Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | FairyLoot – Myths and Monsters

FairyLoot Myths and Monsters

In januari ontving ik voor het eerst een FairyLoot box. En deze beviel zó goed, dat ik de jubileumeditie ook érg graag wilde hebben. De februari editie had ik overgeslagen omdat het thema en de omschrijving mij niet trok. Uiteindelijk ben ik ook blij dat ik de februari box niet heb gekocht. De maart editie leek echter geweldig te worden, en het is ook nog eens een speciale omdat FairyLoot in maart precies één jaar bestaat. In eerste instantie was ik te laat, want de box was al binnen twee dagen uitverkocht. Maar er kwamen nog een paar boxen beschikbaar op 4 maart, en dus ben ik als een idioot klaar gaan zitten en refreshen totdat de boxen in de shop stonden. En whoehoe! Ik heb er dus één weten te bemachtigen. De Myths and Monsters box is voor deze speciale editie paars, in plaats het gewoonlijke zwart. Kijk je mee naar de inhoud?

Silver Dragon Scale Scarf van GivArt

Silver Dragon Scale Scarf van GivArt

FairyLoot – For the first time ever we’ve included a scarf! This is a Silver Dragon Scale Scar made of soft Balinese yarn. It was made exclusively for this box by GivArt and is the perfect accessory. Note: no dragons were harmed in the making of this scarf!

Mijn mening – Oeh, dit vind ik eigenlijk heel erg leuk! De kleur en de opdruk is namelijk redelijk neutraal en dus bijna wel geschikt voor iedereen. Heel subtiel staat in één hoekje FairyLoot. Ik vind de stof overigens ook erg fijn, lekker zacht. Deze gaat zeker gedragen worden!

Unicorn Fairy Lights van Mustard

Unicorn Fairy Lights van Mustard

FairyLoot – We’ve also included another item for the first time ever: Unicorn Fairy Lights! They will no doubt cosy up your bedroom or living room and make it look magical. These beautiful lights are brought to you by Mustard

Mijn mening – Ik zag dit, en moest meteen denken aan Ellis (groot fan van unicorns). Ik denk dat dit item leuk is voor unicorn liefhebbers en FairyLoot ontvangers met jonge dochters. Het past niet helemaal bij mijn interieur, maar ik zal het zeker bewaren.

Nephilim Candle van Geeky Clean

Nephilim Candle van Geeky Clean

FairyLoot – This month we partnered up again with the lovely people at Geeky Clean. They’ve made you an exclusive Nephilim Candle that smells of black cherry and lime! Nephilim are the offspring of the sons of God and the daughters of men. Now, we aren’t sure if this is what Nephilim smell like, but if it is we aren’t complaining!

Mijn mening – Ik vind het bij speciale kaarsen altijd erg leuk als ze gekleurd zijn. Dus dat deze kaars een mooie rode kleur heeft is al een pluspunt. Dan de geur: die is enorm sterk, maar wel lekker. Eigenlijk wel een beetje vergelijkbaar met de handzeep uit de Celebrate Books box, bubble gum-achtig. Ik denk dat ik deze kaars zeker zal branden, maar wel voor een korte periode. Anders wordt het denk ik te overheersend.

Mermaid Pocket Mirror van Book Otter

Mermaid Pocket Mirror van Book Otter

FairyLoot – No bag is complete without a Mermaid Pocket Mirror. This stunning design was exclusively drawn by Book Otter and it makes us wish we were mermaids too!

Mijn mening – Eenzelfde item zat ook in de Read Like a Royal Celebrate Books box. Toen zei ik ook al dat ik de vorm van dit soort spiegeltjes niet echt handig vind, omdat hij niet dicht kan. Als ik hem zo in mijn tas zou doen, dan is er een grote kans dat hij vies wordt of beschadigt. De opdruk vind ik ook niet echt mijn ding.

Dragon and Phoenix Magnetic Bookmarks van Bonitismo

Dragon and Phoenix Magnetic Bookmarks van Bonitismo

FairyLoot – Who doesn’t love magnetic bookmarks? Bonitismo designed the super cute Dragon and Phoenix Magnetic Bookmarks exclusively for you. They’re the perfect reading companion for your mythical adventure!

Mijn mening – Volgens mij heb ik ook dit item eerder voorbij zien komen in een andere boekbox, maar ik weet niet zeker meer welke. Ik weet niet wie Dragon en Phoenix zijn – en of ze überhaupt ergens bij horen -, dus het doet mij verder niet zoveel. Daarnaast gebruik ik magnetische boekenleggers niet. Wanneer ze er leuk uitzien spaar ik ze overigens wel. Maar deze vind ik niet heel bijzonder. Al is het draakje wel schattig.

Bonus items

Bonus items

FairyLoot – Anniversary Booklet and Fallen Online Chapter Sampler

Mijn mening – Het verhaal en de foto’s in de Anniversary Booklet zijn ontzettend leuk. Ik vind het altijd leuk om wat te lezen over de personen achter zo’n box en hoe ze het gestart zijn, ondersteund met foto’s. De Fallen boeken heb ik allemaal al dus ik heb niet zoveel aan een sampler. Maar die zit er denk ik in omdat de verfilming recent uit is gekomen in Engeland.

Strange the Dreamer door Laini Taylor

Strange the Dreamer door Laini Taylor Strange the Dreamer door Laini TaylorLaini Taylor - Strange the Dreamer

FairyLoot – The book of the month is a whimsical tale of Gods, myths and montsters brought to you by bestselling author Laini Taylor. Strange the Dreamer is the first in a new duology that is sure to take your breath away. The edition featured is a special UK edition with sprayed blue pages with Laini’s signature and artwork on the inside page. We have also included an author letter and postcard for you to enjoy. Three different types went out, which did you receive?

Mijn mening – Ik had al wel van de titel van dit boek gehoord, maar wist eigenlijk niet echt waar het over gaat. Maar de author letter die bijgevoegd is zorgt er absoluut voor dat je geïnteresseerd raakt in dit boek. Wat betreft de cover vind ik de US editie denk ik mooier, maar ik vind de blauwe kleur op snee wel echt megaleuk. En dat geldt ook voor het leuke artwork aan de binnenkant. Extra gaaf is natuurlijk dat hij gesigneerd is!

Conclusie

FairyLoot Myths and Monsters

Hoewel ik de januari box eigenlijk toch wel een tikje gaver vind dan deze jubileumeditie, is het hoe dan ook een geslaagde box. De sjaal is absoluut een mooi en bijzonder item en ik denk ook geschikt voor een groot publiek. De kaars is mooi en ruikt lekker. De unicorn lichtjes vind ik wel een grappig item, maar ik doe er waarschijnlijk niks mee tenzij ik ooit een dochter krijg. Het spiegeltje vind ik niet echt handig en de opdruk is niet mijn ding. De boekenleggers zal ik waarschijnlijk niet gebruiken, maar het draakje is wel schattig. Ik ben zeker nieuwsgierig naar het boek in de box, en hoe meer ik er naar kijk hoe mooier ik hem vind, maar toch denk ik dat ik de originele cover leuker vind. Het artwork aan de binnenkant vind ik echter echt ontzettend mooi. En extra leuk is natuurlijk dat het boek gesigneerd is! De bijbehorende brief zorgt ervoor dat ik het boek graag wil gaan lezen. De box van deze maand is leuk, maar voor mijn gevoel niet megaspeciaal als jubileumbox. Al vind ik de Anniversary Booklet wel een leuke toevoeging.

Wat vind jij van deze jubileumbox?

Deze post is al 2958 keer gelezen


Geef een reactie

14 responses to “Unboxing | FairyLoot – Myths and Monsters

  1. Ik moest ook meteen aan Ellis denken toen ik die lichtjes zag. De sjaal lijkt me wel leuk. Zo’n kleurtje kan je alleszins met heel veel kleding combineren. De cover van het boek is ook prachtig, dat het een gesigneerd exemplaar is maakt het uiteraard nog leuker.

  2. Ik moest echt bijna huilen toen ik te laat was. Ik heb op een paar seconden na misgegrepen terwijl ik deze box zo graag wilde. Het boek wilde ik namelijk ook enorm graag. Zo jammer.