Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Fairyloot – Unbreakable Bonds

Unbreakable Bonds

Ik had nog maar net mijn unboxing van de december box geplaatst, of de januari 2019 box van Fairyloot kwam al binnen! Wat een plezier. Het thema van deze maand is Unbreakable Bonds. Hierbij dacht ik meteen aan vriendschappen zoals die tussen Juliette en Kenji in de Shatter Me-serie. Helaas bleek deze unbreakable bond niet in de box te zitten. Maar welke dan wel? Lees snel verder!

Exclusive Raven Crew cushion cover

The Raven Boys - Maggie Stiefvater - Cushion Cover

Fairyloot | Make way for a new cushion in your reading nook! The exclusive Raven Crew cushion cover is brought to you by Monolimeart and KDP Letters, and it features the artwork and quote from The Raven Boys by Maggie Stiefvater. It’s absolutely gorgeous and the size is 18″x18″ (45x45cm).

Mijn mening | Ik heb de boeken van Maggie Stiefvater nog niet gelezen. En ik heb ze ook nog niet in huis. Is het een leuke serie? Vast wel, anders zou het fandom vast niet populair genoeg zijn om in de Fairyloot box opgenomen te worden. Het artwork van de zogenaamde Raven Boys trekt mij niet zo, maar de quote vind ik wel leuk vorm gegeven.

Exclusive Will & Jem candle

Will and Jem Candle

Fairyloot | Get snuggled down with the exclusive Will & Jem candle brought to you by Geeky Clean. This candle is inspired by Will Herondale and Jem Carstairs from The Infernal Devices by Cassandra Clare.

Mijn mening | Iew, nee, deze kaars vind ik niet lekker ruiken. Jammer! Ik moet ook eerlijk zeggen dat kaarsen van mij wel eens achterwege gelaten mogen worden in subscription boxen. Ik heb er inmiddels zoveel dat ik nog heel wat winters verder kan komen met de kaarsen die ik al heb. Ook bij dit item heb ik de bijbehorende boeken nog niet gelezen. Het staat echter nog wel steeds op de planning. Ooit.

Salted Caramel Hot Chocolate

Lia and Pauline Chocolate Milk

Fairyloot | It’s time to put the kettle on! We included Salted Caramel Hot Chocolate from The Tea Leaf Co, and we thought it perfectly represents Lia and Pauline’s friendship in The Remnant Chronicles by Mary E. Pearson because it’s warm and sweet. It’s also suitable for vegans.

Mijn mening | Wat een geluk had ik dat ik, voordat ik het potje opendraaide, ik op de achterkant had gelezen wat het was. Meestal houd ik potjes namelijk automatisch wat scheef. En dat moet je dus écht niet doen bij dit potje, haha. Dit leuke potje zit bomvol losse cacaopoeder voor chocolademelk. Dit vind ik een erg leuk idee. Het klinkt ook heerlijk, dus ik ga het snel uitproberen. Helaas ook bij dit product ben ik nog niet bekend met de boeken. Heeft iemand van jullie de Remnant Chronicles toevallig al gelezen?

Exclusive Fellowship Friendship woodmark

Fellowship Woodmark

Fairyloot | One of the most monumental unbreakable bonds in fantasy literature has got to be Sam and Frodo’s friendship from the Lord of the Rings by J.R.R. Tolkien. We hope you love the exclusive Fellowship Friendship woodmark inspired by The Lord of the Rings brought to you by Ink and Wonder Designs. This bookmark is made out of sustainable sourced wood.

Mijn mening | Eigenlijk vind ik het ontwerp er een beetje kinderlijk uitzien. Hierdoor trekt het ontwerp mij niet echt. Ook al is de quote wel erg mooi. Wel vind ik het heel bijzonder dat het gedrukt is op een heel dun soort hout. Het voelt bijna als een soort dik papier, maar net niet helemaal.

Exclusive lipbalm

Lip balm Jules and Arsinoe

Fairyloot | Keep your lips moisturized this winter with the exclusive Lip Balm brought to you by Book and Nook. It is inspired by the friendship between Jules and Arsinoe in Three Dark Crowns by Kendare Blake.

Mijn mening | Lippenbalsems mogen ze van mij eerlijk gezegd ook wel achterwege laten. Ik heb gemerkt dat ik ze toch niet gebruik. Als ik lippenbalsem gebruik, maak ik liever gebruik van Labello. Three Dark Crowns staat nog op mijn wensenlijstje om te lezen.

Exclusive Dregs hair band

Dregs Hairband

Fairyloot | Whether you just like to keep your hair out of your face or if you like to style it, this exclusive Dregs hair band is the perfect accessory. It’s inspired by none other than The Dregs in Six of Crows by Leigh Bardugo and was designed for you by Fictiontea Designs.

Mijn mening | Ik heb Six of Crows nog niet gelezen, maar ik vind dit wel érg leuk! Wat origineel om een haarband in de box te doen. En ook geen standaard haarband, maar een interessante versie met lus. Dit kun je niet goed zien op de foto, maar de linker- en rechterkant zijn in een lus met elkaar verbonden. Leuk!

Tarot Cards

Tarot Cards

Fairyloot | As you may have noticed, we have recently started including collectable tarot themed trading cards! You guys voted which series you’d like your first set to be inspired by, and A Court of Thorns and Roses by Sarah J. Maas won. Last month, we sent out Amren and Cassian and this month we’ve sent out Feyre and Azriel. Who will be in next month’s box though?

Mijn mening | Jaaaaaa, deel twee! Hier ben ik zó blij mee. Ik vind de ontwerpen ook ontzettend leuk. Uit de tekst blijkt dat ik de vorige keer goed geraden had dat het om Amren en Cassian ging. Toen ik de items uit de box haalde had ik niet verwacht dat dit keer wel op de spoilerkaart zou staan wie op de kaarten staan. Daarom had ik alvast geraden. Maar het staat wel op de kaart, en gelukkig had ik het ook dit keer goed geraden. Joehoe!

Circle of Shadows by Evelyn Skye

Circle of Shadows - Evelyn Skye

Fairyloot | The book of the month is Circle of Shadows by Evelyn Skye. You’ll find epic friendships, magic-wielding ninja’s, romance and so much more in this fun story! This edition is a Fairyloot exclusive as it has sprayed edges and is actually signed by Evelyn. We hope you also enjoy the author letter and character art on the back, illustrated by @sallteas.

Mijn mening | Dit boek ben ik de laatste tijd vaak tegengekomen op lijsten met the most anticipated books. Onbewust is dit boek mij hierdoor ook bijgebleven en ben ik er nieuwsgierig naar geworden. Als het aan mij ligt ga ik dit boek binnenkort snel eens oppakken tussen de recensie-exemplaren door.

Bonus items

Extra

Fairyloot | Once & Future Postcard and The Black Coats Postcard.

Mijn mening | Naast de bonus items die Fairyloot hierboven benoemt, vind je in de box ook standaard een boekenlegger van het thema en de Fairyscoop. Extraatjes zijn altijd wel leuk.

Conclusie

Unbreakable Bonds

Wat mij vooral opviel is dat ik van alle items die in de box zitten, de bijbehorende boeken niet heb gelezen. Er is dus werk aan de winkel voor mij, haha. Hoewel de personages op de producten mij hierdoor minder aanspreken, zitten er genoeg leuke producten in. Sowieso ben ik blij met de tarot cards. Maar ik vind de haarband erg origineel en ook de chocolademelk vind ik leuk bedacht in zo’n potje. Ik was al nieuwsgierig naar het boek, en verwacht dat ik het uiteindelijk ook gekocht zou hebben. Dat is dus ook zeker top!

Wat vind jij van de Unbreakable bonds box?

Deze post is al 1236 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | Fairyloot – Unbreakable Bonds

  1. Ik heb de Remnant Chronicles gelezen en vind ze echt geweldig! Zeker een van de beste series ooit! (De Raven Boys ook trouwens en het artwork is wel heel trouw aan de beschrijvingen van de karakters in de boeken en pakt ook de sfeer wel goed!)