Categorieën: Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | Marvellous ZBOX – Mei 2016

ZBOX Marvellous mei 2016

Ik begin een patroon te zien… Ik heb al die leuke boxen ontdekt en telkens als ik een leuk thema zie denk ik: “To buy, or not to buy?” Jammer genoeg voor mijn portemonnee neigt mijn antwoord vaak naar: “BUY, BUY, BUY!” Dit keer heb ik de ZBOX trouwens gekocht met iDeal als betaalmethode. JA, het kan nu met iDeal! Fantastisch nieuws vind je ook niet? Het thema van de maand mei was Marvellous, te danken aan de nieuwe Marvel film die net uit is: Captain America: Civil War. Mijn eerdere ZBOX unboxings bekijken? Klik hier. Het design is trouwens ook veranderd; het is tegenwoordig geen zwarte doos meer en hij wordt ook niet meer in een zak verzonden. Check hieronder mijn unboxing van de Marvellous box. De quote in de box is uiteraard één van Iron Man, en met “the boss” bedoeld hij Captain America.

Visit Asgard T-Shirt – ZBOX Labs

Visit Asgard T-Shirt - ZBOX Labs

ZBOX – Add to your T-Shirt collection with this detailed graphic tee of Asgard, the home of Gods.

Mijn mening – Yes, we hebben weer een ZBOX Exclusive! Mijn t-shirt collectie is de laatste tijd behoorlijk uitgebreid en nu heb ik er dus ook één van Asgard. Wel moet ik zeggen dat ik hoop dat ze qua t-shirts wat meer gaan variëren, want ik vind het zelf mooier als het niet een rechthoekig ingevuld plaatje is, maar juist, tjah hoe zeg ik dat, minder binnen de lijntjes en wat andere kleuren. Desalniettemin is het een prima t-shirt.

Captain America: Civil War POP! Vinyl – Funko

Captain America Civil War POP! Vinyl - Funko Falcon

ZBOX – Decorate your desk with a Pop! Vinyl from the Captain America: Civil War range – whether you’ve got Crossbones, Falcon, Winter Soldier or Black Panther, you’ll have a superhero by your side all day.

Mijn mening – Toen ik zag dat er een Funko in zat was ik vet blij, totdat ik zag welke ik had gekregen. Ik persoonlijk heb niet zoveel met The Falcon. En toen ik zag dat Jacqueline Bucky had was ik instant jaloers! I love Bucky! Maar dat is het risico met dit soort boxen, de ene keer krijg je degene die je wel wilt, en de andere keer één die niet op je verlanglijstje staat. Al is ie wel gaaf hoor; kijk dan hoe het op de foto lijkt alsof hij vliegt!

Spider-Man character encyclopedia – DK

Spider-Man character encyclopedia - DK

ZBOX – Your favourite Spider-Man characters all in one web. Flick through the encyclopedia for profiles on over 200 of Spider-Man’s allies and advisories!

Mijn mening – Op het eerste gezicht dacht ik: meh. Op het tweede gezicht dacht ik: dit is best wel gaaf! Er staan echt superveel superhelden in, waaronder dus ook bijvoorbeeld Daredevil, The Hulk en Deadpool. Ik had er even niet aan gedacht dat zij ook allemaal rondwandelden in de Spider-Man comics, dus het was een aangename verrassing met veel leuke info.

Bag Tag – Marvel

Bag Tag - Marvel

ZBOX – Accessorise your backpack or keys with this collection of Marvel-ous tags! Which one is your favourite?

Mijn mening – Heeft iemand enig idee welk Marvel figuur dit is? Het doet mij namelijk meer denken aan de Wobbuffet Pokémon… Misschien dat ik hem leuker had gevonden als ik het Marvelfiguur ook kende, maar verder vind ik het nu geen bijzonder item.

Rocket Raccoon Figure – Disney Infinity

Rocket Raccoon Figure - Disney Infinity

ZBOX – Rocket Raccoon has blasted his way through to this month’s ZBOX! We have a cool Disney Infinity figure of the Raccoon itself for you to put on display.

Mijn mening – Ik heb inmiddels het t-shirt van Peter Quill en nu dus ook Rocket Raccoon uit Guardians of the Galaxy. Wat ik nu nog echt mis is een Groot. Verder ben ik geen fan van dit specifieke beestje ofzo, dus grote kans dat hij in de verpakking blijft zitten.

Conclusie

ZBOX Marvellous mei 2016

Hoewel de box Marvellous heet en niet Civil War, had ik door het overduidelijke plaatje bij de aankondiging wel meer verwacht van Captain America en Iron Man. Natuurlijk baal ik dat ik de Funko van The Falcon heb waar ik niet zoveel mee heb, in plaats van Bucky die ik echt heel gaaf vind. Het t-shirt ziet er mooi uit, al zou ik het leuk vinden als de kleuren en de vorm/stijl van de afbeelding niet zo vaak hetzelfde waren. Het boek van Spider-Man vind ik echt heel erg leuk! Er staan echt heel veel stripfiguren in en dat is echt bere-interessant. De bag tag vind ik niet zo bijzonder, maar misschien had ik het leuker gevonden als ik het Marvel figuur dat erop stond daadwerkelijk kende. Het figuur van Rocket Raccoon zal denk ik in het doosje blijven. Al met al dus wat leuke en wat minder bijzondere items. De volgende box heeft als thema Mutate. To buy, or not to buy?

Welk item had jij wel aan jouw collectie willen toevoegen?

Deze post is al 2213 keer gelezen


Geef een reactie

8 responses to “Unboxing | Marvellous ZBOX – Mei 2016

  1. Aww ik vind The Falcon Funko pop! wel leuk. Al had ik denk ik ook liever Bucky gehad.

    Ik denk ook dat het de Silver Surfer is op de bag tag. Hij was in die 2e Fantastic Four film met Jessica Alba.