Categorieën: Persoonlijk / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | November 2015

Mijn maand November

November is alweer voorbij, wat betekent dat we over een maandje alweer in het nieuwe jaar zitten. Wauw, wat gaat dat snel! Ik had al een stukje van dit artikel geschreven voor de 26e en vertelde over dat ik nog niet een oproep voor de operatie had gekregen, maar op de 26e kwam deze oproep alsnog! Ik was het wachten eerlijk gezegd al wel een beetje zat, dus ik ben blij dat de oproep er eindelijk is. In een paar weekjes tijd heb ik drie keer zo hard gewerkt dan anders om te zorgen dat ik dingen klaar kreeg voor de oproep, maar achteraf blijkt dat ik dus best rustig aan had kunnen doen.

Ik kijk op tegen de hersteltijd, maar momenteel kijk ik toch ook uit naar even bijkomen (voor zover dat gaat natuurlijk naast de pijn die in elk geval de eerste weken goed aanwezig zal zijn). In elk geval kon ik in november gewoon lekker verdergaan met bloggen en bijna elke werkdag een artikel verzorgen. Ik moet wel zeggen dat ik twee keer een steek heb laten vallen in die belofte, want ik had op een gegeven moment geen artikel klaarstaan en geen fut om er één te schrijven waardoor ik besloot een dag over te slaan. Dit moet ook kunnen vind ik, gezondheid gaat uiteindelijk voor, maar toch vind ik het niet leuk als het mij niet lukt een artikel op tijd klaar te zetten. Toch had november ook genoeg mooie momenten. Kijk je mee naar Mijn Maand november?

The Selection Series

De cover voor The Crown werd onthuld! Fangirl to the max! Ik ben gewoon zo gek op die boeken en kijk enorm uit naar de release van The Crown. Uiteraard heb ik The Crown dan ook al gepreorderd bij The Book Depository. De cover vind ik overigens zeker niet de mooiste van het stel. Het hoofd van het model vind ik gewoon echt heel apart op deze manier, niet mooi.

Venice - Van Haren

Mijn schoenen waren kapot aan het gaan dus ik vond het tijd worden voor een stel nieuwe. Ik koop vaak schoenen van het merk Venice dat bij Van Haren te krijgen is, dat blijken toch altijd weer schoenen te zijn die mij goed bevallen. Deze foto stuurde ik naar mijn ouders en broertje.

Energie+ NASA traagschuim kussen gestript

Ik ontving het Energie+ NASA traagschuim kussen welke ik een maand mocht testen (en gelukkig ook houden ^^). Je kunt hem trouwens ook winnen!

Nieuwe profielfoto

 

Ik merkte op dat de profielfoto / foto op dit blog stamde uit september 2014 en dat de foto inmiddels dus al meer dan een jaar oud was en gemaakt in de periode waarin mijn pony nog aan het uitgroeien was. Tijd dus voor een nieuwe foto! Dit keer heb ik een filtertje gebruikt (via PicMonkey) en mijn vriend laten kiezen welke de mooiste is. Links zie je de oude, en rechts de nieuwe.

Reviews and Roses in Stuk van jou door Sophie Jackson

Stuk van jou kwam binnen en dit boek is nog eens extra bijzonder omdat ik er een quote voor aan mocht leveren. Het blijft echt een ongelofelijke eer!

Toen ik mijn recensie plaatste kreeg ik al vrij snel een reactie van de schrijfster (zo gaaf!) en ze vroeg of ik ook een vertaling had. Die had ik niet, maar ik heb enorm mijn best gedaan de recensie zo goed mogelijk te vertalen en heb dit haar toen gemaild. Blijkbaar heeft ze de vertaling ook nog doorgestuurd, want ik hoorde van de acquirerend redacteur van Zomer & Keuning dat zowel de UK als de USA agent een mailtje hadden gestuurd waarin ze dankjewel zeiden en hoe leuk ze het vond dat ik een vertaling had gestuurd.

Wie is de mol op zaterdag

Ik las dat ze Wie is de Mol? hebben verplaatst naar de zaterdag. Ik vind het geen goede zet, maar mocht ik weer verslagjes gaan maken voor de afleveringen dan heb ik wel iets meer tijd om ze te schrijven.

Zo maak je mooie (boek)foto's

Ik besloot weer eens een tutorial/DIY te schrijven. Mede dankzij jullie kwam ik het op idee; jullie zijn altijd zo lief met jullie complimentjes over mijn foto’s, dus ik besloot het geheim achter die foto’s te delen.

Filmsite Spotlight

Nostra van De Filmkijker vond dat ik ook thuishoorde in zijn reeks Filmsite Spotlight en vroeg of ik een aantal vragen wilde beantwoorden. Hartstikke leuk en een hele grote eer! Het gehele artikel lezen kan hier: Filmsite Spotlight – Reviews & Roses.

Time Traveler ZBOX November

Ik keek al een aantal weken uit naar dit leuke pakketje. Zavvi had gevraagd of ik interesse had in het reviewen van deze box speciaal voor geeks en ik kon niet wachten! Uiteraard was ik weer eens niet thuis toen de pakjesbezorger kwam en moest ik het vervolgens ergens ophalen, maar uiteindelijk had ik hem en kon de unboxing van de ZBOX beginnen.

StyleTone Box november 2015

Deze maand nam ik af en toe even wat extra tijd voor mijzelf, gewoon omdat ik het echt nodig heb. De StyleTone Box van deze maand is daarbij een grote hulp. Er zaten zoveel fijne producten in! Elke keer dat ik ga douchen neem ik de tijd om de Gentle Facial Wash Gel te gebruiken en mijn gezicht, hals en borst in te smeren met de 24H cream. Ik voel me dan echt even als nieuw en dankzij de handcrème ruik ik ook nog eens vet lekker.

Blijf bij mij - Jennifer L. Armentrout

Maar dat is niet alles, ik heb ook een complete zondag ingeruimd waarop ik de hele dag mocht lezen in mijn pyjama met lekker drinken en dat o, zo foute dikmakende snoep. Ik liet mij even helemaal gaan. Ik las overigens Blijf bij mij; wat een heerlijk boek!

Hoepel

Ik besloot dat zolang ik nog niet plat lig om te herstellen, ik nog prima wat aan mijn conditie kon doen. Dit besluit komt denk ik mede door het feit dat ik weet dat mijn conditie door het stilliggen straks alleen maar slechter zal worden… Maar ik kocht dus een hoepel! En man man man… wat een spierpijn heb ik nu, haha. Dit lijkt mij echt een hele goede manier om af te vallen, strakkere buikspieren te krijgen en een goede conditie op te bouwen.

De gelukkigste dag

Mijn vriend en ik waren zes jaar samen. Ik had toevallig kaartjes gekregen voor een theatervoorstelling en die speelde in Leeuwarden op de dag van ons jubileum. We combineerden het bij een diner bij De Lachende Koe in Leeuwarden, waar we ook nog eens een gratis toetje kregen omdat ze een foutje hadden gemaakt in de keuken waardoor het langer duurde voordat het eten geserveerd werd. Dat kwam ons eigenlijk niet eens slecht uit gezien we toch te vroeg waren, maar fijn was het wel!

Reviews and Roses in voorjaarscatalogus Zomer en Keuning

Ik was benieuwd welke New Adults uitgeverij Zomer & Keuning eigenlijk in het voorjaar van 2016 uit zou gaan brengen en ging op zoek naar de catalogus (en vond die!). Terwijl ik er doorheen aan het bladeren was zag ik opeens een quote van mij vermeld staan. Hoe leuk!

En afgelopen weekend gingen mijn vriend, mijn ouders en ik op visite bij mijn broertje, maar hier heb ik geen foto’s gemaakt. Het was zo gezellig dat ik het glad vergeten ben. Ik speelde voor het eerst Ligretto; wauw, wat een leuk spel! Kennen jullie dat al? Ik ben helemaal verslaafd en heb het direct op mijn verlanglijstje gezet.

Dit was alweer Mijn Maand november! Het eerstvolgende overzicht in deze reeks zal waarschijnlijk niet heel spannend zijn gezien ik komende maand alleen het ziekenhuis en mijn eigen huis van binnen zie. Maar je hoeft je niet te vervelen op Reviews & Roses, want ik heb vooruit gewerkt zodat de komende weken toch nog één tot twee artikelen per week online zullen komen. Ik hoop zelf op een spoedig herstel en wil absoluut niet uitgaan van dezelfde slome herstelperiode van de vorige keer, en hoop dat ik eind januari weer volop aan het bloggen kan zijn (maar pin mij er niet op vast). Op social media zal ik via mijn mobieltje lekker actief blijven, dus keep in touch!

Wat voor leuke dingen hebben jullie meegemaakt in november en wat zijn jullie plannen voor december?

Deze post is al 1868 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Mijn Maand | November 2015

 1. Ik krijg meteen zin om heel veel boeken te lezen als ik dit lees! 🙂 Ik ben al een heel lees pakket aan het klaarmaken voor wanneer ik in mijn herstel periode zit, al zal dat bij mij iets sneller gaan.. Ik krijg nu ook meteen zin om te hoepelen, ik neem het me al dagen voor, maar het komt er telkens toch niet van.. Wellicht moet ik hem klaar zetten op de bank, dan word ik er wat vaker aan herinnert.
  En ik heb het spel ligretto, maar eigenlijk nooit echt gespeeld.. in ieder geval, de keer dat we probeerde, vond ik het niet echt wat.. Maar als jij zegt dat het leuk is, dan ga ik het zeker nog een keer proberen! 🙂

  • De boeken in dit overzicht zijn stuk voor stuk aanraders, en zullen je ongetwijfeld beter laten voelen 😀

   En hoepelen, serieus, zo’n goede workout! Ik baal gewoon dat ik het vanaf morgen wekenlang niet kan doen 🙁

   Ligretto is echt fantastisch leuk! Ik word er zo competitief van haha, we hebben het de hele avond gespeeld en ik wilde eigenlijk niet eens stoppen. :p Toen mijn broertje het spel uit begon te leggen dacht ik echt van “dit spel ga ik nooit begrijpen, laat staan leuk vinden”, maar na een proefpotje had ik het helemaal door en was het echt zó leuk! Ik raad het je echt aan het nog een keer te proberen. 😀 Grote groepen zijn trouwens ook leuk, wij deden het eerst met z’n vijven en later zelfs met z’n zessen (dat kan als je verschillende doosjes hebt).

 2. Ohhhh, ik ben jaloers op je Geek box!!! Waarom komen er nou altijd alleen maar schattige merken bij mij, straal ik te weinig geek uit ofzo;) Leuke foto’s Jes!