Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , , , , , , , , , ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | Januari

Mijn Maand Januari

De eerste maand van 2015 zit er alweer op. Ik heb een hele drukke maand gehad, maar ik heb er eigenlijk maar weinig van vastgelegd. Deze Mijn Maand wordt dus wat korter dan normaal gesproken. Desalniettemin: Ejoy!

Alle kandidaten Wie is de Mol seizoen 15
Bron: AVRO

Het was amper 2015 of het leukste spelprogramma van het jaar startte al: Wie is de Mol?! Zijn jullie ook zo fan? Elke vrijdag komen trouwens mijn bevindingen van de aflevering online, lees de nieuwste hier.

 

Mockingjay pin

Ook kwam de Mockingjay pin binnen die in december had gewonnen. Yay!

 

Love, Rosie shopper

Ook won ik een Love, Rosie shopper bij Adorable Books! Ik ben er heel blij mee!

 

Geen Reviews & Roses

De servers van mijn webhost waren down en daardoor was mijn website ergens in januari van vrijdag tot en met maandag af en aan offline. Hoogtepunt: die zondag lag mijn website er 11 uren uit en pas dagen erna ontving ik bericht op mijn mailtjes. Die dag heb ik dus behoorlijk zitten stressen gezien ik toen nog niet precies wist wat er aan de hand was.

 

Hitte - Lis Lucassen

Freya van Storm Publishers kwam bij mij langs om een versie van Hitte van Lis Lucassen te brengen zodat Malou en ik ons alvast in konden lezen voor onze taak in de Media groep van de Storm Chasers. Wat een eer om het boek voor publicatie te mogen lezen!

 

Tulpen

Ik kocht voor het eerst in mijn leven tulpen, en o, wat zijn ze prachtig!

 

Sneeuw in Friesland

Het sneeuwde! In het Noorden sneeuwde het niet zo gauw, maar dit keer sneeuwde het ook in Friesland. Ik ben er geen fan van als ik naar mijn werk moet, maar op een vrije dag ziet het er wel erg leuk uit.

 

Challenges

We keken films deze maand, veel films! Ik ben dus goed op weg voor mijn Movie Challenge. Volgende week plaats ik daarvan een update. Wil je volgen welke films ik al heb gezien? Klik dan voor mijn Movie Challenge overzicht.

 

Blauwe kleding

Mijn vader was jarig en ik besloot mij te kleden volgens zijn lievelingskleur: blauw (inclusief blauwe sokken!). Deze foto stuurde ik naar mijn lieve broertje.

 

En dan de liefde - Susan Smit

Ik kreeg een superleuk boek binnen waar jullie in februari een recensie van kunnen verwachten!

 

Kook workshop Tupperware

En afgelopen donderdag was de tupperware kook party die mijn moeder had gewonnen tijdens de ladiesnight in de bios afgelopen november en toen hebben we allemaal heerlijke hapjes gehad. In totaal maakten we onder begeleiding drie hapjes (de nasi dingen missen op de foto). Ik ben nogal een zinnige eter, dus het feit dat ik twee van deze hapjes lekker bleek te vinden is wonderbaarlijk te noemen.

 

Tupperware potopener doekje

En aan het eind van de avond mochten we iets leuks uit een tas halen als cadeautje; dit was het potopener doekje waar ik het over had in mijn Birthday Wishlist! Je kunt begrijpen dat ik daardoor in de zevende hemel was.

Zoals ik al aangaf heb ik het druk gehad deze maand, dus het overzicht is behoorlijk wat korter dan normaal gesproken. Ik geef dan ook eerlijk toe uitgeblust te zijn en dat daardoor soms een dagje overgeslagen is met blogposts. Ook volgende maand wordt erg druk en helaas is er ook privé iets bijgekomen waardoor ik de komende tijd wat minder actief zal zijn. Volgende maand ben ik ook jarig (bekijk mijn Birthday Wishlist). Maar ongetwijfeld heb ik volgende maand wat meer te vertellen en te laten zien in Mijn Maand!

Hoe was jullie eerste maand van 2015?

Deze post is al 2444 keer gelezen


Geef een reactie

9 responses to “Mijn Maand | Januari

 1. Het was qua bloggen een erg productieven maand en schreef meer dan ik dat normaal in een maand doe. Denk trouwens niet dat dat met goede voornemens te maken heeft, maar meer omdat ik de ruimte had om al flink wat te schrijven. Zo heb ik inmiddels al bijna voor de hele maand februari artikelen en recensies ingepland staan 🙂

  Zag dat je met je movie challenge al 11 films gezien hebt. Min doel is in ieder geval 300 en zit nu al op 40 😉

  • Jeetje 300 films?! Misschien dat ik dat zou kunnen halen als ik al mijn tv-series zou opgeven, maar dat ben ik niet van plan, ik hou het lekker bij 100. 🙂
   Superfijn dat je al zover vooruit hebt kunnen werken! 🙂

   • De afgelopen jaren zat ik elke keer boven de 300, dus dat zal wel lukken (afgelopen jaar zelfs met redelijk wat series ernaast). Ja, als het me nu lukt om het bij te houden kan ik af en toe nog even rustig aan doen 😉

 2. Heel mooi overzicht meis en maakt niet uit dat je minder foto’s hebt hoor: is al leuk om kijkje in jouw leven zo te krijgen. Let je wel goed op jezelf? Jij bent namelijk het belangrijkste dus doe waar jij je goed bij voel meis. X