Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Maak kans op een tuinposter t.w.v. €79,90 {Afgelopen}

Tuinposter

Herinneren jullie nog die mooie tuinposter die ik twee jaar geleden heb laten drukken? Ik heb weer contact opgenomen met Tuinposteropmaat.nl om te vragen of zij mee wilden doen aan deze feestelijke dag vol winacties. En ja, dat wilden ze wel! De winnaar gaat naar huis met een tuinposter (100 x 150 cm) t.w.v. €79,90. Dit is een tuinposter met ringen in de hoeken en inclusief een set tiewraps. Wauw!

Over Tuinposteropmaat.nl

Tuinposter

Tuinposteropmaat is een dochterbedrijf van fotocadeau. Bij tuinposteropmaat.nl kun je tuinposters bestellen met jouw eigen foto en laten afdrukken op vele formaten tuinposters. Ik heb twee jaar geleden een uitgebreide recensie geschreven over het bestellen en ontvangen van een tuinposter.

Mijn eigen unieke tuinposter die ik twee jaar geleden heb ontvangen hangt nog altijd mooi op ons schuurtje. Op de foto hierboven zie je hoe de tuinposter eruit ziet na ruim twee jaar. De kleuren zijn nog altijd hartstikke helder. Toen ik besefte dat ik de poster al meer dan twee jaar had, was ik verbaasd. Had ik hem echt al zo lang, en ziet hij er nog altijd zo goed uit?!

Hij is wel wat ingezakt. Maar dat noemde ik al als aandachtspunt in mijn recensie. Het doek is enorm breed en had eigenlijk nog wel een gat precies in het midden boven kunnen gebruiken. Maar verder ben ik dus méér dan tevreden. Het is een hoogwaardige kwaliteit tuinposter.

Zo maak je kans

Deel deze winactie op een social media platform naar keuze en geef hierbij aan wat voor foto jij op de te winnen tuinposter wilt laten afdrukken (vergeet niet ook Reviews & Roses te taggen!).

Je vindt Reviews & Roses op Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten!

Deze winactie loopt tot en met 7 september 2019 23.59 uur. Zodra de winactie is afgelopen zal de winnaar een privébericht ontvangen met de vraag om diens mailadres door te geven voor het versturen van de code waarmee de tuinposter besteld kan worden. Indien de winnaar niet reageert vóór 14 september, dan zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Ik wil tuinposteropmaat.nl hartelijk danken voor het sponsoren van deze winactie en voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 1080 keer gelezen


Geef een reactie

4 responses to “Maak kans op een tuinposter t.w.v. €79,90 {Afgelopen}

  1. Wat zou ik dit graag willen met een foto van mijn prachtige meisje. Van de week heb ik een prachtige shoot gehad met Aylin op de hei. Een van die foto’s op een poster… dat zou prachtig zijn!

  2. Ling

    Van onze vakantiefoto in Amerika willen we op een tuinposter afdrukken. Mooie blijvende herinnering! Leuke actie trouwens. Ik heb het bericht op Facebook gedeeld en jullie ook getagd.

  3. Demi Schoonenberg

    Ahh wat gaaf zo’n poster! Ik vertelde mijn moeder over deze winactie en ze zei meteen dat ze Joep, onze Golden Retriever, graag op zo’n poster zou willen hebben! Heel leuk, daar zouden wij dus voor kiezen. Ik heb dit gedeeld op instagram! <3