Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Celebrate Books – Literatour Special #Booklovers

Celebrate Books Literatour Special Booklovers

Afgelopen week was het Literatourweek, dé week om Young Adult boeken in the picture te zetten. Vorig jaar bracht Celebrate Books in deze week een Literatour special uit: Good Vibes Only. Maar ook dit jaar konden we weer een Literatour Special bestellen. Dit keer zonder boek, maar, naar eigen zeggen: “MET exclusieve, te gekke items voor #booklovers”. Voor een prijs van €24,95. Wat we van te voren al wisten was dat er in elk geval weer een fleecedeken in zou zitten, net als in de decemberbox van vorig jaar. Er zat helaas geen kaart met uitleg bij, dus ik kan je over de items slechts vertellen wat ik zeker weet of denk.

Fleecedeken

Fleecedeken - Can't get out of bed - Send help. Or books. Yeah just send books

Mijn mening – Het eerste dat ik tegenkwam was deze fleecedeken. Net als mijn rode dekentje uit de December box is deze ook weer heerlijk om onder te kruipen. De quote vind ik ook zéér toepasselijk; mijn vriend moest keihard lachen toen ik zat te giechelen toen ik de quote hardop voorlas, haha. Wat ik via social media heb vernomen is dat er net als destijds met de december box (rood en wit) twee versies rondgaan, namelijk donkergrijs en zwart. Zoals je kunt zien heb ik donkergrijs (door de zon lijkt hij wat lichter op de foto). Ik ben er héél blij mee.

Ron Weasley Totebag

Ron Weasley totebag

Mijn mening – Totebags zijn wat mij betreft altijd goed, haha. Ik heb letterlijk een hele verzameling, maar ik ben er gewoon aan verslaafd denk ik. Het liefst heb ik ook altijd twee dezelfde; één om te bewaren zodat deze mooi blijft, en één om te dragen en gebruiken. Toevallig herken ik de stijl en het plaatje van Anouk van Another View! Ik vind haar ontwerpen altijd ontzettend leuk, dus het is heel fijn dat we weer één tegenkomen in deze box/envelop. Er zijn drie soorten in omloop: Harry, Hermione en Ron. Ik ben heel blij met Ron, want stiekem was dat wel altijd mijn favoriet van de drie. Wat een mazzel!

Will en Tessa tegel

Will en Tessa The Infernal Devices Cassandra Clare tile

Mijn mening – In de totebag – en in bubble wrap – zat een tegeltje gewikkeld. Hoewel ik nog niet direct kon plaatsen wie deze personen waren – had Jace geen andere kleur haar? -, was ik wel direct verliefd op het tegeltje. Hij is zo mooi en shiny; dit laatste is niet heel duidelijk op de foto, maar écht, hij glimt zo mooi! Al vrij snel las ik in een Facebookgroep (jongens, let alsjeblieft op het spoilen van de items voor anderen!) dat het gaat om een Will en een Tessa. Een klein onderzoekje wijst uit dat dit personages zijn uit de The Internal Devices-serie van – zoals ik al wel goed gokte – Cassandra Clare. Ik heb deze boekenserie nog niet gelezen, maar het tegeltje is awesome. Nu ben ik nog wel benieuwd naar wie de illustrator is. P.s. @Celebrate Books: er mag van mij best nog een tegeltje in een toekomstige box.

Weekplanner blok

Weekplanner blokMijn mening – Ik maak nog steeds vaak gebruik van de weekplanner uit de Cinder-box, dus weekplanners vind ik erg handig. Dit keer is het een ander ontwerp, en bovenal: een groter formaat. The World Belongs to those who Read and Work.

Spread the Booklove stickervel

Blossom Books stickervel

Mijn mening – Oeh, ik had zo’n stickervel nog op mijn verlanglijstje, dus heel fijn dat er één in deze box zit.

Leesfragment + Best of YA Magazine

Leesexemplaar Spellslinger en Best of YA magazine

Mijn mening – Ik ben érg nieuwsgierig naar de Spellslinger boeken door al het enthousiasme van anderen voor deze boeken. Nu kan ik alvast een stukje lezen om te zien wat ik ervan vind. Ook vind ik het altijd supergoed dat het Best of YA magazine wordt verspreid via de Celebrate Books boxen.

Extra/boekenleggers

Extra - boekenleggers

Mijn mening – Oeh, ik had de boekenlegger van Livestream en Vogelvrij nog niet, dus daar maken ze mij erg blij mee. Ik denk dat de veer boekenlegger ook een item is, maar ik weet niet wie de ontwerper is.

Conclusie

Celebrate Books Literatour Special Booklovers

En dat waren alle items! Toen ik de box – of eigenlijk was het een soort van grote envelop – uitpakte leek het op het eerste gezicht weinig. Maar terwijl ik dit artikel typ en elk item uitlicht, dan blijkt eigenlijk dat er best wel veel in zit, en ook nog best veel leuke items. De fleecedeken is uiteraard mijn favoriet; deze zal tijdens de steeds vaker koude avonden goed gebruikt worden op de bank. Het meest originele item in deze box is het tegeltje; ik heb de boeken niet gelezen, maar vind het ontwerp wel leuk en het lonkt vooral omdat het zo shiny is. Maar bovenal is het gewoon een origineel item voor in de box! De totebag is altijd goed, en heeft een leuk ontwerp, en ook de weekplanner en het stickervel zijn fijn. Tot slot: boekenleggers zijn wat mij betreft ook altijd goed, mooi om mijn verzameling mee uit te breiden. De Literatour Special: #Booklovers is een fijne box/zak!

Heb jij de Literatour special ook besteld?

Deze post is al 3346 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Unboxing | Celebrate Books – Literatour Special #Booklovers

  1. Femke

    Ik heb de box ook gehad! Ik vind het tegeltje ook super gaaf. Ben alleen bang dat het valt en breekt als ik m in mijn boekenkast zet. Dus nu zit het tegeltje nog in de bubbeltjesplastic haha

  2. sabrina wannet

    bij mij kwam die net binnen ik heb hermoine totebag (mijn favo karakter dus super blij) en ook een donkergrijze geweldige fleece super box was deze en bedankt voor de opheldering voor de tegel ik zat ook al van is dat miss jonathan de broer ipv jace? maar nu weet ik dat het van the infernal devices is

    • Haha, ja ik vind het ook altijd wel fijn als iemand mij opheldering kan geven, dus ik ben blij dat ik dit voor jou heb kunnen doen. 😀 Wat een mazzel dat jij ook precies de totebag hebt ontvangen van je favoriete personage. 🙂