ontzettend van die serie genoten. Heb je de film ook al gekeken? Als je in de zoekbalk zoekt op Downton Abbey kun je hier al een artikel van vinden. 😀