Categorieën: Persoonlijk / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Mijn Maand | April

Op 1 april begonnen we de maand met grapjes en – zoef! – het is opeens alweer 1 mei! Op sociaal vlak een erg leuke maand, qua werk even iets minder doordat ik extra moest werken om deadlines te halen en vervolgens alsnog krap in tijd kwam te zitten doordat andermans deadlines – die dus van invloed waren op de mijne – opgeschoven werden. Maar die drukte is nu gelukkig even voorbij, dus laten we vooral gaan kijken naar de leuke momenten van april!

1 april grap collega

Mijn collega’s wilden graag een grapje uithalen en selecteerden daarvoor een aantal collega’s, waaronder ik. De grap was serieus best wel leuk, maar hij werkte helaas niet bij mij, haha. Ze hadden namelijk een eng plaatje onder de muis geplakt waardoor, als je de muis wilde gebruiken, deze natuurlijk niet zou werken. Het was dan de bedoeling dat je onder je muis zou kijken om vervolgens dat enge plaatje te zien. Little do they know; ik gebruik mijn muis nooit. Ik heb muisarm en heb daarvoor sinds vorige maand een roller mouse gekregen (zo’n platte met een rolbalkje en wat knoppen, zie hierboven), maar heb de muis nog wel aangesloten op mijn bureau liggen. Ze onthulden later in de ochtend de grap op Facebook waarbij ze iedereen die ze hadden “gefopt” hadden getagd. Als ik dat berichtje niet had gelezen had dat plaatje nu nog steeds onder mijn muis gezeten zonder dat ik ook maar een flauw benul daarvan zou hebben, haha.

Storm Chasers 2015

Op goede vrijdag ging ik naar Nieuwerkerk aan de IJssel waar we hadden afgesproken met het Storm Chaser team. Het was echt een hele gezellige dag!

Bioscoop vrijkaart Cinderella

Ik won kaartjes voor Cinderella bij Budgetproof.nl!

Rommelmarkt

Die zondag erop stonden mijn ouders op de rommelmarkt en ik had gevraagd of ze ook wat spulletjes van mij neer wilden leggen. We gingen rond een uur of elf even op bezoek, maar het bleek nog niet zo goed te lopen. Ik wilde graag van mijn spullen af en toen besloten mijn vriend en ik nog even te blijven. Om vervolgens op het eind pas weg te gaan. Ik was erg teleurgesteld; op vier dingetjes na heb ik niks verkocht. Het was ook niet echt het publiek voor mijn spulletjes, vooral verzamelaars. Ik denk dat het feit dat je €3,50 entree moest betalen voor de rommelmarkt ook wel een barrière heeft opgegooid.

Rozen

Ook was mijn moeder deze maand jarig. Eigenlijk moest ik de hele dag werken, maar gezien ik wat betreft mijn eerste deadlines goed op schema lag had ik de middag vrijgenomen om haar te verrassen. We hebben gezellig geluncht gingen samen mooie bloemen shoppen en hebben daarna nog even gezellig gezeten. Volgend jaar wordt spectaculair want dan wordt ze 50!

Behind the blog

De volgende dag ging ik vroeg van bed. Om 11 uur zou Emma Burgers, afstuderend journalist, samen met haar fotograaf langskomen om mij te interviewen voor haar afstudeerproductie, en ik moest het huis nog even een beetje aan kant maken. Het was werkelijk een superleuk interview en Emma en Frank zijn twee hele leuke mensen. Wanneer het interview met mij online staat zal ik dit uiteraard met jullie delen – hoe eng ik dat ook vind, ik was ook hartstikke zenuwachtig voor het interview haha -, maar voor nu kunnen jullie alvast het interview met blogger Jelmer de Boer lezen.

Bioscoopkaartje Fast & Furious 7

Die avond ging ik gezellig met mijn vader naar Fast & Furious 7! Er zijn altijd al van die films geweest die mijn vader niet kon zien met mijn moeder, en ook niet met mijn broertje, maar wel met mij! Waaronder dus films als The Fast & The Furious. Gezien we de films vaak samen keken wilde ik ook deze graag met mijn vader kijken en vroeg hem voor een vader-dochter date. De film was heel erg leuk en zeker op het einde ook emotioneel omdat het de laatste film van Paul Walker was en we hier afscheid van hem namen. Eigenlijk nam ik ook afscheid van de franchise, want ik vond dat de franchise niet verder zou kunnen zonder Paul Walker, maar vorige week kondigden ze een premieredatum aan voor deel 8. Persoonlijk zie ik het met gemixte gevoelens tegemoet; de films zijn erg leuk, maar Paul Walker hoort er onderdeel van te zijn om het te laten werken en die is er helaas niet meer.

Cadeautje voor moeder

In het weekend vierde mijn moeder haar verjaardag voor familie en vrienden, dus uiteraard kwam ik toen ook langs. Eindelijk kon ik mijn moeder haar cadeautjes geven, want mijn vriend, broertje en ik deden samen en gezien zij er niet bij waren op de dag dat ze echt jarig was had ik de cadeautjes toen nog niet gegeven. Ook zag ik daar mijn neefje – anderhalf jaar jonger en veel groter dan ik, maar hij blijft mijn neefje! – eindelijk weer. Hij had drie maanden gereisd door Nieuw-Zeeland en was net twee weekjes thuis. Zijn verhalen waren echt fantastisch!

Bloggers do it better trui Mango

Ook ontving ik de awesome Bloggers do it better trui die ik besteld had bij Mango. Ik had hem al bij meerdere bloggers voorbij zien komen en heb uiteindelijk besloten hem ook te kopen.

Smoothie en kat

Het artikel dat ik voor Storm Publishers heb geschreven, waar ik het vorige maand over had in Mijn Maand Maart, ging online! Het recept voor de smoothie heb ik vervolgens ook nog uitgelicht op Reviews & Roses voor degenen die de Storm Publishers website niet volgen.

Boekenfestijn aankopen

Van 16 tot en met 19 april was het Boekenfestijn in Leeuwarden en ik ging er naartoe! Samen met degene van wie ik mijn boekverslaving heb geërfd: mijn moeder. Hoewel het aanbod Engelse boeken tegenviel, waren er ook heel erg veel leuke Nederlandse boeken en ben ik alsnog goed geslaagd!

Foto autospiegel

Op de terugweg maakte ik deze foto omdat ik de lucht zo mooi vond.

De Fysio

Deze maand begon ik met Dry Needling. Hoewel het echt niet fijn is als die naald de jackpot raakt voelt het nu echt allemaal zoveel beter en voel ik mij zelfs soepeler dan ooit tevoren.

Broodje van Appie de Jong Drachten

Naderhand vond ik dat ik wel een lekker broodje gezond van Appie de Jong verdiende. Yum!

Jess in Keukenhof

Mijn vriend en ik gingen eindelijk een keer naar Keukenhof! Het was heerlijk weer en ik kon echt de bloemenfotograaf in mij loslaten.

Verslaving - Patricia Bonilla

Ik kocht het boek Verslaving van Patricia Bonilla nadat ik een leuke actie op de Facebook pagina van Book Babbles zag. De verrassing was korting op het boek!

Koningsdag Selfie Happening

Op 27 april was het natuurlijk Koningsdag en standaard vieren we dat met vrienden met een barbecue bij één van onze vrienden thuis. We aten, we kletsten en de vuurkorf stond staan, en dat samen met dekentjes zorgde ervoor dat we nog tot tien uur gezellig buiten hebben gezeten. Deze selfie maakte ik trouwens voor Selfie Time in de app Happening.

The Heir - Kiera Cass

Op 29 april kwam ik na een lange, slopende werkdag thuis en bleek er een pakketje in de brievenbus te liggen. Ik zei nog tegen mijn vriend dat ik niks verwachtte en dat het dus vast voor hem was. Hij pakte het op, keek er naar, en zei: “Het is van The Book Depository…” Wat volgde was “Oh my god, oh my god, oh my god!” samen met gespring en gedans. Ik scheurde het pakketje open en ja hoor: THE HEIR! Hij komt officieel 5 mei pas uit, maar ik had hem op 29 april al in huis. Ik kijk er al maanden naar uit dus ik ben echt mega mega blij! It’s so pretty!

Wandbord van Rosa via DIY van Reviews & Roses

En gisteren werd ik verrast met een superleuk en enthousiast mailtje van Rosa die mij vertelde dat ze al tijden op zoek was naar iets dat ze aan haar muur kon hangen en waar ze foto’s op kwijt kon, maar dat ze in haar zoektocht alleen fotolijsten die te klein waren was tegen gekomen, die te weinig ruimte voor foto’s hadden of simpelweg te duur waren. Toen surfte ze het wereldwijde web af en kwam uiteindelijk terecht bij mijn DIY wandbord voor foto’s. En aan de hand van mijn stappenplan maakte ze bovenstaand wandbord, stuurde ze mij een mailtje met deze foto en zei ze “Dankjewel voor de DIY hij was erg makkelijk en duidelijk om te volgen! Nu heb ik precies wat ik wilde!”. Zoals je begrijpt werd ik echt mega enthousiast van haar leuke mail en dat ze mij deze foto toestuurde dat ik deze gewoon met jullie moest delen (uiteraard heeft Rosa toestemming gegeven). Hij is mooi geworden, vinden jullie ook niet?!

Wat deed jij op Koningsdag?

Deze post is al 2181 keer gelezen


Geef een reactie

10 responses to “Mijn Maand | April

  1. Dat ziet er een super leuke maand uit. Jammer dat de verkoop op de rommelmarkt tegenviel. Zelf kijk ik er net naar uit om op dit soort markten naar leuke boekenkoopjes te zoeken. Maar vaak lopen er inderdaad vooral mensen die slechts naar één specifiek ding op zoek zijn.

  2. Wat een ontzettende leuke maand heb jij gehad zeg, nog gefeliciteerd met je moeder trouwens: echt hele mooie bos bloemen heb je gekocht zeg <3 En wat tof dat je een mailtje kreeg van een bezoeker over je DIY, dat is inderdaad altijd een ongelooflijk fijn gevoel als je merkt dat je iemand hebt geholpen op welke manier dan ook! You rock girl 😉 Heel veel plezier voor komende maand en hoop dat het net zo mooi mag zijn als deze. X

    • Bedankt voor je lieve reactie en de felicitatie voor mijn moeder! <3
      Het voelt inderdaad ongelofelijk fijn en bijzonder om te merken dat er mensen zijn die echt wat aan mijn blogposts hebben 😀