Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Operatie Update | Ik heb een datum

Operatie Update

In oktober vertelde ik jullie dat ik weer geopereerd moet worden. Aan een haarnestcyste waar ik vorig jaar ook al aan geopereerd was. Wat ontving ik toen al veel lieve reacties, dankjulliewel daarvoor! Hoewel het lang heeft geduurd ontving ik gisteren eindelijk het telefoontje met de oproep voor de operatie. Hierbij introduceer ik de rubriek Operatie Update.

De operatie

Gisterochtend kreeg ik na lang wachten eindelijk het telefoontje waarin ze aangaven dat ik ingepland was. Aankomende donderdag zal ik onder het mes gaan en er voor onbepaalde tijd uit liggen. Op mijn werk heb ik alles zo goed mogelijk proberen over te dragen en maandag en dinsdag ben ik ook nog even de laatste dingen aan het afmaken daar. Als jullie meer willen weten over de operatie en de herstelperiode dan kunnen jullie dat lezen in mijn artikel Mijn verhaal | Operatie aan een haarnestcyste. Ik heb deze zelfde operatie namelijk ook gehad in de zomer van 2014.

Wat te verwachten van Reviews & Roses

De vorige keer voelde ik mij in het begin best beroerd dus zal ik de komende weken eerst niet (veel) met Reviews & Roses bezig zijn, behalve reageren via mijn mobieltje. Ik heb een aantal artikelen die ik al klaar had staan en ik zal deze over de komende weken verdelen zodat er toch nog één of twee keer per week een artikel online zal komen.

Keep in touch

Maar af en toe zal ik ook eens contact met jullie zoeken, gezien ik toch de hele dag eenzaam alleen thuis zit – of nja… lig. Via deze rubriek Operatie Update zal ik af en toe eens wat van mij laten horen. Hoe voel ik me? Gaat het herstelproces voorspoedig? Heb ik nog iets leuks meegemaakt ondanks dat ik thuis lig? Volg mij zeker ook op social media, gezien de brug tussen iets posten op Facebook of Twitter veel kleiner is met mijn mobieltje in de hand, dan via mijn laptop een artikel schrijven. En als jullie nog tips hebben voor leuke films of series, of andere bezigheden die je liggend of staand kan doen, let me know! Tv-kijken zal ik namelijk enorm veel doen, en hopelijk kan ik ook een goede positie vinden om een aantal boeken te verslinden. Ik denk dat ik het bloggen en jullie in elk geval enorm zal missen de komende tijd.

So, keep in touch!

Deze post is al 3084 keer gelezen


Geef een reactie

24 responses to “Operatie Update | Ik heb een datum

 1. Heel veel sterkte en succes ! Komt vast en zeker goed. Luister naar je lichaam en zorg goed voor jezelf
  Er zijn best veel leuke en goede films op TV ook overdag.
  En muziek luisteren is ook een optie. Juist als je weinig anders kunt….het troost….emotioneert en maakt blij….en je hoort meer wat er echt wordt gezongen of gespeeld. Klassieke muziek is echt zo gek nog niet, omdat ze veel uitleggen op NPO4 , Klassieke muziek op AVRO/TROS etc..

  • Dankjewel! 🙂
   Klassieke muziek kan inderdaad heel mooi zijn, ik heb zelf ook enkele favorieten, al ben ik wel heel kritisch haha.
   En inderdaad, ook overdag zijn genoeg films op tv, en gelukkig heb ik ook gewoon Netflix 🙂

 2. Ik wens je veel sterkte toe voor de komende tijd! Mijn tip voor als je op de bank ligt: de app QuizUp, dan kan je op je telefoon allerlei quizzen spelen over verschillende onderwerpen, zoals boeken, romcoms, muziek. 🙂

 3. Heel veel sterkte en succes! Je kijkt natuurlijk al onwijs veel series, maar misschien vind je Gravity Falls erg leuk. Ja het is een kinderDisneyserie maar wauw, het is echt één van mijn favoriete series geworden en binnenkort komt de laatste aflevering uit dus ik ga binnenkort depressief in een hoekje liggen haha. Probeer de eerste 3 afleveringen uit en als je dan nog niet nieuwsgierig bent naar de rest moet je stoppen, maar ik beloof je, het is episch 🙂 Laatst las ik trouwens Zeven minuten na middernacht / A Monster Calls van Patrick Ness en dit boek is zo hartverscheurend mooi, misschien overtuigt mijn recensie die ik binnenkort online gooi jou wel om het te gaan lezen! Hou je taai Jessica! 🙂 Ik zal aan je denken donderdag.

  • Ah wat een superlieve reactie, dankjewel! Ik zal Gravity Falls aan mijn kijklijstje van de komende tijd toevoegen en zweer plechtig minstens drie afleveringen te proberen, haha.

   En ik zal uitkijken naar je recensie 😀