Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Maak kans op 2 vrijkaarten voor ONE de Musical!

ONE de Musical winactie zonder tekst

Na de vele lockdowns mogen we eindelijk weer genieten van al het moois dat de entertainment wereld te bieden heeft. Gezellige uitjes kunnen weer en daar hebben we massaal naar uitgekeken. Recent mocht ik ONE de musical bezoeken en was voor mij het eerste echte uitje van 2022 een feit. Mocht je na het lezen van mijn recensie denken: “doe mij ook maar zo’n heerlijk uitje!”. Dan heb je geluk! Ik mag namelijk twee vrijkaarten weggeven voor deze heerlijke musical op de 1e rang.

Over ONE de Musical

ONE de Musical poster

ONE vertelt het hartstochtelijke verhaal van Amon, een stoere arbeider aan de piramide en prinses Mira, een rebelse prinses die tegen alle regels in gaat en haar eigen hart volgt.

ONE is het verhaal over een verboden liefde die zich door niets of niemand laat stoppen.

Love. Always.

ONE is ook het verhaal van een volk dat tot het uiterste wordt gedreven en uiteindelijk in opstand komt tegen haar machthebbers. En ONE is het verhaal van de meedogenloze vizier Hemioenoe die zich verliest in zijn honger naar macht en maar een manier ziet om zijn doel te bereiken: trouwen met de dochter van Koning Cheops: prinses Mira.

Cheops is verantwoordelijk voor het meest tot de verbeelding sprekende monument op aarde, de Grote Piramide, en hij stelt alles in het werk om zijn opdracht, zijn droom te kunnen verwezenlijken en betaalt daar uiteindelijk de hoogst mogelijke prijs voor die een God op aarde kan betalen…

Titel: ONE de Musical | Duur: 2,5 uur + 20 minuten pauze | Cast: o.a. Nienke LattenJeroen PhaffJessie VosSjoerd van der MeerBram VenMartin van der StarreMartijn SmidsJana ZimmermannGuillermo Martinez AyalaSoy Kroon | LocatieStudio’s Aalsmeer | Speeldagen: donderdag t/m vrijdag om 20:00 uur, zaterdag om 15.00 uur en 20:00 uur, zondag om 14.00 uur en 20:00 uur | Te zien tot: juni 2022

ONE de Musical
Axel Drenth (@AVFotoreportages)

Hoe doe je mee?

Vul onderstaand formulier volledig in en laat mij weten wat jou zo aanspreekt aan ONE de Musical. Wie weet krijg jij dan over een week het verlossende mailtje met de tekst: Gefeliciteerd, jij hebt gewonnen!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is afgelopen.

Deze winactie loopt tot en met 27 maart 2021 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs te leveren. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Lees mijn recensie van ONE de Musical

Deze post is al 1355 keer gelezen


Geef een reactie