Categorieën: Persoonlijk / Tags:

Geschreven door Jessica

Tag | What’s on my blogtop

What's on my blogtop - tag

Niet één, maar liefst twee keer werd ik getagd voor de What’s on my blogtop tag. En ook nog eens door twee mede-Best of YA promoteam leden: Reza en Joost. Natuurlijk ben ik de beroerdste niet en vul ik de tag graag in (en ondertussen vul ik ook alvast de andere tags in waarvoor ik getagd ben, maar die nog steeds online moeten komen. Ze komen eraan, I promise!). Hier komt ie:

Blog je op een laptop of op een computer?

Ik blog op mijn eigen laptop (een Lenovo). We hebben wel een computer in huis, maar die heeft mijn vriend gekocht omdat hij graag wilde gamen en dit niet handig is op een laptop bij bepaalde spelletjes. Ikzelf gebruik de computer helemaal niet, ik zit ook lekkerder achter mijn laptop en alles dat ik nodig heb staat ook op mijn laptop.

Hoelang heb je je laptop/computer al?

Ik denk dat hij nu ongeveer twee jaar oud is. Ik heb hem namelijk gekocht vlak nadat mijn vriend en ik zijn gaan samenwonen. Mijn oude laptop deed het namelijk nog heel erg slecht en ik was bang dat hij het niet lang meer zou volhouden.

Welke programma’s gebruik je voor het bloggen?

Eigenlijk zijn alle programma’s die ik gebruik online programma’s. De belangrijkste in dit geval is WordPress. Een tweede programma dat ik veel gebruik is PicMonkey, voor het bewerken van foto’s. Pfff, en wat nog meer? Vast veel meer programma’s, maar dat is zo vanzelfsprekend dat ik ze even niet weet te benoemen.

Wat is je wallpaper?

Ik wilde graag iets leuks, maar wel iets waarbij ik de pictogrammen op het bureaublad nog duidelijk kunt zien. Momenteel is de achtergrond daarom zwart met in het midden het nieuwe logo van Reviews & Roses (dat ik momenteel gebruik op Facebook en Twitter).

Hoe lang blog je al? 

Ik ben begonnen met bloggen op 1 september 2014, dus op dit moment blog ik al iets meer dan anderhalf jaar. De tijd vliegt, voor je het weet vieren we al de tweede verjaardag van Reviews & Roses!

Doe je ook andere dingen op je laptop? (schoolwerk, gamen etc.)

Alles! Alles waar ik een laptop of computer voor nodig heb doe ik op mijn laptop. Blogjes lezen, filmpjes kijken, social media checken, enz. Als ik tijd had om te gamen zou ik The Sims er ook op spelen. Schoolwerk deed ik vroeger ook op de laptop, maar gelukkig ben ik al drie jaar afgestudeerd.

Wauw, korte tag! Wie zal ik eens taggen hiervoor? Zal ik de rest van het promoteam maar doen dan? Jikke en Nanouk! 🙂 Edit: ik zag dat Jikke al eerder getagd was, maar bij deze dus dubbel, haha.

Wat doe jij op je laptop/computer?

Deze post is al 1518 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Tag | What’s on my blogtop

  1. Wat doe ik op mijn laptop? Bloggen! 😉 Soms een spelletje, trailers kijken en (heel saai) dingen regelen. Maar voornamelijk toch bloggen.

  2. Leuke tag. Zeer interessant ook voor mij als beginnende blogger (anderhalve maand). Ik kan alle tips voor programma’s gebruiken want dat zou nog kunnen verbeteren. Ik ken er eigenlijk allemaal niet zoveel van en zal Picmonkey, Photoshop en Pixlr eens deftig moeten onderzoeken.

  3. Leuk om te lezen, zelf blog ik op een Macbook Air en heel af en toe schrijf ik wel eens een draft van een recensei op m’n telefoon. Ik gebruik voor bloggen zelf voornamelijk WordPress en Pixlr, tenzij ik bijvoorbeeld een “verdwenen bioscopen van Rotterdam” artikel maak, dan moet ik echt Photoshop, een aantal archieven en apps op m’n telefoon gebruiken. M’n wallpaper is een rustgevende, geinspireerd door Japanse tuinen. Ik blog al sinds 2010 en naast bloggen doe ik niet zo heel veel op m’n laptop.