Categorieën: Films / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | ZBOX Maart 2016 – Guardians

ZBOX Maart - Guardians

In eerste instantie was ik niet van plan deze maand een ZBOX te kopen, maar toen ik las wat het thema zou zijn kon ik het toch niet laten. Het thema zou namelijk Guardians zijn, er zou een Funko POP! in zitten en er zou met vrij veel zekerheid iets van Harry Potter of Heroes Reborn in zitten. I’m sold (en vrij gemakkelijk over te halen, ahum…). De quote in de box is denk ik uit de film Léon, alleen klopt hij niet helemaal, want volgens mij is het officieel “This is from… Mathilda.” Laten we gauw kijken wat er daadwerkelijk in zat.

Over Zavvi

Zavvi is een van oorsprong Brits bedrijf, gespecialiseerd in het verkopen van DVD’s, blu-rays steelbooks en games. Maar dat is niet alles, want ze hebben ook een grote collectie merchandise waaronder Funko Pops, posters, kleding, en niet te vergeten: de ZBOX. Check snel hun website!

Over ZBOX

De ZBOX is een maandelijkse mysterybox voor geeks met must have game, film en serie merchandise. Elke box heeft ook een thema; thema’s die eerder voorbij zijn gekomen zijn Marvellous, Undead, Cosmic, Ghost & Gouls, Justice en Time TravelBlockbuster en Killer.

Wat zo leuk is aan deze box is dat na alle beautyboxen er ook een box is speciaal voor de nerds/film- en seriefan. Dat er veel tijd aan besteed wordt zie je duidelijk ook aan de vormgeving. De box zelf bevat origineel thema artwork aan de binnenkant en dat wordt maandelijks speciaal door één van hun artiesten ontworpen. Het artwork is gebaseerd op het thema van de box en bevat vaak ook een Easter Egg.

De ZBOX kost meestal tussen de €25,- en €30,- en bevat exclusieve en officiële merchandise met een waarde van ongeveer €50,-. Je kunt je zowel abonneren op de box, als de box eenmalig (of elke maand) los aanschaffen. Verzendkosten zijn gratis binnen Europa, momenteel kun je de box echter helaas niet betalen met PayPal of iDeal, maar ze zijn hier druk mee bezig dit binnenkort mogelijk te maken (er momenteel wel een gelimiteerde box die je met iDeal kan betalen. Ik hou jullie verder op de hoogte!

Halo: Hunters in the dark

ZBOX - HALO Hunters in the dark - Peter David

ZBOX – A heroic formed coalition of humans and Elites must overcome their differences as they embark on a covert mission back to the Ark after a startling scientific discovery is made. The New York Times bestselling series based on the blockbuster Xbox game ‘Halo’.

Mijn mening – Wauw, gewoon alweer een boek in de box! Gaaf! Ik heb het spel nooit gespeeld, maar hoewel spelletjes voor mij altijd maar spelletjes lijken, wordt vaak gezegd dat er wel goede verhalen in zitten. Ik ben dus benieuwd wat ik van het boek ga vinden. Dit is trouwens een ZBOX Exclusive.

Guardians of the Galaxy t-shirt

ZBOX - Guardians of the Galaxy T-shirt

ZBOX – If you ever get abducted by aliens, wearing this t-shirt will no doubt bring you some of the same good luck that young Peter Quill had in Guardians of the Galaxy.

Mijn mening – Ik was superblij met dit t-shirt gezien ik heb genoten van Guardians of the Galaxy. Helaas valt het t-shirt enorm klein uit en dus past het mij niet. Nog een extra reden om even wat extra te gaan sporten want ik wil hem graag dragen!

Ghostbusters wallet

ZBOX - Ghostbusters wallet

ZBOX – Need guarding from ghosts, (or the woes of pocket change?). Then who you gonna call? Ghostbusters!

Mijn mening – Persoonlijk vind ik het niet zoveel voorstellen. Het is van papier en ik zou er mijn geld niet in durven stoppen; bang dat het er allemaal weer uitvalt. Misschien wel leuk voor kleine kinderen om mee te spelen of voor de echte verzamelaars.

Harry Potter POP! Vinyl

ZBOX - Albus Dumbledore - Funko POP

ZBOX – Harry Potter may have been ‘The Boy who lived’ but he would never have survived long if it weren’t for his friends and guardians. Which of Harry’s companions will you get?

Mijn mening – Aaah oké, dit vind ik best wel leuk! Je kon Sneep, Hermelien, Ron of Perkamentus krijgen, en ik had Albus Dumbledore (Perkamentus)! Eerlijk gezegd was ik blij geweest met elk van de vier, maar ik denk dat vele ZBOX ontvangers die Harry Potter fan zijn hier wel blij mee zouden zijn.

Transformers Figure

ZBOX - Transformers Figure

ZBOX – Freedom is the right of all sentient beings’ according to Optimus Prim3, so it’s pretty unfortunate for him that the sentient human race isn’t all that great at protecting themselves from Decepticons. Thanks for helping us guard Earth, Autobots!

Mijn mening – Hoewel ik Transformers erg leuk vond (althans de eerste film voornamelijk), doen dit soort items niet zoveel met mij. Het is overigens toevallig wel mijn favoriete transformer, dat is dan weer wel leuk.

ZBOX Magazine

ZBOX Magazine Guardians

Mijn mening – Het ZBOX Magazine vind ik elke keer weer leuk en er staan vele leuke en interessante artikelen in. Echt een toegevoegde waarde in de box.

Extra: Heroes comic

ZBOX - Heroes Godsend

Mijn mening – En als laatste zat er nog een extraatje in dat niet wordt genoemd in het ZBOX magazine, namelijk een Heroes comic. Het gaat vooraf aan de tv-serie Heroes Reborn, waar ik van heb genoten, dus ik ben zeker benieuwd.

Conclusie

Ik heb geen spijt dat ik deze box heb gekocht. Ik ben erg blij met mijn Albus Dumbledore Funko POP!, vind het leuk dat er een boek in zat en het t-shirt vind ik ook erg leuk (al is het jammer dat hij niet past). Natuurlijk zit er ook wat in dat mij wat minder boeit, maar dat zal iedereen wel hebben gezien het onmogelijk is dat een box iedereen helemaal tevreden stelt. De ZBOX van april is inmiddels verkrijgbaar en heeft als thema Batman. Zelf ben ik meer fan van Superman, dus ik sla hem over. Bestel zelf ook de ZBOX.

Wat vind jij van deze Guardians ZBOX?

Deze post is al 1953 keer gelezen


Geef een reactie

7 responses to “Unboxing | ZBOX Maart 2016 – Guardians

  1. Leuk! Ik vind het idee achter deze boxen helemaal geweldig, maar zet het geld liever opzij om spullen te kopen die ik zeker weten wel allemaal wil. Vind het echter wel altijd spannend en leuk om te zien wat er in zit 🙂