Categorieën: Winnen! / Tags: ,

Geschreven door Jessica

Win een gesigneerd exemplaar van Wat zou Martin doen? {Afgelopen}

En we gaan alweer door met de volgende winactie. Inmiddels zullen de meesten wel één voor één uit bed gaan druppelen. Dus dan kun je meteen al kijken welke acties allemaal online zijn gekomen.

In april was auteur Nic Stone in Nederland voor Yalfest. Ik heb mijn exemplaar van Wat zou Martin doen? meegenomen, en speciaal voor één van jullie laten signeren! Dus wil jij een gesigneerd exemplaar winnen? Doe dan snel mee.

Over Wat zou Martin doen?

Wat zou Martin doen - Nic StoneWat zou Martin doen? door Nic Stone
Verschenen: 14 februari 2019 bij Best of YA
Format: HardcoverAantal pagina’s: 197
Genre: ContemporaryYoung Adult
Goodreads

Justyce is een goede jongen.
Hij haalt uitmuntende cijfers.
Hij staat altijd klaar voor zijn vrienden.
Waarom is hij dan degene met handboeien om?

Beste Martin (alias meneer King),
Gisteravond heeft me veranderd. Ik wil nu niet pissig lopen doen en op zoek gaan naar problemen, maar ik weet dat ik ook niet meer kan doen of er niks aan de hand is.

Oké, er zijn geen aparte fonteintjes meer voor de ‘colored’, en discriminatie schijnt tegen de wet te zijn, maar als ik gedwongen kan worden om met te krappe handboeien om op het beton te zitten terwijl ik niks fout heb gedaan, dan is er duidelijk wel een probleem.

Dan is het allemaal niet zo gelijk als mensen zeggen.

Zo maak je kans

Vertel op social media over deze heuglijke dag vol winacties en tag Reviews & Roses in deze mededeling. Om 21.00 uur vanavond trek ik een winnaar. Vergeet er niet bij te vermelden dat je meedoet voor ‘Wat zou Martin doen?’!

Je vindt Reviews & Roses op Facebook | Twitter | Instagram

Zodra de winactie is afgelopen zal de winnaar een privébericht ontvangen met de vraag om diens adresgegevens door te geven voor het versturen van de prijs. Indien de winnaar niet reageert vóór 7 september, dan zal er een nieuwe winnaar getrokken worden.

Deze winactie is gesloten!

Deze post is al 705 keer gelezen


Geef een reactie

2 responses to “Win een gesigneerd exemplaar van Wat zou Martin doen? {Afgelopen}