Categorieën: Winnen! / Tags:

Geschreven door Jessica

Win The Iron Sisters van Tracy Banghart

Win The Iron Sisters

Jullie hebben het ongetwijfeld wel meegekregen: recent is The Iron Sisters van Tracy Banghart verschenen. Ik was hier vooraf al enorm enthousiast over, want ik heb dit boek, Grace & Fury vorig jaar al in het Engels gelezen nadat het boek in de Fairyloot box had gezeten. Ik heb genoten van het verhaal en daarom heb ik uitgeverij Young & Awesome benadert voor een winactie. Hier stonden ze enorm positief tegenover en ze zeiden direct ja. Superleuk! Dus mocht je nog niet weten waarom je dit boek moet lezen, lees dan vooral even mijn recensie. En zodra je overtuigd bent, lees dan vooral verder, want hieronder staat hoe je kans maakt.

Over The Iron Sisters

The Iron Sisters - Tracy BanghartThe Iron Sisters door Tracy Banghart
Serie: Grace & Fury #1
Verschenen: oktober 2019 bij Young & Awesome
Format: PaperbackAantal pagina’s: 264
Genre: FantasyYoung Adult

Ik zal alles doen om mijn zusje te redden.

Serina heeft zich jarenlang voorbereid om een Grace te worden, voorbestemd voor een leven aan de zijde van de kroonprins. Totaal onverwacht kiest hij voor Serina’s rebelse zusje. Nomi belandt in een leven dat ze nooit heeft gewild: achter de paleismuren. Ze moet zich voegen naar de wensen van de prins in de hoop dat ze haar zus ooit weer terug zal zien. Ze weet niet dat Serina naar een gevangeniseiland is gestuurd, waar slechts weinigen overleven…

The Iron Sisters is het eerste deel in een tweedelige serie van Tracy Banghart.

Zo maak je kans

Vul onderstaand formulier in, beantwoord de vraag juist, en je doet automatisch mee!

Ik zou het natuurlijk ook erg leuk vinden dat je Reviews & Roses volgt op social media en de winactie deelt. Facebook | Twitter | Instagram

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Deze winactie loopt tot en met 29 oktober 2019 23.59 uur. De ingevulde adresgegevens van de winnaar worden gebruikt om de prijs naar de winnaar toe te sturen. Zorg er dus voor dat alles goed is ingevuld! Onvolledige adressen worden uitgesloten van deelname.

Door het formulier in te vullen en te versturen ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door Reviews & Roses. Deze gegevens worden alleen gebruikt voor verzending van het gewonnen product, waarna de gegevens van alle deelnemers verwijderd zullen worden.

Ik wil Young & Awesome hartelijk danken voor de prettige samenwerking.

Deze post is al 3214 keer gelezen


Geef een reactie

One response to “Win The Iron Sisters van Tracy Banghart