Categorieën: Persoonlijk / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

My Life | Ik werd geïnterviewd

Behind-the-blog

Jullie hebben het al eerder voorbij zien komen in Mijn Maand April, maar ik ben op 10 april door afstuderend journaliste in spé Emma Burgers geïnterviewd over beginnen met bloggen. Ik weet nog dat ik haar mailtje ontving waarin ze vroeg of ze mij mocht interviewen en dat ik aangaf dat ik wel nog maar relatief kort blog. Toch wilde ze mij graag interviewen omdat mijn blog er al heel professioneel uitziet (een groter compliment kun je niet krijgen! ^^).

Het interview

Zodoende spraken we af dat ze op 10 april bij mij thuis zou komen, samen met haar vriend en fotograaf/filmman Frank. Ik was doodnerveus. Eerlijk. Ik ben helemaal niet gewend om zo in de belangstelling te staan en ben stiekem eigenlijk best verlegen haha. Ik was al erg vroeg opgestaan om nog de laatste dingen in huis op te ruimen en schoon te maken en om 11 uur was het dan zo ver. Emma en Frank zijn echt hele lieve en gezellige mensen en ik voelde mij al gauw op mijn gemak. We hebben een heel leuk gesprek gehad en de tijd vloog voorbij.

De video tip

Toen het gesprek ten einde kwam kreeg ik nog de vraag of ik een tip voor de beginnende blogger op video op wilde nemen. Aaaah! Die vraag had ik niet verwacht. Ik verwachtte op de foto te komen met mijn laptop, maar nu ging ik onvoorbereid voor de camera – ik ben geen vlogger dus ik ben dat niet gewend – een tip geven terwijl ik zelf nog beginnend blogger ben! Dat was toch wel erg spannend als ik eerlijk ben want wat voor tip kon ik in hemelsnaam geven die van waarde is voor anderen? Ik heb daarom gekeken naar wat ik deed toen ik begon met bloggen; ik las heel veel blogposts over beginnen met bloggen. Het opnemen van de video is in één keer gelukt en ik ben tevreden. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn tip vinden.

Online! Aaah!

Afgelopen weekend ontving ik de ruwe versie van het interview en de vlog in mijn mailbox en gisteren was het dan zover; de vlog met mijn tip voor de beginnende blogger kwam online! Het hele interview is vandaag online gekomen op www.behind-the-blog.nl.

Hieronder kun je in elk geval alvast de vlog bekijken:

Wat vinden jullie ervan?

Deze post is al 2169 keer gelezen


Geef een reactie

15 responses to “My Life | Ik werd geïnterviewd

    • Haha, dankjewel! Filmpjes zijn ook niet echt mijn ding en ik had ook veel meer ‘euh’s’ en gestotter verwacht, maar blijkbaar hebben de lessen presenteren op mijn opleiding toch onbewust nut gehad haha.

  1. Hier even Emma zelf, ik vind het heel leuk dat je er hier ook nog aandacht aan besteed! Ik ben erg blij met de uitkomst en ik vond het heel erg leuk 🙂

    • Ik vond het erg leuk om aan mee te werken en echt een eer dat je mij had benaderd, dus vind het leuk er nog even extra aandacht aan te besteden. Heel veel succes verder met afstuderen! 😀

  2. Ik ben het helemaal met haar eens, je blog ziet er professioneel, overzichtelijk en aantrekkelijk uit! Je persoonlijkheid schijnt er ook in door en ik heb het idee dat je dit al veel langer doet. Superleuk dat je nu geinterviewd bent, haha! Lijkt me echt te spannend. Ik vind het ook echt knap dat je dat zo’n tip zo even voor de camera zegt!