Categorieën: Boeken, Unboxing / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | The Bookish Shop – ACOTAR 2019 box

The Bookish Box - ACOTAR 2019

Hoewel ik de box eigenlijk iets te prijzig vind, weten ze mij toch telkens over te halen hun specials te kopen. Ik heb het over The Bookish Shop. Ze hebben ook een maandelijkse box, The Bookish Box. Die ik heb ik bewust nog nooit gekocht. Maar af en toe kan ik hun special boxen niet weerstaan. Gezien het bedrijf is gebaseerd in Amerika zijn de verzendkosten 22,33 dollar. Omgerekend was ik in totaal iets van €55 voor deze box kwijt. Zoals ik al zei, niet iets dat ik te vaak moet doen, anders ben ik meteen blut. In het verleden heb ik de The Darkest Star special box gekocht en die vond ik helemaal het einde. Dus toen er een ACOTAR box werd aangekondigd heb ik die direct besteld. Op dit moment ben ik aan het wachten op de Shatter Me preorder box.

Helaas stond er verder niet echt een omschrijving op de spoilerkaart; puur alleen een opsomming van de items in de box. Jullie zullen het dus met alleen mijn mening moeten doen, haha.

Dustjacket set by artist @DianaWorak

Dustjacket set Dustjacket set Dustjacket set

Mijn mening | Ik heb eigenlijk geen idee waarom ik deze dustcovers zó graag wilde hebben. Ik heb de Amerikaanse hardcovers namelijk helemaal niet. Ik heb de boeken op dit moment in het Nederlands en in het Engels, beide in paperback. Maar wauw, ik vind ze wel echt supermooi! Ik weet niet of ik ze mooier vind dan de originele covers, maar het is absoluut prachtige fan art. Misschien ga ik ze uiteindelijk wel inlijsten of iets dergelijks.

Amren enamel pin by Alchemy & Ink

Amren enamel pin

Mijn mening | Hoewel ik Amren door de boeken heen ben gaan mogen, zijn er vele andere personages waarvan ik liever een pin had gehad. Ik vind de vormgeving echter mooi gedaan en ook de tekst is goed leesbaar.

Booksleeve by @KDPLetters

Booksleeve

Mijn mening | Toen ik las dat er een booksleeve in deze box zou zitten ging ik overstag. Ten opzichte van booksleeves die ik via andere subscription boxen heb ontvangen of gezien, is de kwaliteit van deze booksleeve gemiddeld. Het kan beter, maar ook zeker slechter. Ik vind de quote mooi gekozen, al vind ik het jammer dat “cursebreaker” zo donker is. Hierdoor valt dit woord een beetje weg in het ontwerp. Ik heb de booksleeve echter direct in gebruik genomen en ben er heel blij mee.

Night Court necklace by The Bookish Shop

Night Court necklace by The Bookish Shop

Mijn mening | Ik vind het heel leuk dat ze dit herkenbare symbool in een ketting hebben verwerkt. Als de ketting wat langer was geweest had ik hem misschien wel gedragen. Hij is nu echter absoluut te kort. Bij mij is het zo ongeveer een choker, haha.

Shirt by The Bookish Shop

Shirt by The Bookish Shop

Mijn mening | Ik vind het zó leuk dat er t-shirts in de boxen van The Bookish Shop zitten! Ik ben helemaal gek op het shirt uit de The Darkest Star box, en ook deze vind ik geweldig. Wel een tip bij het bestellen van de box, kies altijd een grotere maat uit dan je normaal gesproken draagt. In principe kan ik normaal gesproken t-shirt XL dragen, maar bij de Amerikaanse maten past 3XL het mooist. Gelukkig had ik dit bij het bestellen van deze box in kunnen calculeren en zit dit t-shirt perfect.

Nesta & Cassian candle by Spidey Scents & label design by KDPLetters

Nesta and Cassian candle

Mijn mening | Wat leuk dat Cassian en Nesta ook hoofdonderwerp van één van de items in de box zijn. Ik hou van Cassian en Nesta. De geur doet mij een beetje denken aan hoe bitterkoekjes ruiken. Niet mijn favoriete geur, maar op zich te doen. Het formaat van de kaars is wel mooi groot.

Conclusie

The Bookish Box - ACOTAR 2019

Hoewel ik misschien niet ben weggeblazen door deze ACOTAR box, ben ik wel heel enthousiast over enkele items. Vooral het t-shirt is natuurlijk favoriet en gaat veel gedragen worden. De fan art dust covers gaan misschien niet om de boeken, maar ik vind ze wel prachtig en ga ze misschien in plaats daarvan wel ophangen. De booksleeve is al in gebruik genomen, en zal zeker nog vaak gebruikt worden.

Wat vind jij van deze ACOTAR box?

Deze post is al 1623 keer gelezen


Geef een reactie