Categorieën: Accessoires / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Recensie | Tuinposter van TuinposterOpMaat.nl

TuinposterOpMaat.nl

Ik maak zoveel foto’s dat ruim 90% staat te verstoffen op mijn harde schijf. Inmiddels heb ik van een aantal al kaarten gemaakt, en het liefst wil ik ook nog één laten afdrukken en boven de bank hangen. Maar wat mij ook altijd erg leuk leek was om één van mijn foto’s als tuinposter in onze tuin op te hangen. Vandaag vertel ik jullie wat ik ervan vond om een tuinposter te bestellen bij TuinposterOpMaat.nl. TuinposterOpMaat.nl is een dochterbedrijf is van Fotocadeau.nl.

Een foto kiezen

Het kiezen van een foto vond ik lastig, maar ik was er al wel vrij snel over uit dat ik wilde gaan voor een bloemige foto. Om zo te allen tijde bloemen in de tuin te hebben, haha. Ik had meerdere foto’s die ik leuk vond, maar wel allemaal met een felwitte achtergrond. Dat leek mij eigenlijk iets te fel, zeker wanneer de felle zon erop weerkaatst deze zomer. Toen stuitte ik plots weer op mijn mapje met foto’s van toen ik naar De Keukenhof was geweest in 2015. Méér dan genoeg goede opties! Ik besloot te gaan voor de kleurrijke foto met bloemen in een kinderwagen en bloemen op de achtergrond.

Het bestelproces

TuinposterOpMaat.nl TuinposterOpMaat.nl TuinposterOpMaat.nl

Het bestelproces was eigenlijk ontzettend simpel. Je gaat naar www.tuinposteropmaat.nl en kiest voor de optie Tuinposter. Je upload je foto van je computer, smartphone, tablet, Facebook of Instagram en kiest vervolgens het formaat. Staat het formaat dat je wilt er niet tussen? Dan kun je ook zelf een eigen formaat kiezen. Ideaal! Ik ben gegaan voor het formaat: 180×120. Als je dat wilt, kun je ook nog een filter (zwart/wit of sepia) toepassen of tekst toevoegen. Dit heb ik niet gedaan omdat de foto zo al goed was.

Hierna kun je kiezen voor een bevestiging. Je kunt kiezen voor een los doek, ringen in de hoeken (de optie waar ik voor ben gegaan), ringen om de 30 cm, tunnelzoom (diverse opties) of met een compleet frame (diverse opties). En eventueel kun je nog een ophangsysteem (€3,48), carrosserie-ringen met schroeven (€5,95) of tiewraps (€9,95) meebestellen.

En dan ben je eigenlijk al klaar. Wat nog rest is een controle van de gekozen opties en hoe je foto eruit ziet, en dan klik je op ‘In Winkelmand’.

Verzending en ontvangst

TuinposterOpMaat.nl

Ik bestelde de tuinposter op 26 april en ontving hem uiteindelijk op 11 mei. Dat betekent dat het ruim twee weken duurde voordat ik hem ontving. Gezien ik in Nederland snellere bezorgtijden gewend ben vond ik twee weken vrij lang duren.

Aan de andere kant krijg je er wel kwaliteit voor terug. Ik ontving de tuinposter in een driehoekige stevige kartonnen doos, het doek opgerold en met een stuk tape vastgeplakt. In principe weinig kans tot beschadiging hierdoor waardoor hij in goede staat bij ons is aangekomen.

Eenmaal uitgerold was ik verbaasd. De foto is nog steeds zó ontzettend scherp. De kwaliteit van de foto is helemaal behouden gebleven en de kleuren komen geweldig uit. Ik vind de tuinposter prachtig! Het materiaal van de poster is  lekker stevig en er komen niet makkelijk vouwen in (mocht je hem per ongeluk dubbelklappen).

Conclusie

TuinposterOpMaat.nl

I love it! De kleuren zijn fantastisch en de kwaliteit van de foto is echt behouden gebleven. Ik ben meer dan blij met mijn tuinposter. De prijs-kwaliteit verhouding vind ik goed en komt eigenlijk wel redelijk overeen met andere websites die tuinposters aanbieden. Al vind ik de verzendkosten (€15,95) die eroverheen komen wel heel erg hoog. Achteraf had ik het wel handig gevonden als er ook een optie was geweest waarbij ik nog een ring in het midden van de rand(en) kon doen – en niet direct voor ringen om de 30 cm hoef te gaan. Dan zou hij namelijk net wat steviger aan de muur hangen. Maar ik heb dan ook een extra groot formaat. Mijn algehele conclusie is dat ik deze tuinposter prachtig vind. Het grootste pluspunt is echt hoe mooi de kleuren uitkomen, en de stevigheid van de poster. Hoe leuk is het dat ik nu elke dag naar mijn eigen fotografie kan kijken vanuit huis en in de tuin?!

Heb jij ook een tuinposter in jouw tuin?

Voor deze recensie heb een gratis tuinposter ontvangen. 

Deze post is al 3841 keer gelezen


Geef een reactie

11 responses to “Recensie | Tuinposter van TuinposterOpMaat.nl

  1. Gerdie Sanders

    Wij hebben een tuinposter besteld,en hebben deze afgelopen zaterdag gekregen.Wat een prachtig doek en hele mooie natuurlijke kleuren.Echt een aanrader,en bovenal een hele goede service

  2. Vandaag hebben wij de tuinposterontvangen. De eerste was niet scherp. Nadat ik gebeld had, vandaag dus een nieuwe gekregen. Haarscherp. Wij zijn dus super blij. Dank voor de snelle en prima service. Ineke zonneveld.

  3. Ron langeveld

    Er was van beide kanten iets mis gegaan met de bestelling. 1 keer gebeld, en alles werd super opgelost. Complimenten!!
    Kies zeker een volgende keer weer voor dit bedrijf