Categorieën: Unboxing / Tags: , ,

Geschreven door Jessica

Unboxing | ZBOX November 2016 – Marvel vs. DC

ZBOX November - Marvel vs. DC

Deze unboxing heeft even op zich laten wachten. Ik had er even geen haast bij omdat ik een klein beetje niet blij was met ZBOX. Dit had te maken met de box van oktober. In september was er namelijk de Marvel Universe box, in oktober de DC box en in november de Marvel vs. DC box. Echter kwam die van oktober maar niet aan. Ik begon al even te twijfelen of ik hem wel echt had besteld, maar na één blik in mijn account zag ik dat hij gewoon nog niet verstuurd was.

Op een gegeven moment had ik zelfs de november box al binnen, maar de oktober box nog steeds niet… Ik stuurde een berichtje, en ze vertelden mij dat hij momenteel op was. Dat vond ik eigenlijk maar raar, want de ZBOX kun je toch niet meer bestellen als hij uitverkocht is? In december kreeg ik na lang wachten uiteindelijk alsnog de oktober box. Maar vandaag unbox ik voor jullie eerst de november box. Ik ben het boekje dat er altijd bij zit momenteel even kwijt, dus geen introductie van ZBOX erbij dit keer.

Marvel mok

Marvel vs. DC - Mok

Mijn mening – Wat een lelijk ding, haha. Ik vind hem wel heel gaaf hoor, al kon ik even niet plaatsen welk personage dit is. Het blijkt overigens Carnage te zijn, een personage uit The Amazing Spiderman comics. En er kan in elk geval enórm veel thee in deze mok. Mijn neefje – hij is 25, maar zal altijd mijn neefje blijven – kon er niet eens tegenaan drinken haha. Maar hij wilde wel echt heel graag drinken uit deze awesome mok.

Suicide Squad – Marv Wolfman

ZBOX November - Marvel vs. DC - Suicide Squad

Mijn mening – Toen ik deze box ontving had ik vrij recent de Suicide Squad film gezien. En gezien dit boek hetzelfde verhaal vertelt als de film zal ik het boek nog niet gaan lezen. Het verhaal zit nog te vers in mijn hoofd. Of ik hem überhaupt ooit ga lezen weet ik eigenlijk ook niet zeker, ik zet de film er in dit geval denk ik sneller voor. Wel vind ik het leuk dat er een boek in zit.

DC Collectible – Superman

ZBOX November - Marvel vs. DC - DC Collectible Superman

Mijn mening – Ik had al in andermans unboxing video’s gezien dat er verschillende soorten verkrijgbaar waren. Zo had de één bijvoorbeeld Batman. Ikzelf hoopte dus vurig dat ik een Superman zou hebben (ik hou van Superman), dus je kunt begrijpen dat ik erg blij was. Wel vind ik deze pop eerlijk gezegd superlelijk, haha. Ik had liever gehad dat hij iets meer leek op Henry Cavill.

T-shirt Doctor Strange

ZBOX November - Marvel vs. DC - Doctor Strange T-Shirt

Mijn mening – Ik weet niet wat het is, maar regelmatig zeg ik Doctor Who in plaats van Doctor Strange. Mocht je mij op zo’n fout betrappen, weet dan dat ik Doctor Strange bedoel. Toen ik de box ontving had ik Doctor Strange nog niet gezien, dus was het t-shirt nog niet zo bijzonder, maar vond ik het kleurgebruik wel mooi. Nu ik de film heb gezien – en deze érg cool vind – ben ik ontzettend blij met dit t-shirt!

Conclusie

ZBOX November - Marvel vs. DC

Meestal zitten er vijf items in de box, dus ik was even verward toen ik na het vierde product niks meer in de box had zitten. Maar het is natuurlijk Marvel vs. DC dus op zich is het wel logisch dat ze voor een even getal hebben gekozen en evenveel producten van elk erin hebben gestopt. Ik kan niet zeggen dat ik de box heel denderend vind. De mok is leuk, maar eigenlijk net íéts te groot, het boek zal ik niet zo snel lezen gezien de film al uit was, Superman is best eng, maar het t-shirt, daar ben ik erg blij mee.

Ben jij Team Marvel of Team DC?

Deze post is al 1690 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Unboxing | ZBOX November 2016 – Marvel vs. DC

  1. Overall een hele gave box maar de mok is inderdaad ehh.. wel een beetje creepy? haha!
    De DC collectible is ook erg gaaf, maar ik sluit me ook zeker aan bij jou: hij had meer op Henry mogen lijken 😉 Het Dr. Strange T-shirt vind ik ook erg gaaf. Ook heel tof hoe ze dat ontwerp in de box hebben gezet. Ik wordt hebberig van deze unboxing-posts haha. Ik ben zelf ook enorm gek van DC en MARVEL en kreeg van manlief twee geweldige boeken van beide universes voor Valentijn. Heb ook een aantal funko pops staan van beide universes. Hoop mijn MARVEL en DC collectie in ieder geval nog flink te kunnen gaan uitbreiden. Wist je dat er ook YA re-tellings te vinden zijn van MARVEL en DC? Zo is bv. Sarah J. Maas bezig met een re-telling van CATWOMAN! Deze week komt er bij mij op de blog een post online over superhelden re-tellings.

    • Alle poppen zijn beter zodra ze op Henry Cavill lijken <3

      Sarah J. Maas is awesome, ben benieuwd naar haar Catwoman. En succes met het uitbreiden van je collectie, er is nog genoeg leuke merchandise verkrijgbaar. 😀