Unboxing | Celebrate Books – Lie to me

Celebrate Books - Lie to Me

Hallo allemaal! Vandaag heb ik weer een unboxing voor jullie. Ik heb de laatste tijd vrij veel Celebrate Books Boxen ontvangen. Gezien ik niet een week lang alleen maar unboxings online wilde zetten hebben jullie iets langer op deze unboxing van de Lie to Me box moeten wachten. Maar hopelijk genieten jullie alsnog van deze unboxing.

The Window – Amelia Brunskill

Window - Amelia Brunskill

Celebrate Books – De Engelstalige box van maart heeft als thema Lie to me. Het boek in deze box is The Window, geschreven door Amelia Brunskill. Een heerlijk spannend verhaal om je in te verliezen! We hebben ook weer een bijbehorende quote card laten maken.

Mijn mening – Met regelmaat zitten in de Engelse Celebrate Books boxen boeken waar ik nog niet eerder van heb gehoord. Zo ook kende ik The Window nog niet. De flaptekst klinkt wel interessant. En ik vind het natuurlijk extra leuk dat een tweeling het hoofdonderwerp is, en dat één van die tweeling mijn naam draagt, haha. Dus dit boek ga ik zeker lezen.

Wel jammer dat de tekst op de spoilerkaart niet helemaal klopt. Er staat namelijk dat het de maart box betreft, maar het gaat om de april box die uiteindelijk in mei is bezorgd. Dit kwam omdat de boeken helaas te laat werden geleverd bij Celebrate Books waardoor de box automatisch ook verlaat was.

Boekenlegger

Boekenlegger

Celebrate Books – Wat vind je nog meer in deze Celebrate Books Box? Een boekenlegger van Cheshire, de kat uit Alice in Wonderland. Deze magnetische boekenlegger is gemaakt door EpikPage.

Mijn mening – Dit is wel een leuke boekenlegger. Ikzelf gebruik geen magnetische boekenleggers, alleen “gewone”, maar fans van Alice in Wonderland vinden deze boekenlegger vast leuk.

XS Jar

XS Jar

Celebrate Books – Sim van Don’t Rain on my parade maakte deze geweldig XS Jar met appeltje van The Evil Queen. Enthousiast? Bezoek dan zeker haar stand op Yalfest NL op 22 april in Studio’s Aalsmeer. Er zijn nog tickets beschikbaar.

Mijn mening – Doordat de box te laat was, was de tekst op de spoilerkaart helaas niet meer relevant. Yalfest was namelijk al twee weken voorbij toen de box bezorgd werd. Toevallig herinner ik mij wel dat ik allerlei potten heb gezien met dingen er bovenop geplakt. Maar ik ben zelf niet stil blijven staan bij dat kraampje omdat het mij niet zo handig leek. Een pot is voor mij iets om dingen in te stoppen en dan in een kast op te ruimen, maar dat werkt niet als er nog iets bovenop zit. Het potje dat we in de Lie to Me box hadden zitten is op zich wel leuk en in een mooie kleur rood, maar gezien het potje vrij klein is, heb ik geen idee wat ik erin moet stoppen en wat ik ermee moet doen.

Puzzel

Puzzel

Celebrate Books – De puzzel van Kell van A Darker Shade of Magic hebben we zelf gemaakt! De illustratie is gemaakt door BlackBirdInk.

Mijn mening – Oh wauw, een puzzel. Uiteraard is deze puzzel niet heel erg moeilijk in elkaar te leggen, dus je zal er geen dag mee bezig zijn, en ik heb ook geen idee wat ik er verder mee moet doen. Maar het is wel ontzettend leuk om een product tegen te komen dat we nog niet eerder in de box hebben gehad. Daarnaast vind ik de opdruk ook wel leuk. Al heb ik A Darker Shade of Magic nog niet gelezen, dus ik kan niet beoordelen of de print kloppend is.

Fan Art

Fan Art Strange the Dreamer

Celebrate Books – De fanart is van Strange the Dreamer en is eveneens gemaakt door BlackBirdInk. Wij krijgen niet genoeg van haar prachtige fan art!

Mijn mening – Gezien de boxen zich nogal snel hebben opgevolgd de laatste tijd, heb ik in korte tijd vrij veel fan art binnen gekregen. Persoonlijk vind ik de man niet echt mooi afgebeeld qua gezicht. Maar daar ben ikzelf erg kritisch in. Verder vind ik de print wel leuk. Maar heb ik al te veel artwork om het ergens kwijt te kunnen.

Kwartet

Celebrate Books KwartetBoekenlegger

Celebrate Books – We hebben ook een Celebrate Books boekenlegger en natuurlijk een nieuw deel van het kwartet toegevoegd.

Mijn mening – Jaaaa, nog een deel van het kwartet! Ik heb tot nu toe alle delen verzameld – en heb ze ook vaak dubbel – dus ik heb echt vet zin om eindelijk eens te gaan kwartetten. Helemaal fijn vind ik natuurlijk dat Rhysand erop staat! Als ik deze set echter zelf had samengesteld zou ik denk ik Draco nog hebben ingewisseld voor Warner. ^^

De boekenlegger heeft al wel vaker in de box gezeten, maar is van mooie kwaliteit en bevat een leuke quote. 🙂

Lie to Me

Celebrate Books - Lie to Me

Wat vind jij van de Lie to Me box?

Deze post is al 1221 keer gelezen

Ook interessant:

Geplaatst op 15 mei 2018 door Jessica

Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geef een antwoord

8 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Lie to me

  1. Kan je geen oorbellen, ringen of paperclips opbergen in het potje? Ik kan moeilijk inschatten hoe klein het is. Of kaneelpoeder én dan kan je het zo in je keuken plaatsen tegen dat je appels wil gaan stoven. 😉

  2. Do

    Leuke unboxing weer. Ik ben erg benieuwd naar het boek, ik kende hem nog niet! Ik vind de rest van de goodies een beetje tegenvallen als ik eerlijk ben, het potje ziet er erg mooi uit, maar ik zou niet weten wat je er in kunt stoppen, haha. De illustratie op de puzzel vind ik wel erg mooi.