Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Moederdag winactie | Mam, vertel eens

Mam, vertel eens

Over iets meer dan een week is het Moederdag. Ikzelf mag mij gelukkig prijzen met een fantastische moeder en zet haar dan ook graag (en het gehele jaar door) in het zonnetje. Maar vergeet op Moederdag ook niet al die bonusmoeders, pleegmoeders, oma’s, en dus eigenlijk iedereen die op een manier voor jou een moeder kan zijn (geweest). Vandaag mag ik twee keer het invulboek Mam, vertel eens weggeven. Dat betekent dus dat ik twee mensen blij mag maken met dit prachtige cadeauboek.


Mam, vertel eens

De boeken van Elma van Vliet bestaan inmiddels al jaren en worden keer op keer cadeau gegeven. Ook ik heb één in de kast staan, en gaf mijn moeder afgelopen jaar met kerst nog de Vertel eens Familie Quiz cadeau. Van Mam, vertel eens verscheen eerder dit jaar alweer de 50ste druk. Wauw!

Over Mam, vertel eens: “Met Mam, vertel eens geef je je moeder een ultiem invulboek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen. Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je moeder stap voor stap haar levensverhaal. Of maak het nog specialer door het boek samen in te vullen en in gesprek te gaan. Zo ontstaat er een uniek en persoonlijk boek van jullie samen. Als je moeder het boek heeft ingevuld, geeft ze het weer terug aan jou.

Mam, vertel eens werd een ongeëvenaard succes: inmiddels gaat in Nederland de 50ste druk over de toonbank en wordt deze klassieker in zestien landen verkocht. Daarom heeft Mam, vertel eens een nieuw ontwerp gekregen! Een eigentijds design met vrolijk binnenwerk en een rijk stofomslag waarvan de binnenzijde is opgemaakt als prachtig cadeaupapier. Leuk om zo het ingevulde boek weer ingepakt terug te geven aan degene die het je gaf!”


Mam, vertel eens - Voor- en achterkant

Zo doe je mee aan de winactie

Vul onderstaand formulier volledig in en laat daarbij weten waarom jij deze moeder graag in het zonnetje zet.

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Deze winactie is gesloten

Deze winactie loopt tot en met 3 mei 2021 23.59 uur. De ingevulde gegevens van de winnaar worden gebruikt om het gewonnen product naar de winnaars toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige formulieren worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Deze post is al 1564 keer gelezen


Geef een reactie